Jump to content
Dogomania

Bokser KING -dostał porsche i nogi ruszyły-zbieramy na rehabilitację!!! King za TM ..

Recommended Posts

Posted

mam zaszczyt przedstawić Wam zwycięzcę X-Factor!! ooo sooleeemiooooooo.....

[img]https://lh3.googleusercontent.com/-bWgZquXBttw/UQPbuEfPMUI/AAAAAAAABD0/FcFE7LlkHeY/s617/SDC17350.JPG[/img]

Posted

[quote name='tatankas']Co żeście mu uczynili,że się tak wydziera :D:evil_lol:[/QUOTE]

schowałam mu zabawkę :diabloti:

ja nie wiem, skąd on bierze siły na takie ekscesy! może ta jego siwizna to taka uroda, bo zachowanie ma typowo szczeniackie :cool3:

Posted

Ola, dziewczyny wejdźcie na watek bokserki Poli, może coś pomożecie [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239180-SPRAWA-BEZWZGL%C4%98DNIE-PILNA!__bokserka-POLA-szuka-domu[/url]

Posted

cioteczka Yana wysłała Kiniowi 30zł, Kiniuta bardzo dziękuje i przesyła caaaałusy:loveu::loveu:

pieniążki bardzo się przydadzą, idziemy do weterynarza, bo Kinio znowu więcej siusia, trzeba zrobić badania krwi, moczu i USG nerek.

Yana, dziękuję :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Kinio odwiedził doktora, bo za coraz gorzej jest chłopaka odsikać. Okazało się, że Kiniowi tak się poprawiło, że zaczyna nadzorować oddawanie moczu, i podczas odsikiwania tak zaciska zwieracze, że siku nie leci. Z jednej strony dobrze, a drugiej nie :( bo nie chce dać się odsikać do końca i zostaje mocz w pęcherzu, tworzą się złogi, mocz jest strasznie cuchnący, bo jest zastoinowy. To wszystko wykazało USG, mocz był zbadany, wynik w normie, za wizytę płaciłam 70zł, muszę jeszcze wykupić antybiotyk, ale z tym wstrzymam się do jutra, bo może znajdę ten lek u mamy w apteczce :) zawsze taniej :)

Posted

[quote name='olly']Kinio odwiedził doktora, bo za coraz gorzej jest chłopaka odsikać. Okazało się, że Kiniowi tak się poprawiło, że zaczyna nadzorować oddawanie moczu, i podczas odsikiwania tak zaciska zwieracze, że siku nie leci. Z jednej strony dobrze, a drugiej nie :( bo nie chce dać się odsikać do końca i zostaje mocz w pęcherzu, tworzą się złogi, mocz jest strasznie cuchnący, bo jest zastoinowy. To wszystko wykazało USG, mocz był zbadany, wynik w normie, za wizytę płaciłam 70zł, muszę jeszcze wykupić antybiotyk, ale z tym wstrzymam się do jutra, bo może znajdę ten lek u mamy w apteczce :) zawsze taniej :)[/QUOTE]

Zapisuję w rozliczeniu,czyli wieści dobre :) Trzeba wstrząsnąć Kiniem zanim siknie to złogi same będą wypływać ;) A tak na serio to co zrobić ze złogami?Czy takie złogi zostają każdemu psiakowi?

Posted

[quote name='tatankas']Zapisuję w rozliczeniu,czyli wieści dobre :) Trzeba wstrząsnąć Kiniem zanim siknie to złogi same będą wypływać ;) A tak na serio to co zrobić ze złogami?Czy takie złogi zostają każdemu psiakowi?[/QUOTE]

te złogi to osad z moczu, którego nie chce oddać do końca. Na pewno w lato jak już wylądujemy na działce i będzie ciepło to Kiniuta już pewnie sam będzie siusiał :)

Posted

[quote name='Nutusia']Też o tym pomyślałam w pierwszej chwili. Ale to chyba ryzykowne posunięcie, bo zdaje się, że Kinio i na trzeźwo potrafi rozrabiać jak pijany boksio :)[/QUOTE]

:lol:

Może Kinio z tych co się ulula i pójdzie spać.

Posted

[quote name='Nutusia']Też o tym pomyślałam w pierwszej chwili. Ale to chyba ryzykowne posunięcie, bo zdaje się, że Kinio i na trzeźwo potrafi rozrabiać jak pijany boksio :)[/QUOTE]

[quote name='andegawenka']:lol:

Może Kinio z tych co się ulula i pójdzie spać.[/QUOTE]

:lol: tylko kto zaryzykuje ;)

Posted

Wysłałam pisemną niespodziankę olly,ciekawe czy się ucieszy,czy poryczy ;) Nie pytać co,jak dojdzie i olly będzie chciała to sama napisze:evil_lol:

Posted

[quote name='tatankas']Wysłałam pisemną niespodziankę olly,ciekawe czy się ucieszy,czy poryczy ;) Nie pytać co,jak dojdzie i olly będzie chciała to sama napisze:evil_lol:[/QUOTE]

czekamy ...........

Posted

[quote name='tatankas']Wysłałam pisemną niespodziankę olly,ciekawe czy się ucieszy,czy poryczy ;) Nie pytać co,jak dojdzie i olly będzie chciała to sama napisze:evil_lol:[/QUOTE]

poryczy, poryczy, olly płacze przy każdej okazji, przy wszystkim się rozkleja!! Nie mogę się doczekać!!!

Posted

[quote name='olly']poryczy, poryczy, olly płacze przy każdej okazji, przy wszystkim się rozkleja!! Nie mogę się doczekać!!![/QUOTE]

Poszedł liścik dziś o 10.00 rano poleconym priorytetem :),więc powinien szybko dojść ;)

Posted

[quote name='tatankas']Poszedł liścik dziś o 10.00 rano poleconym priorytetem :),więc powinien szybko dojść ;)[/QUOTE]

i się poryczałam, bardzo..
takiego rozczulającego zrzeczenia się psa nie miałam jeszcze okazji czytać.
Dziękuję za te słowa :loveu:

Posted

[quote name='olly']i się poryczałam, bardzo..
takiego rozczulającego zrzeczenia się psa nie miałam jeszcze okazji czytać.
Dziękuję za te słowa :loveu:[/QUOTE]

Chyba najwyższy czas,by Kiniu został prawnie twoim pieskiem.Kocham i Ciebie i Jacka za to,że tak wspaniale się nim zajmujecie :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

dziś zakupiłam Kiniowi Pratel (tabletki na odrobaczenie), zapłaciłam 20zł, za 2 tygodnie szczepienie.

Trochę obawiałam się,że Kinio po zimie straci formę, ale byłam w błędzie :) Śliska podłoga, kafelki to już nie przeszkoda dla niego :) Nie możemy doczekać się działeczki :)