Jump to content
Dogomania

Bokser KING -dostał porsche i nogi ruszyły-zbieramy na rehabilitację!!! King za TM ..

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kapsel']Zabezpieczam chałupę przed inwazją :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ola on ma obróżkę jakąś?[/QUOTE]

nie ma :shake: , jest mu niepotrzebna, on jeszcze z domu nie może wychodzić, siusiu i kupka w domku :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='olly']nie ma :shake: , jest mu niepotrzebna, on jeszcze z domu nie może wychodzić, siusiu i kupka w domku :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE]

... a to sie Ala ucieszy:cool3:

Posted

Ala mi pozazdrościła ogoniastego stwora! W dodatku z białym pędzelkiem na końcu ;) Na stałe bierzesz ten drobiażdżek?... Ech, też bym taki chciała (tylko w wersji dziewczęcej). Tylko te nasze godzin powrotu do domu :(
Kiniol - prawdziwy KRÓL ŻYCIA! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Ala mi pozazdrościła ogoniastego stwora! W dodatku z białym pędzelkiem na końcu ;) Na stałe bierzesz ten drobiażdżek?... Ech, też bym taki chciała (tylko w wersji dziewczęcej). Tylko te nasze godzin powrotu do domu :(
Kiniol - prawdziwy KRÓL ŻYCIA! :)[/QUOTE]

Podpisuję się:placz::placz::placz: nie dla mnie ci już, nie dla mnie:placz:

Posted

[quote name='Nutusia']Ala mi pozazdrościła ogoniastego stwora! W dodatku z białym pędzelkiem na końcu ;) Na stałe bierzesz ten drobiażdżek?... Ech, też bym taki chciała (tylko w wersji dziewczęcej). Tylko te nasze godzin powrotu do domu :(
Kiniol - prawdziwy KRÓL ŻYCIA! :)[/QUOTE]

[quote name='andegawenka']Podpisuję się:placz::placz::placz: nie dla mnie ci już, nie dla mnie:placz:[/QUOTE]

Dziewczyny to tymczas niestety :shake:
Mały już u mnie w domu.
Głodny lata jak oszalały po kuchni, wącha wszystko. Kapsel ucieka przed nim chowając się na kanapie :evil_lol: dopóki mały nie nauczy się wskakiwać to będzie bezpieczny. Jak zabrał się za zabawki to Kapsel zaczął warczeć na niego :shake::mad::mad::mad:Niedobry!!!

Posted

[quote name='Kapsel']Dziewczyny to tymczas niestety :shake:
Mały już u mnie w domu.
Głodny lata jak oszalały po kuchni, wącha wszystko. Kapsel ucieka przed nim chowając się na kanapie :evil_lol: dopóki mały nie nauczy się wskakiwać to będzie bezpieczny. Jak zabrał się za zabawki to Kapsel zaczął warczeć na niego :shake::mad::mad::mad:Niedobry!!![/QUOTE]

Ten mały to idealny do mnie do domu,moja ruda ma nieziemską cierpliwość do szczeniaków.Mogą z nią robić wszystko.Wieszają się nawet na faflach i uszach a ona nic.Niestety po Rockym(za TM)-Kapselek wie,miał parwowirozę boksio takie małe pręgowane ze schronu,mój mężuś już nie chce żadnego zwierza w domu:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Kapsel']Dziewczyny to tymczas niestety :shake:
Mały już u mnie w domu.
[/QUOTE]
Hmmmm a ja mam bardzo dobry domeczek dla maleństwa....Z boksiowymi tradycjami:p Ze stałym dostępem do relacji itd....Alinko?

Posted

[quote name='onga']Hmmmm a ja mam bardzo dobry domeczek dla maleństwa....Z boksiowymi tradycjami:p Ze stałym dostępem do relacji itd....Alinko?[/QUOTE]

Alinko, Kapselka szkoda....źle znosi młodzika staruszek...

Posted

Nie uwierzycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:razz::razz::razz:
Kinio dziś uciekał przed małym Karmelkiem, który zawieszał się na jego faflach, uszach, podgryzał łapki... i ...... King samodzielnie wskoczył na tapczan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: bez żadnej pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: po raz pierwszy od 10 miesięcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='olly']Nie uwierzycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:razz::razz::razz:
Kinio dziś uciekał przed małym Karmelkiem, który zawieszał się na jego faflach, uszach, podgryzał łapki... i ...... King samodzielnie wskoczył na tapczan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: bez żadnej pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: po raz pierwszy od 10 miesięcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]

[quote name='hecia13']Czyli maluch potrzebny jest!!!!!![/QUOTE]

[quote name='Nutusia']No Olcia - nie macie wyjścia! Musicie mieć w domu dzieciaczka!!!!! ;)[/QUOTE]

[quote name='sabinka40']Ola co za wieści:multi::multi::multi: rany Kinol ja w Ciebie wierzyłam, potrzebował tylko motywatora:eviltong: Ola szczeniora musisz zostawić u siebie dla dobra Kiniusia:loveu:[/QUOTE]

Tak Olu,zgadzam się z dziewczynami-to będzie taki Kiniusiowy mały rehabilitant:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Nutusia']Nio... ciekawe tylko czy ta rehabilitacja wyjdzie taniej w ostatecznym rozrachunku?... ;):)[/QUOTE]

z takim bandziorem- terrosystą, jakim jest Karmelek to bardzo wątpliwe ...

Posted

[quote name='Nutusia']Łe, no to spokojna głowa - szybko się go nie wyadoptuje i będzie mógł wspierać terapię Kinia :)[/QUOTE]
To ja tu choroba walczę, żeby szybko...no dziękuję :mad::P

Posted

[quote name='onga']To ja tu choroba walczę, żeby szybko...no dziękuję :mad::P[/QUOTE]

spoko, spoko, nie mam miejsca na 4 boksera w mieszkaniu ;)

Posted

cudowny:) sama bym chętnie pomogła , ale już 2 dziewczynki wystarczą:) Trzymam kciuki za maluszka napewno znajdzie dobry dom, a teraz u Kapselka mu napewno dobrze będzie:)

Posted

[quote name='Roksia']cudowny:) sama bym chętnie pomogła , ale już 2 dziewczynki wystarczą:) Trzymam kciuki za maluszka napewno znajdzie dobry dom, a teraz u Kapselka mu napewno dobrze będzie:)[/QUOTE]

Roksia, ja mam 3 boksie :) może jednak chcesz szczeniorka??:cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='olly']Roksia, ja mam 3 boksie :) może jednak chcesz szczeniorka??:cool3::cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]

Ja mam jednego i chcę,ale nie mogę:placz::placz::placz:Muszę męża z domu wyrzucić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: