Jump to content
Dogomania

Bokser KING -dostał porsche i nogi ruszyły-zbieramy na rehabilitację!!! King za TM ..

Recommended Posts

Posted

Kiniol, jak się miewasz, chłopaku! W Twoim i swoim imieniu zapraszam na torebkowy bazarek, z którego połowa ewentualnego dochodu zasili konto na Twoją rehabilitację, a druga połowa będzie stanowiła posag dla mojej "chwilówki" Kajci
[url]http://www.dogomania.pl/threads/208297-TOREBKOWY-ZAWR%C3%93T-G%C5%81OWY-na-m%C5%82odziutk%C4%85-Kaj%C4%99-i-boksia-Kinga-do-29.05?p=16933515#post16933515[/url]

Posted

Olu możesz potwierdzić ,że otrzymałaś pieniążki z bazarku Freya73,jak dostaniesz też pieniążki od Tayga,spuściznę po Krisie,to też napisz :)

Posted

Tak, dziś w południe otrzymałam 169 zł z bazarku Freya73 :) Dziękuję :)

Dziś Kiniuś był na kolejnych zabiegach. Prawa łapka jest o 1cm grubsza niż przed zabiegami. Mięsień rośnie :) Jutro kolejna rehabilitacja, a wieczorem ściągnięcie szwów po kastracji.

Moja Lunka dziś podeszła do Kinia, żeby się położyć obok niego, a Kindziorek pokazał na nią ząbki, Gruba ma teraz focha. A Kinio pilnował michy i myślał, że Luncjusz jego Urinala chce skosztować.. King zaczyna mi towarzystwo ustawiać.. ehhhhh....

Posted

[quote name='Nutusia']Kiniol, jak się miewasz, chłopaku! W Twoim i swoim imieniu zapraszam na torebkowy bazarek, z którego połowa ewentualnego dochodu zasili konto na Twoją rehabilitację, a druga połowa będzie stanowiła posag dla mojej "chwilówki" Kajci
[url]http://www.dogomania.pl/threads/208297-TOREBKOWY-ZAWR%C3%93T-G%C5%81OWY-na-m%C5%82odziutk%C4%85-Kaj%C4%99-i-boksia-Kinga-do-29.05?p=16933515#post16933515[/url][/QUOTE]

Dzięki, Nutusiu :)

Posted

[quote name='olly']Tak, dziś w południe otrzymałam 169 zł z bazarku Freya73 :) Dziękuję :)

Dziś Kiniuś był na kolejnych zabiegach. Prawa łapka jest o 1cm grubsza niż przed zabiegami. Mięsień rośnie :) Jutro kolejna rehabilitacja, a wieczorem ściągnięcie szwów po kastracji.

Moja Lunka dziś podeszła do Kinia, żeby się położyć obok niego, a Kindziorek pokazał na nią ząbki, Gruba ma teraz focha. A Kinio pilnował michy i myślał, że Luncjusz jego Urinala chce skosztować.. King zaczyna mi towarzystwo ustawiać.. ehhhhh....[/QUOTE]

prawdziwy facet ;) od żarcia niech mu sie z dala kobieta trzyma :lol:

Posted

[COLOR=#0070C0]Zapraszamy na bazarek ogłoszeniowy, z którego całkowity dochód zostanie przekazany na spłatę mega długu w klinice:[/COLOR]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/208321-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-50-za-10-z%C5%82-na-mega-d%C5%82ug!-Zapraszamy-do-15-czerwca[/url][COLOR=#0070C0][/COLOR]

Posted

[quote name='tayga']Przelałam dla Kinga na konto Oli 100 zł po Krisie.[/QUOTE]

Ja również bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Nutusia']Adegawenko, czy Ty czasem nie obrażasz naszego Króla?!?!?! Staruszek, też coś! :) No, ale skoro to miałoby pomóc w zasileniu skarbca, to czemu nie?... :)[/QUOTE]

...a siwy pycholek:p:loveu:

Posted

[quote name='tayga']Przelałam dla Kinga na konto Oli 100 zł po Krisie.[/QUOTE]

Pieniążki dotarły :) Ślicznie dziękuję w imieniu Kinia.
Jak na razie za rehabilitację płacimy na bieżąco. Po dzisiejszym zabiegu zostanie nam na koncie Kinia 64 zł. Czyli dorzucę kilka złociszy i na jutro też jest :)
Do końca zabiegów, a zostało 5 (chyba, że coś się zmieni) brakuje Kiniowi 350 zł :(

Posted

[quote name='Nutusia']No i co z tego, że siwy?... Kłopotów trochę chłopak miał w życiu, a że wrażliwy, to się przejął i... osiwiał :)[/QUOTE]

Kocham Was i te Wasze "kłótnie" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='olly']Kocham Was i te Wasze "kłótnie" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

A bo mi tu będą psinę "w lata wpędzać" :) On jest młody, będzie zdrowy i koniec tematu! A na chwilę obecną na moim torebkowym bazarku mamy już 171 zł, czyli dla Kinia 85,50, a koniec dopiero w niedzielę, więc jest szansa, że jeszcze zrobimy skok na kasę :)

Posted

[quote name='andegawenka']:lol::lol::lol::lol::lol: no dobra cofam tego staruszka:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

No dobra, ale do skarpety go zgłoś! Powołaj się na... siwy pyszczek :)

Posted

[quote name='andegawenka']Jestem współfundatorem skarpety, posądzą mnie o kumoterstwo;)[/QUOTE]

To może pokieruj mnie,gdzie się zgłosić,to ja będę prosić:mad::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mam super wiadomości,dziś Kiniu ponownie był na rehabilitacji,ćwiczył grzecznie na piłeczce,którą miał pod brzuchem,a gdy piłeczka została spod brzuszka wyciągnięta to [COLOR=red][B]King nasz kochany stał sam na nóżkach [/B][/COLOR]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :multi::multi::multi:Jak mi Ola zadzwoniła i to powiedziała,to aż mnie zatkało :eek2::eek2::eek2:

Posted

A ja wiedziałam, że tak będzie!!!!! Rozmawiałam z Olą - wstąpiło w nią nowe życie - jak w Kinia!!!! Stał na nóżkach, gibał się na boki, ale STAŁ!!!!!

Posted

[quote name='olly']Pieniążki dotarły :) Ślicznie dziękuję w imieniu Kinia.
Jak na razie za rehabilitację płacimy na bieżąco. Po dzisiejszym zabiegu zostanie nam na koncie Kinia 64 zł. Czyli dorzucę kilka złociszy i na jutro też jest :)
Do końca zabiegów, a zostało 5 (chyba, że coś się zmieni) brakuje Kiniowi 350 zł :([/QUOTE]

Kochana a możesz mi dokładnie napisać ile zabiegi kosztują,żebym mogła do rozliczenia wpisać :p

Posted

[quote name='tatankas']Kochana a możesz mi dokładnie napisać ile zabiegi kosztują,żebym mogła do rozliczenia wpisać :p[/QUOTE]

Jeden zabieg- 70 zł