Jump to content
Dogomania

Bokser KING -dostał porsche i nogi ruszyły-zbieramy na rehabilitację!!! King za TM ..

Recommended Posts

Posted

ciekawość zżera, co?? ech...

wszystko w porządku :) :happy1::sweetCyb:
obraz nerek na usg o wiele lepiej, ph moczu w normie, w moczu krwi już nie ma, okazało się, że było to baaaardzo silne zapalenie dróg moczowych. Teraz dostaliśmy wytyczne, żeby raz na dwa tygodnie przywozić mocz do badania, na wszelki wypadek, żeby infekcję wykryć w stadium początkowym.
Musimy dokupić jeszcze jeden lek.
Za wizytę płaciliśmy 50zł

Posted

dostał :) właśnie wróciłam z zoologicznego :) Kinio zajada wędzone płucka ;)

Na koncie Kinia zostało 57,61, z tego muszę zakupić jeszcze Żuravit (lek na zapalenie dróg moczowych), no i musimy myśleć pomalutku o rehabilitacji.. Najlepiej, gdyby zabiegi rozpoczęły się jeszcze w listopadzie.

Posted

[quote name='andegawenka']O kurczatko...mojej znajomej owczarek na wózku, tez nie trzymał ale i kupki też...[/QUOTE]

Kinio kupki też nie trzyma, ale problem jest w tym, że w nocy był wyciskany do zera, a i tak nasikał, czyli produkuje nadmierne ilości moczu, przelewa się

Posted

Byłam u Kinia, u Lunki i u Wigusia :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: Musze Wam powiedzieć, że to najszczęśliwsza TRÓJCA pod słońcem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Kapsel']Byłam u Kinia, u Lunki i u Wigusia :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: Musze Wam powiedzieć, że to najszczęśliwsza TRÓJCA pod słońcem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Wiemy,wiemy,ja też się o tym osobiście przekonałam :) Mają naprawdę wspaniałych ludzi przy sobie :)

Posted

olly-pomimo braku jednej wpłaty już rozliczyłam bazarek na Kinga,nie ma na co czekać:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/213582-Do-usuni%C4%99cia?p=17519516#post17519516[/url]

Potwierdź tylko,że pieniążki doszły do ciebie ;)

Posted

[quote name='tatankas']olly-pomimo braku jednej wpłaty już rozliczyłam bazarek na Kinga,nie ma na co czekać:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/213582-Do-usuni%C4%99cia?p=17519516#post17519516[/url]

Potwierdź tylko,że pieniążki doszły do ciebie ;)[/QUOTE]

pieniążki doszły 206,40 dziękuję

Na koncie Kinia zostało 230 zł

Posted

[quote name='olly']pieniążki doszły 206,40 dziękuję

Na koncie Kinia zostało 230 zł[/QUOTE]

To jeszcze na wątku bazarku napisz na wszelki wypadek ;)

Posted

[quote name='Alicja']Ciocia Kapselkowa podróżniczka ;)[/QUOTE]

Wczoraj też była, tym razem z Kapselkiem na wizycie u Sebastiana, nie chcę wyprzedzać wpisów Ali, na pewno napisze na wątku Kapsla, co u niego ;)