Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Wpłynęła deklaracja od Cioci Ani Shirley i Jej Mamy - oczywiście z "górką" - taka to już ta nasza Ania jest KOCHANA! :) Na koncie jest także deklaracja od winter7 (podwójna!) - DZIĘKUJEMY! :)[/QUOTE]

Aniu, winter7 dziękujemy :)

Posted

[quote name='beka']Piatek 4 listopada zaklepany i informacja ze dziewczyny przyjada 3 wieczorkiem.[/QUOTE]

beka a do której godziny będzie można je dowieść ???

Posted

[quote name='edek']Cioteczki dziewczynką kończy się allegro w czwartek czy któraś z WAS umie robić ?????[/QUOTE]

Ponawiam moją prośbę o allegro !!!!

Posted

Edek jeszcze nie rozmawiałam z TZ o 3.11,Zrobiliśmy im zasłonki i mają kocyki polarowe w środku śpią razem także myślę,że na tą chwilę nie jest tak żle!niedługo zaczynamy budowę w środku,ale miejmy nadzieje do tej pory dziewczynki uciekną od ciotki!!!napiszcie mi cioteczki gdyby dziewczynki zostały u mnie co robimy z jedzeniem gotowanym czyli co chcecie dla nich żebym gotowała- jak Wy to widzicie?!

Posted

Kochana Cioteczka Ellig znalazła super okazję i zamówiła dla dziewczynek 24 puszki x 1250g za 84.99zł. Cioteczko dziewczynką będą się mordki uśmiechać. Bardzo, bardzo Ci dziękuję :)

[B]Sylwiaso[/B] czy mogłabyś mieszać te puszki z ryżem lub makaronem ciepłym ???

Posted

[quote name='Ellig']Nie ma za co dziekowac, jak tylko sie pojawiaja te puszki miesne to trzeba kupowac bo to 30 kg dobrej karmy:)[/QUOTE]

Kochana jest za co dziękować ;)

Posted

Ja nie uciekłam z watku, tylko zajeły mnie troche inne sprawy, moje domowe.
Ale z jednego z bazarków będzie połowa wy wylicytowanej kwoty dla dziewczynek. Pisałam o tym na watku, ale pewnie umknęło... Bazarek jest w trakcie rozliczania...

Pzdr.

Posted

Asiaczku ostatnio troszkę działo się na wątku dziewczynek i na mojej liście osób do zaproszenia znalazły się osoby, które nie uczestniczyły na wątku od momentu podjęcia decyzji o jego przejęciu. Asiaczku aż wstyd się przyznać chyba rzeczywiście umknął mi ten bazarek. Bardzo Ci dziękujemy i bardzo Ciebie przepraszam:( dla mnie niepewna przyszłość dziewczyn była bardzo stresująca i widać tego efekty :(. jeszcze raz bardzo mocno Ciebie przepraszam :(

Posted

Nie przepraszaj, nie ma za co.
Bazarek ma tytuł "Dużo różności..." i za chwilę postaram się poniżej wkleić link do niego.
Oto link:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213930-DUZO-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI....-do-15.09.2011-r.-g.24.00[/url]

Pzdr.

Posted

Nie ma problemu jak dojdą puszeczki to kupię makaron lub ryż,albo jak wolicie kaszkę i będę gotować i dodawać mięsko!!ciociu Ellig jesteś Wielka,ale dziewczynki będą się cieszyć!!!Dziękujemy ciociu z całego Serducha!!!!

Posted

Kaszka ponoć niewskazana. Nie znam się ( Koks to mój pierwszy "dorosły" pies- tzn . ja jestem dorosła. I to baaardzo:shake:) Ale wet powiedział, że kasza może podrażniać żołądek. Koksowi podrażniła. Ale może tylko jemu...

Posted

[quote name='sylwiaso']Ania ma racje co one jeszcze u mnie robią!!ja je wyganiam i krzyczę uciekajcie od ciotki.........do domków!![/QUOTE]

Najwidoczniej nie biora Ciebie na poważnie ;)