sacred PIRANHA Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 tak moi drodzy musimy uzbierac wiecej deklaracji stalych, kazde 5 zł sie liczy, prosimy!!! Quote
evel Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 No, nie dziwię się, że się zakochałaś, Lidka :cool3: Jak ta moja Czekolada wreszcie pójdzie do domu :mad: to coś pomyślę nad wspomożeniem dla pudelina. Quote
Energy Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']tak moi drodzy musimy uzbierac wiecej deklaracji stalych, kazde 5 zł sie liczy, prosimy!!![/QUOTE] No właśnie, bez deklaracji i dt nie ma szans:-( Quote
ania z poznania Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Pudliszon, ogarnij się :mad:! Ode mnie 50zł, ale od maja, tzn. deklarację wpłacę 10-tego. Quote
sacred PIRANHA Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='ania z poznania']Pudliszon, ogarnij się :mad:! Ode mnie 50zł, ale od maja, tzn. deklarację wpłacę 10-tego.[/QUOTE] dziękuejmy! to comiesieczna deklaracja tak?:-) Quote
Energy Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='ania z poznania']Pudliszon, ogarnij się :mad:! Ode mnie 50zł, ale od maja, tzn. deklarację wpłacę 10-tego.[/QUOTE] Ania bardzo Ci dziękuję:loveu:wiedziałam, że masz słabość do pudli:oops: Quote
ania z poznania Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Praktycznie całe życie miałam, mam i będę mieć pudle. Quote
Energy Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='ania z poznania']Praktycznie całe życie miałam, mam i będę mieć pudle.[/QUOTE] To tak jak ja:lol: Quote
ania z poznania Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Właśnie podziwiam Twoją galerię :) [url]http://kajomada.w.interia.pl/8.JPG[/url] Quote
Energy Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='ania z poznania']Właśnie podziwiam Twoją galerię :) [url]http://kajomada.w.interia.pl/8.JPG[/url][/QUOTE] Moje szczylki:loveu:teraz tak wyglądają:lol: [url]http://img263.imageshack.us/img263/7868/obraz056.jpg[/url] Quote
sacred PIRANHA Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Energy skrzynka ci sie zatkała;-) a szczylki fajne oj fajne...Energy wez sobie rozmnoz sunie raz moze z duzym hihihihi aby czarnym hahahaha Quote
Energy Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']Energy skrzynka ci sie zatkała;-) a szczylki fajne oj fajne...Energy wez sobie rozmnoz sunie raz moze z duzym hihihihi aby czarnym hahahaha[/QUOTE] Dzięki:loveu: Tia, chyba bym pod mostem z nimi wylądowała:evil_lol: już pusta;) Quote
sacred PIRANHA Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='Energy']Dzięki:loveu: Tia, chyba bym pod mostem z nimi wylądowała:evil_lol: już pusta;)[/QUOTE] no weeeeź...ja wezme jednego, a moze nawet dwa hihihi Quote
Abrakadabra Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Energy']Moje szczylki:loveu:teraz tak wyglądają:lol: [url]http://img263.imageshack.us/img263/7868/obraz056.jpg[/url][/QUOTE] Energy? Jak Ty je rozróżniasz kobieto? Ps. Jeszcze 2 lata, a moje też będą chodziły na takim "rozgałęzniaczu"... Quote
Energy Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']no weeeeź...ja wezme jednego, a moze nawet dwa hihihi[/QUOTE] A jak małż mnie spakuje to nas przyjmiesz?:cool3::evil_lol: [quote name='Abrakadabra']Energy? Jak Ty je rozróżniasz kobieto? Ps. Jeszcze 2 lata, a moje też będą chodziły na takim "rozgałęzniaczu"...[/QUOTE] No przecież każda jest inna:multi: Czemu za 2 lata? Quote
Abrakadabra Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 No co TY?! Na zdjęciu wyglądaja tak samo :) Robimy konkurs pt.: "Znajdź różnice" ? Ps. Te 2 lata to tak sobie wymyśliłam... Kupiłam taki przyrząd jakis czas temu, ale się totalnie nie sprawdził :) Każde z osobna jest aniołkiem (No... prawie.. :evil_lol:), ale we dwoje stanowią mieszankę wybuchową... Quote
ania z poznania Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Abrakadabra']Energy? Jak Ty je rozróżniasz kobieto? [/QUOTE] No przecież są ZUPEŁNIE inne :)!!! Quote
Abrakadabra Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='ania z poznania']No przecież są ZUPEŁNIE inne :)!!![/QUOTE] ZUPEŁNIE? :cool3: Quote
mshume Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Bozsz, kobieto:Nie widzisz, że jedna ma ogonek bardziej a druga 4 loczek w lewo :p[quote name='Abrakadabra']ZUPEŁNIE? :cool3:[/QUOTE] Quote
coronaaj Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Abrakadabra']Energy? Jak Ty je rozróżniasz kobieto? Ps. Jeszcze 2 lata, a moje też będą chodziły na takim "rozgałęzniaczu"...[/QUOTE] Ja taki mam na 3 szuki..chodza na osobnych...co do rozrozniania to nawet moj maz sie myli ja rozpoznaje..z daleka...sa inne.. ale wygladaja tak samo..trzeba miec oko , znac swoje puliszonki...dam tez stala ale dajcie oddechu bo nastepny pudel sie szykuje... Quote
Abrakadabra Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='mshume']Bozsz, kobieto:Nie widzisz, że jedna ma ogonek bardziej a druga 4 loczek w lewo :p[/QUOTE] No... się nie przyjrzałam... Ale dobrze gadasz :) Quote
sacred PIRANHA Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='coronaaj']dam tez stala ale dajcie oddechu bo nastepny pudel sie szykuje...[/QUOTE] dziękujemy i poczekamy grzecznie hihihi a co do roznic to ja w wakacje opiekowałam sie siedmioma owczarkami podhalańskimi...dla mnie po kilku dniach kazdy był totalnie inny i rozpoznawałam je z daleka bezbłednie...natomiast żona pana, który na codzien sie nimi opiekuje mimo, że mieszka z nimi na tej samej posiadłości od ponad 6 lat myli się do tej pory:-) Quote
sacred PIRANHA Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Fido zbiera deklaracje na dt z behawiorysta- jego jedyna szansa!!!! Quote
Recommended Posts