Jump to content
Dogomania

Bokser KING -dostał porsche i nogi ruszyły-zbieramy na rehabilitację!!! King za TM ..

Recommended Posts

Posted

Czyli ile już przeszedł i ile go jeszcze czeka co najmniej,z tego co pamiętam to była mowa o 10 zabiegach,ale są dobre wyniki,więc trzeba będzie więcej -czy tak?

Posted

No to teraz Wam napiszę kilka niusów :)
Dopiero po 10 zabiegach mieliśmy stwierdzić, czy jest jakaś poprawa, ale stwierdzamy po 4!!! Jest super!!! Mięśnie są już na tyle silne, że Kinio sam stoi :) Ale to nie koniec :)
Dziś wet pościskał mu opuszki, łapki, ogólnie wszystkie miejsca na nóżkach i Kiniowi prawdopodobnie wraca czucie WEWNĘTRZNE, czyli rdzeniowe!!!!!!! Jeszcze w to nie wierzę, ale to wszystko prawda :) Poza rehabilitacją musimy wykonywać jeszcze inne ćwiczenia w domu z tatankasowym materacem, który jest do tego idealny :)
W czwartek wyciągamy cewnik i robimy 3 podejście z siusianiem!! To bardzo ważne, więc wszystkie Cioteczki proszę o trzymanie kciukasów za siuśki :)

PS. Może nie powinnam na wątku Kinia, ale z moim osobistym Wigorem jest wszystko ok, miał dziś robione rtg kręgosłupa i stan zapalny zszedł, a było podejrzenie, że nie będzie chodził...

Podsumowanko: zaliczam ten dzień do mega udanych :)

Posted

[quote name='tatankas']Czyli ile już przeszedł i ile go jeszcze czeka co najmniej,z tego co pamiętam to była mowa o 10 zabiegach,ale są dobre wyniki,więc trzeba będzie więcej -czy tak?[/QUOTE]

czwartek 100 zł, bo z badaniem
pt, pn, wt- po 70
za jutro też jest już opłacone 70
przed nami jeszcze 5 zabiegów pewnych, jeszcze nie wiem, ile będziemy musieli wykonać dodatkowo

Posted

[quote name='olly']No to teraz Wam napiszę kilka niusów :)
Dopiero po 10 zabiegach mieliśmy stwierdzić, czy jest jakaś poprawa, ale stwierdzamy po 4!!! Jest super!!! Mięśnie są już na tyle silne, że Kinio sam stoi :) Ale to nie koniec :)
Dziś wet pościskał mu opuszki, łapki, ogólnie wszystkie miejsca na nóżkach i Kiniowi prawdopodobnie wraca czucie WEWNĘTRZNE, czyli rdzeniowe!!!!!!! Jeszcze w to nie wierzę, ale to wszystko prawda :) Poza rehabilitacją musimy wykonywać jeszcze inne ćwiczenia w domu z tatankasowym materacem, który jest do tego idealny :)
W czwartek wyciągamy cewnik i robimy 3 podejście z siusianiem!! To bardzo ważne, więc wszystkie Cioteczki proszę o trzymanie kciukasów za siuśki :)

PS. Może nie powinnam na wątku Kinia, ale z moim osobistym Wigorem jest wszystko ok, miał dziś robione rtg kręgosłupa i stan zapalny zszedł, a było podejrzenie, że nie będzie chodził...

Podsumowanko: zaliczam ten dzień do mega udanych :)[/QUOTE]

:multi::multi::multi:Bardzo się cieszę i z powodu Kinga i Wigorka,miałam się ciebie zapytać przez telefon o Wigora,ale zagadałaś mnie:cool3: i zwiałaś:eviltong:

Posted

[quote name='tatankas']To może pokieruj mnie,gdzie się zgłosić,to ja będę prosić:mad::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/QUOTE]

proszę bardzo [URL]http://www.dogomania.pl/threads/185536-Skarpeta-im.-Talcott-dla-starszych-piesk%C3%B3w-nie-pozw%C3%B3lmy-by-odesz%C5%82a-w-niepami%C4%99%C4%87[/URL]

Posted

[quote name='andegawenka']proszę bardzo [URL="http://www.dogomania.pl/threads/185536-Skarpeta-im.-Talcott-dla-starszych-piesk%C3%B3w-nie-pozw%C3%B3lmy-by-odesz%C5%82a-w-niepami%C4%99%C4%87"]http://www.dogomania.pl/threads/185536-Skarpeta-im.-Talcott-dla-starszych-piesk%C3%B3w-nie-pozw%C3%B3lmy-by-odesz%C5%82a-w-niepami%C4%99%C4%87[/URL][/QUOTE]

Niestety ja mam za dużo zobowiązań,by jeszcze spłacać skarpetę,nie jest to duża suma,bo nie starczyłaby nawet na dwa zabiegi,a kombinowania dużo :(

Posted

Królu Złoty!!!! No wiedziałam, że tak będzie - po prostu wiedziałam! I że Wiguś da radę też wiedziałam :) Olu, w tej formie wszelkie dobro, które czynisz dla boksiołków do Ciebie wraca :)
A jak Lunka?...

Posted

[quote name='Nutusia']Królu Złoty!!!! No wiedziałam, że tak będzie - po prostu wiedziałam! I że Wiguś da radę też wiedziałam :) Olu, w tej formie wszelkie dobro, które czynisz dla boksiołków do Ciebie wraca :)
A jak Lunka?...[/QUOTE]

Gruba miała rtg i okazało się, że ostatnie żebro zaczęło rosnąć na opak, wet mówił, żeby nic z tym nie robić. Na szczęście moja Trójca jest zdrowa :) a to najważniejsze :)

Posted

No że się powtórzę do znudzenia... A NIE MÓWIŁAM!?!?!?! :)
Ciotki, na bazar torebkowy zapraszam (w moim podpisie) i proszę o reklamę! Idzie całkiem nieźle, ale może jeszcze lepiej, a połowa sałaty na Kiniową rehabilitację będzie przeznaczona :)
Tak więc jeśli komu Kinio miły, niech zakupi jedną z 23 toreb, torebek, torebeczek, torebusi... :)

Posted

Właśnie dostałam paczkę ciuszków nowych od Lidki na bazarek Olu,jak z nią rozmawiałam,to miało to być parę rzeczy,które jej zostały,jak kiedyś miała swoje stoisko.TYCH RZECZY JEST ZE 40 SZTUK.Lidio bardzo dziękujemy,oj będę miała pracowity dzień,no i noc,no i dzień-zobaczymy kiedy się z bazarkiem wyrobię ;)

Posted

[quote name='tatankas']Właśnie dostałam paczkę ciuszków nowych od Lidki na bazarek Olu,jak z nią rozmawiałam,to miało to być parę rzeczy,które jej zostały,jak kiedyś miała swoje stoisko.TYCH RZECZY JEST ZE 40 SZTUK.Lidio bardzo dziękujemy,oj będę miała pracowity dzień,no i noc,no i dzień-zobaczymy kiedy się z bazarkiem wyrobię ;)[/QUOTE]

Pani Agnieszka, ukłony!! Dziękujemy!!!!!

Ja już dostałam przelew od Enigmy79, na koncie Kinia mamy 108 zł :)

Posted

[quote name='olly']Pani Agnieszka, ukłony!! Dziękujemy!!!!!

Ja już dostałam przelew od Enigmy79, na koncie Kinia mamy 108 zł :)[/QUOTE]

I właśnie sprzedane zostało ostatnie posłanko,już Olu podałam twoje konto na pw,jutro pieniążki będą za nie u ciebie,rozliczę cały bazarek to wpiszę w rozliczenie ;)

Posted

[quote name='olly']suuuuuuuuper :) ja wyreczko jutro wysyłam, jest już spakowane :)[/QUOTE]

A ja już obfociłam rzeczy i opisałam,pomierzyłam.Jutro zgram foty na kompa,na fotosik i powinno mi się już jutro udać otworzyć bazarek.Mąż się bulwersuje,że po nocach na kompie siedzę i mi zabiera :)
A teraz idę ze swoim rudzielcem ,wpadnę jeszcze na chwilę i lulu ;)

Posted

[quote name='tatankas']A ja już obfociłam rzeczy i opisałam,pomierzyłam.Jutro zgram foty na kompa,na fotosik i powinno mi się już jutro udać otworzyć bazarek.Mąż się bulwersuje,że po nocach na kompie siedzę i mi zabiera :)
A teraz idę ze swoim rudzielcem ,wpadnę jeszcze na chwilę i lulu ;)[/QUOTE]

Czekamy z niecierpliwością na bazarek :)

Zmykam do schronu, bo kolejna 1,5 roczna sunia trafiła... Cholera, czy to oznaki wakacji???

Posted

[quote name='olly']Czekamy z niecierpliwością na bazarek :)

Zmykam do schronu, bo kolejna 1,5 roczna sunia trafiła... Cholera, czy to oznaki wakacji???[/QUOTE]

Ej śpiąca królewno,mamy już bazarek:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/208482-Same-nowe-rzeczy-na-rehabilitacj%C4%99-boksia-kinga-do-05.06.2011?p=16952287#post16952287[/url]

Już na ponad 150zł sprzedane :D

Posted

zapisuje sobie,
może gospodyni watku mogłaby w 1 poście wpisać najwazniejsze informacje o Kingu? Łatwiej byłoby ogarnąć watek.
Z pobieżnej lektury rozumiem, że teraz pies jest na dt ? i jego stan poprawia się? No i potrzeba pieniędzy? Czy jakies leki też?

Posted

Co do leków,to wypowie się Ola,na pewno sporo kaski na rehabilitację,bo boksio już pięknie stoi,choć to dopiero początek drogi,to się bardzo cieszymy.dostałam dziś od Oli mmsa dumnego stojącego Kinga,a wieczorkiem mam dostać zdjęcia na kompa,jak dostanę to wkleję ;)

Posted

Kochane, dostałam dziś przelew [B]50 zł [/B] od Marty, boksiowej Cioteczki, którą poznałam w Klinice w Bydgoszczy. [B]Martuś, serdecznie dziękujemy w imieniu Kinia!![/B] Mam nadzieję, że znajdziesz chwilkę czasu i odwiedzisz Kingusia na tym wątku.
I od razu wypowiem się za wszystkie osóbki z tego wątku, na pewno nie będą miały mi tego za złe: Trzymamy kciuki za Twojego boksia Myszkina. Niech szybciutko wraca do zdrówka. Jeszcze raz dziękujemy!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[U]Krótkie podliczenie wydatków:[/U]
Klinika- dług 90 zł
rehabilitacja opłacona do jutra włącznie, jeszcze nie wiem, ile będzie dodatkowych zabiegów
stan konta Kinia: 76 zł na plusie

Posted

[quote name='Freya73']Z bazarku [B]Sea & Sun in Cadaques SALVADOR DALI dla King'a[/B] uzbieralo sie 60 zl.[/QUOTE]

Cudaśnie!! Freya73, ukłony :) dzięęęękujemy!!!!!!