olly Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 mam zaszczyt przedstawić Wam zwycięzcę X-Factor!! ooo sooleeemiooooooo..... [img]https://lh3.googleusercontent.com/-bWgZquXBttw/UQPbuEfPMUI/AAAAAAAABD0/FcFE7LlkHeY/s617/SDC17350.JPG[/img] Quote
tatankas Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Co żeście mu uczynili,że się tak wydziera :D:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 aż w Rybniku słychać :roflt: [url]https://lh3.googleusercontent.com/-bWgZquXBttw/UQPbuEfPMUI/AAAAAAAABD0/FcFE7LlkHeY/s617/SDC17350.JPG[/url] Quote
olly Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='tatankas']Co żeście mu uczynili,że się tak wydziera :D:evil_lol:[/QUOTE] schowałam mu zabawkę :diabloti: ja nie wiem, skąd on bierze siły na takie ekscesy! może ta jego siwizna to taka uroda, bo zachowanie ma typowo szczeniackie :cool3: Quote
Kapsel Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Ola, dziewczyny wejdźcie na watek bokserki Poli, może coś pomożecie [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239180-SPRAWA-BEZWZGL%C4%98DNIE-PILNA!__bokserka-POLA-szuka-domu[/url] Quote
olly Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 cioteczka Yana wysłała Kiniowi 30zł, Kiniuta bardzo dziękuje i przesyła caaaałusy:loveu::loveu: pieniążki bardzo się przydadzą, idziemy do weterynarza, bo Kinio znowu więcej siusia, trzeba zrobić badania krwi, moczu i USG nerek. Yana, dziękuję :loveu: Quote
olly Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Kinio odwiedził doktora, bo za coraz gorzej jest chłopaka odsikać. Okazało się, że Kiniowi tak się poprawiło, że zaczyna nadzorować oddawanie moczu, i podczas odsikiwania tak zaciska zwieracze, że siku nie leci. Z jednej strony dobrze, a drugiej nie :( bo nie chce dać się odsikać do końca i zostaje mocz w pęcherzu, tworzą się złogi, mocz jest strasznie cuchnący, bo jest zastoinowy. To wszystko wykazało USG, mocz był zbadany, wynik w normie, za wizytę płaciłam 70zł, muszę jeszcze wykupić antybiotyk, ale z tym wstrzymam się do jutra, bo może znajdę ten lek u mamy w apteczce :) zawsze taniej :) Quote
tatankas Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='olly']Kinio odwiedził doktora, bo za coraz gorzej jest chłopaka odsikać. Okazało się, że Kiniowi tak się poprawiło, że zaczyna nadzorować oddawanie moczu, i podczas odsikiwania tak zaciska zwieracze, że siku nie leci. Z jednej strony dobrze, a drugiej nie :( bo nie chce dać się odsikać do końca i zostaje mocz w pęcherzu, tworzą się złogi, mocz jest strasznie cuchnący, bo jest zastoinowy. To wszystko wykazało USG, mocz był zbadany, wynik w normie, za wizytę płaciłam 70zł, muszę jeszcze wykupić antybiotyk, ale z tym wstrzymam się do jutra, bo może znajdę ten lek u mamy w apteczce :) zawsze taniej :)[/QUOTE] Zapisuję w rozliczeniu,czyli wieści dobre :) Trzeba wstrząsnąć Kiniem zanim siknie to złogi same będą wypływać ;) A tak na serio to co zrobić ze złogami?Czy takie złogi zostają każdemu psiakowi? Quote
olly Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='tatankas']Zapisuję w rozliczeniu,czyli wieści dobre :) Trzeba wstrząsnąć Kiniem zanim siknie to złogi same będą wypływać ;) A tak na serio to co zrobić ze złogami?Czy takie złogi zostają każdemu psiakowi?[/QUOTE] te złogi to osad z moczu, którego nie chce oddać do końca. Na pewno w lato jak już wylądujemy na działce i będzie ciepło to Kiniuta już pewnie sam będzie siusiał :) Quote
Nutusia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Kiniu - nie przestajesz mnie zadziwiać ;) Quote
Alicja Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 trzeba mu dać piwa ;) jest moczopędne i wysiusiowuje na maxa ;) Quote
Nutusia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Też o tym pomyślałam w pierwszej chwili. Ale to chyba ryzykowne posunięcie, bo zdaje się, że Kinio i na trzeźwo potrafi rozrabiać jak pijany boksio :) Quote
andegawenka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Nutusia']Też o tym pomyślałam w pierwszej chwili. Ale to chyba ryzykowne posunięcie, bo zdaje się, że Kinio i na trzeźwo potrafi rozrabiać jak pijany boksio :)[/QUOTE] :lol: Może Kinio z tych co się ulula i pójdzie spać. Quote
Alicja Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Nutusia']Też o tym pomyślałam w pierwszej chwili. Ale to chyba ryzykowne posunięcie, bo zdaje się, że Kinio i na trzeźwo potrafi rozrabiać jak pijany boksio :)[/QUOTE] [quote name='andegawenka']:lol: Może Kinio z tych co się ulula i pójdzie spać.[/QUOTE] :lol: tylko kto zaryzykuje ;) Quote
Yana Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 dużo zdrówka dla Kinia, zawsze tu zaglądam, chociaz nieczęsto piszę i zawsze z ogromną przyjemnościa patrzę na jego cudowny pycholek :-) Quote
tatankas Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Wysłałam pisemną niespodziankę olly,ciekawe czy się ucieszy,czy poryczy ;) Nie pytać co,jak dojdzie i olly będzie chciała to sama napisze:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='tatankas']Wysłałam pisemną niespodziankę olly,ciekawe czy się ucieszy,czy poryczy ;) Nie pytać co,jak dojdzie i olly będzie chciała to sama napisze:evil_lol:[/QUOTE] czekamy ........... Quote
olly Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='tatankas']Wysłałam pisemną niespodziankę olly,ciekawe czy się ucieszy,czy poryczy ;) Nie pytać co,jak dojdzie i olly będzie chciała to sama napisze:evil_lol:[/QUOTE] poryczy, poryczy, olly płacze przy każdej okazji, przy wszystkim się rozkleja!! Nie mogę się doczekać!!! Quote
tatankas Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='olly']poryczy, poryczy, olly płacze przy każdej okazji, przy wszystkim się rozkleja!! Nie mogę się doczekać!!![/QUOTE] Poszedł liścik dziś o 10.00 rano poleconym priorytetem :),więc powinien szybko dojść ;) Quote
olly Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='tatankas']Poszedł liścik dziś o 10.00 rano poleconym priorytetem :),więc powinien szybko dojść ;)[/QUOTE] i się poryczałam, bardzo.. takiego rozczulającego zrzeczenia się psa nie miałam jeszcze okazji czytać. Dziękuję za te słowa :loveu: Quote
tatankas Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='olly']i się poryczałam, bardzo.. takiego rozczulającego zrzeczenia się psa nie miałam jeszcze okazji czytać. Dziękuję za te słowa :loveu:[/QUOTE] Chyba najwyższy czas,by Kiniu został prawnie twoim pieskiem.Kocham i Ciebie i Jacka za to,że tak wspaniale się nim zajmujecie :loveu: Quote
Nutusia Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 No nie wytrzymam - Ola i Jacek mają... TRZY boksie! :) Quote
olly Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Nutusia']No nie wytrzymam - Ola i Jacek mają... TRZY boksie! :)[/QUOTE] Coraz więcej nas :) Quote
olly Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 dziś zakupiłam Kiniowi Pratel (tabletki na odrobaczenie), zapłaciłam 20zł, za 2 tygodnie szczepienie. Trochę obawiałam się,że Kinio po zimie straci formę, ale byłam w błędzie :) Śliska podłoga, kafelki to już nie przeszkoda dla niego :) Nie możemy doczekać się działeczki :) Quote
Recommended Posts