Rumi. Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='tripti']dobra to jeszcze raz, tekst ten: [B]Kajo:[/B] Sześcioletni czarny pudel średni szuka [B]odpowiedzialnego domu[/B]. Kajo został oddany do schroniska ze względu na to, że jego dotychczasowi właściciele nie dawali sobie z nim rady. Ze względu na swoje problemy pies potrzebuje [B]doświadczonego[/B], cierpliwego opiekuna. Obecnie pies przebywa u behawiorysty, który pracuje nad jego problemami. Pies jest zdrowy, potrafi ładnie chodzić na smyczy, umie zostawać sam w domu, akceptuje psy i koty. Jest wykastrowany. Nie nadaje się do domu z małymi dziećmi. [B]kontakt w sprawie adopcji:[/B] Ania [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] , 0-604 149 021. zdjęcia: [IMG]http://img402.imageshack.us/img402/7343/kajo3.jpghttp://[/IMG][IMG]http://img402.imageshack.us/img402/7343/kajo3.jpg[/IMG] [IMG]http://img853.imageshack.us/img853/6066/kajo2.jpg[/IMG] [IMG]http://images47.fotosik.pl/791/6a5be253a35a741emed.jpg[/IMG] [IMG]http://images46.fotosik.pl/755/477b8246395f77c1med.jpg[/IMG] [IMG]http://images39.fotosik.pl/800/e3cdff20f0fdd0ffmed.jpg[/IMG][/QUOTE] czyli ogłaszać go ze wszystkim co jest w tym poście? Quote
Abrakadabra Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Tusinka, na razie nic nie wpłynęło... Greatmadwomen - myślę, że wersja, którą przedstawiłaś jest jak najbardziej sensowna i kwalifikuje się do ogłoszeń. Zgadzacie się? Quote
tusinka22 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 [quote name='Abrakadabra']Tusinka, na razie nic nie wpłynęło... Greatmadwomen - myślę, że wersja, którą przedstawiłaś jest jak najbardziej sensowna i kwalifikuje się do ogłoszeń. Zgadzacie się?[/QUOTE] nie mogłam się ostatnio skontaktować z Państwem w celu podania konta, będę próbowała popołudniu (tak prosili, bo wcześniej ich nie ma w domu) Quote
Energy Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 [quote name='Abrakadabra']Tusinka, na razie nic nie wpłynęło... Greatmadwomen - myślę, że wersja, którą przedstawiłaś jest jak najbardziej sensowna i kwalifikuje się do ogłoszeń. Zgadzacie się?[/QUOTE] Ja się zgadzam, jak najbardziej. Quote
Rumi. Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 ok to w miarę możliwości zacznę robić ogłoszenia, będę wklejać linki, tylko niech sobie ten ktoś na kogo jest mail zdaje sprawę iż będzie trzeba potwierdzać linki aktywacyjne Quote
Abrakadabra Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Tusinka, i co? Czas leci nieubłaganie.... A jeśli byli właściciele nie zechcą pomóc? Masz plan "b", jakieś wyjście awaryjne? Quote
Energy Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='Abrakadabra']Tusinka, i co? Czas leci nieubłaganie.... A jeśli byli właściciele nie zechcą pomóc? Masz plan "b", jakieś wyjście awaryjne?[/QUOTE] No właśnie...:shake: Quote
tusinka22 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='Energy']No właśnie...:shake:[/QUOTE] nie nie mam planu b, ja się nie mogę skontaktować bo nie odbierają a nie dlatego że nie dzwonię. Quote
Equus Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 I póki co wróciłam do rzeczywistości internetowej i od razu zaglądam do Kajo Quote
Abrakadabra Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='tusinka22']nie nie mam planu b, ja się nie mogę skontaktować bo nie odbierają a nie dlatego że nie dzwonię.[/QUOTE] Tusinka, miałaś z nimi taki do[COLOR=#1f497d][FONT=Tahoma][COLOR=black]b[/COLOR][/FONT][/COLOR]ry kontakt... Czy możesz wysłać mi na PW nr telefonu do tych ludzi? Czas działa na niekorzyść Kajo, a wyniki [COLOR=#1f497d][FONT=Tahoma][COLOR=black]b[/COLOR][/FONT][/COLOR]adań, o których pisała AniaRe mogą rozjaśnić nam sytuację. Equus - witaj! :) Quote
tusinka22 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='Abrakadabra']Tusinka, miałaś z nimi taki do[COLOR=#1f497d][FONT=Tahoma][COLOR=black]b[/COLOR][/FONT][/COLOR]ry kontakt... Czy możesz wysłać mi na PW nr telefonu do tych ludzi? Czas działa na niekorzyść Kajo, a wyniki [COLOR=#1f497d][FONT=Tahoma][COLOR=black]b[/COLOR][/FONT][/COLOR]adań, o których pisała AniaRe mogą rozjaśnić nam sytuację. [/QUOTE] no nie wiem czy chwila rozmowy podczas odbierania książeczki to taki dobry kontakt.... dodzwoniłam się jadąc do miasta- nie miałam przy sobie konta Abrakadabra więc przez telefon podałam swoje, chciałam wysłać na e,mail ale Pan nie ma, jak tylko dojdą pieniążki to przeleję na konto Abrakadabra, nie wiem jaka to będzie kwota ale Pan powiedział że coś na pewno przeleje. Quote
Energy Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='Energy'] A czy już coś wiadomo z pieniędzmi od właścicieli, bo jak mają być badania to chyba jak najszybciej? Jak nie to może stałe deklaracje na sierpień by można wykorzystać, tam chyba było ok 150 zł. A dzięki AniRe można by je właśnie na badania przeznaczyć, jak sądzicie i co na to deklarowicze???[/QUOTE] Powtórzę mój wpis, czas ucieka...jakoś nie mogę się pogodzić z myślą o jego powrocie do schronu:( Quote
tusinka22 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 od właścicieli nie dostałam jeszcze przelewu. Quote
Abrakadabra Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='Energy']Powtórzę mój wpis, czas ucieka...jakoś nie mogę się pogodzić z myślą o jego powrocie do schronu:([/QUOTE] Energy..., ale właśnie liczę, i wychodzi mi, ze Kajo nie ma takiej kasy .... Jutro podliczę jeszcze raz. Quote
Energy Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='Abrakadabra']Energy..., ale właśnie liczę, i wychodzi mi, ze Kajo nie ma takiej kasy .... Jutro podliczę jeszcze raz.[/QUOTE] Abra a wpłynęły wszystkie deklaracje za czerwiec??? Na 1 str są podane stałe deklaracje... deklaracje stałe: 10zł miesiecznie - mshume 10zł miesiecznie - sacred PIRANHA 20zł miesięcznie - Energy 50zł miesięcznie - Abrakadabra 50zł miesiecznie - ania z poznania 10zł miesiecznie - agata51 50zł miesiecznie (na 3 miesiace) - Equus Razem: 200zł miesiecznie Equus była na 3 miesiące reszta stałe to 150 wychodzi. Quote
Abrakadabra Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='Energy']Abra a wpłynęły wszystkie deklaracje za czerwiec??? Na 1 str są podane stałe deklaracje... deklaracje stałe: 10zł miesiecznie - mshume 10zł miesiecznie - sacred PIRANHA 20zł miesięcznie - Energy 50zł miesięcznie - Abrakadabra 50zł miesiecznie - ania z poznania 10zł miesiecznie - agata51 50zł miesiecznie (na 3 miesiace) - Equus Razem: 200zł miesiecznie Equus była na 3 miesiące reszta stałe to 150 wychodzi.[/QUOTE] Energy - stałe się zgadzają. I wszyscy deklarowicze wpłacili (Agata51 "z góry" za 3 m-ce", mshume za dwa). Dasz mi czas do jutra? Jestem na urlopie i wpadam na dogo na chwilę . Quote
Energy Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='Abrakadabra']Energy - stałe się zgadzają. I wszyscy deklarowicze wpłacili (Agata51 "z góry" za 3 m-ce", mshume za dwa). Dasz mi czas do jutra? Jestem na urlopie i wpadam na dogo na chwilę .[/QUOTE] No pewnie, że dam, to za 15 minut już będzie jutro:eviltong::evil_lol: Quote
Equus Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Jakoś Kajo niestety nie ma powodzenia :( A do tego jeszcze wygląda na to że moja duża sucz ma początki zaćmy :( do d... to wszystko... Quote
ewatonieja Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 zyczę Wam żeby nieszcęście posżło precz i Kajo znalazła dom a psinka nie miała zaćmy Quote
tusinka22 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 nadal nie mam wpłaty od byłych właścicieli, jutro jeszcze sprawdzę- jeśli nie będzie zadzwonię i zapytam. Quote
tusinka22 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 sprawdziłam jeszcze raz- są pieniążki - 100zł- zaraz prześlę do Abrakadabra:) przelane Quote
Abrakadabra Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='tusinka22']sprawdziłam jeszcze raz- są pieniążki - 100zł- zaraz prześlę do Abrakadabra:) przelane[/QUOTE] Tusinka, zaraz sprawdzę. Quote
Recommended Posts