Jump to content
Dogomania

Bokser KING -dostał porsche i nogi ruszyły-zbieramy na rehabilitację!!! King za TM ..

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Jaki kurczaczek kochaniutki! Może warto skonsultować z innymi doktorami?... Choć oni czasami kryją jeden drugiego - pod tym względem wolę wetów...[/QUOTE]

Niestety z wetami i małych miasteczkach jest tak samo :(
Też bym poszła do innych lekarzy na konsultę.

Posted

[quote name='tatankas']Niestety z wetami i małych miasteczkach jest tak samo :(
Też bym poszła do innych lekarzy na konsultę.[/QUOTE]

Podpowiem im. Nie są w Lublinie, to miasteczko koło Warszawy .....

Posted

[quote name='andegawenka']Ropucha ma nowo narodzonego wnuka z prawdopodobnie uszkodzonym w trakcie porodu nerwem raczki. Przepraszam że stress wywaliłam na watku Kinga:oops::oops:[/QUOTE]

Ninuś :buzi: gratuluję dzieciątka. Nie martw się,:glaszcze: zobaczysz musi byc dobrze!! Kiedyś przy porodach dzieci miały zwichniete bioderka :angryy: jeździli do matusza żeby wstawiał na swoje miejsca... ale w tych czasach? :mad::mad:

Posted

[quote name='Kapsel']Ninuś :buzi: gratuluję dzieciątka. Nie martw się,:glaszcze: zobaczysz musi byc dobrze!! Kiedyś przy porodach dzieci miały zwichniete bioderka :angryy: jeździli do matusza żeby wstawiał na swoje miejsca... ale w tych czasach? :mad::mad:[/QUOTE]

[quote name='Jagoda1']Posyłam najlepsze, najcieplejsze mysli... musi byc dobrze![/QUOTE]

Dziękuję:)

Posted

To ja jeszcze jeden filmik z Kiniolem w roli głównej wrzucę:

[video=youtube;ldg6rNOdmCg]http://www.youtube.com/watch?v=ldg6rNOdmCg[/video]

Jaki szczęśliwy psiak,a jak zasuwa za piłeczką :):):)

Posted

Ja odpuszczam bo faktycznie głupoty wypisuję, ale jak się jest na takich wątkach na które trzeba mieć odwagę by wejść?!?[url]http://www.dogomania.pl/threads/213329-Skatowany-szczeniak-Piracik-wo%C5%82a-o-pomoc[/url]!!!

Posted

Dlatego właśnie trzeba czasami zajrzeć na taki jak Kinia albo mojej Kimi (w podpisie). Tam wesoło, optymistycznie i można chwilę "odsapnąć" od tej wszechobecnej bidy...

Posted

Wylądowaliśmy u weta, bo miałam sen... Sama się z tego śmiałam.. do czasu...
Zapakowałam moje 3 zwierzaki do auta i pojechaliśmy. Zacznę od dobrych wiadomości: Z Wigorem ok, a wyśniłam mu guza w jamie brzusznej, Lunie ropomacicze- a ma zapalenie pochwy, a jak już doszło do badania Kinga to się załamałam :(
1. Struktura nerek (na usg) zmieniona, nerki jeszcze dobrze filtrują, ale już coś się z nimi dzieje.
2. Wtórne porażenie nerwu kończyny tylnej- nóżka jest całkowicie wiotka, lejąca się, ma w niej czucie, ale nie panuje nad zginaniem. Nie wiadomo od czego to się stało: albo uraz (źle postawił łapkę przy chodzeniu) lub porażenie samoistne (zdarza się to u ludzi, zwierząt z niedowładami).

Było już tak dobrze, a teraz trzeba rozpocząć od zera. Dziś już byliśmy na elektrostymulacji, nie mogłam czekać, lekarz kazał przyjeżdżać na cito!! Jestem załamana :(
Przez kolejne 2 tygodnie czekają go zabiegi, które mogą przywrócić sprawność nóżki, a na które nie mamy pieniędzy :(

Posted

Kochana nie martw się,tak samo jak u ludzi,tak samo u Kinia rehabilitacja musi nadal trwać,już nie pamiętasz,że na początku nawet czucia nie miał,nikt nie wierzył,że będzie je miał,a dostał i zaczął chodzić.Za mało rehabilitacji to trzeba robić,pieniążki się uzbiera,już się biorę za bazarki.Trzymaj się ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Oluś... :( To ja Ci przeleję już te pieniądze, które mam z bazarku - nie będę czekać na wszystkie wpłaty. Jak dojdą - dopłacę. Jutro leci przelew![/QUOTE]

Dziękuję, Nutusiu.

Posted

A ja na szybko otworzyłam bazarek jeden:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/213521-CENY-SPADAJ%C4%84!!!-Nogi-zn%C3%B3w-stan%C4%99%C5%82y!!!-Boksio-King-potrzebuje-na-rehabilitacj%C4%99-do-12.09?p=17513105#post17513105[/url]

Dziś już drugiego nie dam rady,mąż śpi,a na laptopie nic nie wskóram.Rano jadę do ortodonty z córą,ale po południu mam czas,to się zabiorę za twój Olu,obiecuję :)

Posted

Jutro z rana lecę z Kiniem na zabiegi. Tyle się już ta Morda Moja wycierpiała, za mało??

dostałam sms-a pocieszyciela od Słodkiego (weta), na pewno nie będzie zły jak zacytuję: "nie martw się, jest też psi bóg i cuda psie, a jemu należą się szczególnie..."

Sebastian, wiem, że nie czytasz tego wątku, bo nie masz czasu, ratujesz i uszczęśliwiasz te biedne stworzenia, ale dziękuję za wszystko, dziękuję, że jesteś, w imieniu Kinia i swoim...

Posted

[quote name='olly']Jutro z rana lecę z Kiniem na zabiegi. Tyle się już ta Morda Moja wycierpiała, za mało??

dostałam sms-a pocieszyciela od Słodkiego (weta), na pewno nie będzie zły jak zacytuję: "nie martw się, jest też psi bóg i cuda psie, a jemu należą się szczególnie..."

Sebastian, wiem, że nie czytasz tego wątku, bo nie masz czasu, ratujesz i uszczęśliwiasz te biedne stworzenia, ale dziękuję za wszystko, dziękuję, że jesteś, w imieniu Kinia i swoim...[/QUOTE]

I ja dziękuję :):):)

Posted

[quote name='olly']Jutro z rana lecę z Kiniem na zabiegi. Tyle się już ta Morda Moja wycierpiała, za mało??

Sebastian, wiem, że nie czytasz tego wątku, bo nie masz czasu, ratujesz i uszczęśliwiasz te biedne stworzenia, ale dziękuję za wszystko, dziękuję, że jesteś, w imieniu Kinia i swoim...[/QUOTE]
Kurcze i ja bardzo temu facetowi dziękuję!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Czytając ostatnie wpisy dwa razy "zmoczyły" mi się oczy. Pierwszy raz, gdy przeczytałam o wtórnym porażeniu Kinia :-(, drugi, gdy olly przytoczyła treść sms-a. Wspaniały lekarz i człowiek, wierzę również, że psi bóg sprawi, że będzie miał miejsce psi cud :modla:.

Posted

Cioteczki przepraszam ale proszę zajrzyjcie do pobitego 3 letniego boksera :( odebrany z policją alkoholikom :(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213543-Pobity-i-pogryziony-Bokser-w-potrzebie!!!-Pomocy!!!?p=17516032#post17516032[/url]