eria Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Wylazić mi szybko z tego doła !! Jeszcze Cie kto tam zakopie i co bydzie ? ! :cool3: tak na poprawa nastroju Quote
zuzolandia Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 OOOOOOOO BOSZEEEEE JAKIE SLICZNEEE! ANUSIA!!! DZIEKUJEEE!!!! od razu sie jakos tak jasniej na duszy zrobilo;-) ! Quote
sota36 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Jo wiedziala...jedyn łoborzek i ta szczynsliwo... jak jo hihihihi!!!!! ps a ta zas mo nowy banerek, ta Anula, i powiym przepiykny!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Taaa Dzapuszkowa mam dołowca ;-( chyba ewidentnie brakuje mi slonca .... W zasadzie nie pownnam narzekac a tym bardziej chandryczyc bo powodow jako takich nie ma sa tacy co maja o niebo gorzej np dzieci glodujace w Etiopi ale cio ja poradze ze mnie przygnebienie jakowes dopadło i zlezc ze mnie nie chce ot co..;-( wzielam sie za czytanie Nad Niemnem bo ta kniga odrywa mnie od szaroburej rzeczywistosci...to nic ze znam ja juz niemal na pamiec i tak czytam;-)....... Kocham WAS moje robaczki.....idem siem dalej polazic po zagrodzie Bohatyrowicza... Quote
eria Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 kuuule 'nad niemnem' hihihi pisałach z tego wypracowanie kiedyś w liceum a nawet żech okładki tej książki nie widziała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dostałach 3 !!!!!! to się GENIUSZ nazywo :evil_lol::multi: Quote
zuzolandia Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 eria napisał(a):kuuule 'nad niemnem' hihihi pisałach z tego wypracowanie kiedyś w liceum a nawet żech okładki tej książki nie widziała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dostałach 3 !!!!!! to się GENIUSZ nazywo :evil_lol::multi: ja zes GENIUSZ to wiym nie od dzis :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 mam 2 fotki Fruzi u mnie w pracy ;-) Quote
eria Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 na drugiej focie....to już Fruzylla za dużo wypiła :evil_lol: Quote
Dobcia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Nie sutkowac! Już wiosna:) Fruzia chyba ma ochotę na to piwko:evil_lol: Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 zuzolandia napisał(a):Taaa Dzapuszkowa mam dołowca ;-( chyba ewidentnie brakuje mi slonca .... W zasadzie nie pownnam narzekac a tym bardziej chandryczyc bo powodow jako takich nie ma sa tacy co maja o niebo gorzej np dzieci glodujace w Etiopi ale cio ja poradze ze mnie przygnebienie jakowes dopadło i zlezc ze mnie nie chce ot co..;-( wzielam sie za czytanie Nad Niemnem bo ta kniga odrywa mnie od szaroburej rzeczywistosci...to nic ze znam ja juz niemal na pamiec i tak czytam;-)....... Kocham WAS moje robaczki.....idem siem dalej polazic po zagrodzie Bohatyrowicza...O moja ty depresko.....koffom cię wiesz:loveu: Więc juz nie smutaj i uwazaj w tej zagrodzie co bys se trzewiczków nie upipcyła:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Witanko Dole ucivkaj od naszej kochanej Zozolandii Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 No co ty jeszcze po tej zagrodzie łazisz:crazyeye:..oć jusszzzz :roll: Quote
tygra Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Śliczna Fruzinka http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABI72.jpg Quote
Izabela124. Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Witanko kochaniutka Humorek dzis juz lepszy? Quote
basia2202 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 hej Zuzinki me kochane!! dobrej nocki życzyć przyszłam!! :calus: całujemy mocno!! :loveu: P.S. kiedy przybywasz do ziemi obiecanej?;) Quote
jonQuilla Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 cześć Wam dziewczyneczki :multi::multi::loveu: Quote
zuzolandia Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Witojcie kochane ;-) dola juz ni mom ale notoryczny brak czasu powoduje ze zaczynam miec zmarszczki hhhhhih:diabloti::diabloti: Dobrze ze juz wkrotce wolne:multi: od soboty az do nastepnej soboty bede sie byczyc lenic nic nie robic jesc i spac :multi::multi: wreszcie pojde do fryzjera i na zakupy ciuszkowe moze nawet zapakuje kudlate i pojedziemy se na wycieczke o ile pogoda bedzie ku temu sprzyjac bo jak narazie to dzisiaj nas zasypalo sniegiem:diabloti::diabloti:Bylismy na psacerku w lesie i prawie zdazylismy przed gwaltownymi opadami :multi: a teraz foteczki hihihihih Buziaczki złociutkie :loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 może tak wycieczka do Bielszowic :evil_lol: ?? ale to jedynie niedziela albo poniedziałek bo potem to już pewnie ida do roboty:roll: no chyba że spacerek o 16.30 :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Nowa strona wiec jedziemy z tym koksem ;-) Quote
zuzolandia Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='eria']może tak wycieczka do Bielszowic :evil_lol: ?? ale to jedynie niedziela albo poniedziałek bo potem to już pewnie ida do roboty:roll: no chyba że spacerek o 16.30 :evil_lol: niom mogiem przyjechac zobaczymy czy w niedziele czy poniedzialek :loveu:zalezne to bedzie od pogody wiec bedziemy w kontakcie:loveu: Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 błaaahahahaaaa.... :evil_lol: a co to za kosmaty fruwajek? :cool3: :evil_lol: :eviltong: http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABI70.jpg buziole zuzolinki!! :loveu::loveu::loveu: kooochooom Wos mocnoooo!! :loveu: kiedy przybywacie do nas?:p Quote
Recommended Posts