Jump to content
Dogomania

Bokser KING -dostał porsche i nogi ruszyły-zbieramy na rehabilitację!!! King za TM ..

Recommended Posts

Posted

[quote name='olly']Dwie wiadomości: dobra i bardzo zła :-(

1. Kinio zaczął odpychać się tylną lewą łapką, jak czołga się po dywanie pomaga sobie łapką!! :smile: Niech już te jajeczka się goją, bo czas rehabilitację zaczynać!!
2. W moczu pojawiła się krew, nie wiem czego to może być objaw, dziś jedziemy do Słodkiego, martwię się o niego :-([/QUOTE]

To może jakieś pozostałości po kastracji mu spływają,musi być dobrze,innej opcji nie przyjmuję :)

Posted

Mocz w kwi pojawił się, bo cewnik drażnił pęcherz, cewnik był za długi o kilka cm. Został wymieniony na nowy. Kinio będzie dostawał przez kolejne 3 dni antybiotyki. Wczorajsza wizyta wyniosła nas 50 zł. W lecznicy mamy dług w sumie 90 zł. Dziś muszę wykupić Kiniowi leki.

DZIŚ JEDZIEMY NA BADANIE POTENCJAŁÓW MIĘŚNIOWYCH I JAK KINIUŚ NIE BĘDZIE ZA BARDZO ZMĘCZONY ZACZYNAMY JUŻ DZIŚ REHABILITACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w końcu!!!!!! :)
Dzisiejsza wizyta to koszt około 100 zł, jeśli zaczniemy już zabiegi to kolejne 70-80zł

Jajeczka goją się wzorowo :)

Posted

[quote name='tu_ania_tu']Kibicuje Kingowi z całej siły, jest taki piękny i ma tak wielka wole życia:loveu:

Mamy pod opieką 9 letniego doga niemieckiego Aresa - ludzie właśnie z Bydgoszczy przygarnęli go na dożywotni tymczas.... w sumie to dogaże tylko w części dokładaja się do jego utrzymania... Ares będzie właśnie u dr Słodkiego rehabilitowany.... może Gosia spotka Was z Kingiem któregoś dnia:lol:[/QUOTE]

Dziś się spotkamy :) Ares przychodzi na 18:00, a my jesteśmy przed nim :)

Posted

Jajeczek to już dawno nie ma!!!! :) Super, że to "tylko" cewnik, trzymam paluchy u rąk i nóg za najwyższe potencjały mięśniowe i za rehabilitację! I jestem pewna, że Kiniuś da z siebie absolutnie wszystko!

Posted

[quote name='olly']Mocz w kwi pojawił się, bo cewnik drażnił pęcherz, cewnik był za długi o kilka cm. Został wymieniony na nowy. Kinio będzie dostawał przez kolejne 3 dni antybiotyki. Wczorajsza wizyta wyniosła nas 50 zł. W lecznicy mamy dług w sumie 90 zł. Dziś muszę wykupić Kiniowi leki.

DZIŚ JEDZIEMY NA BADANIE POTENCJAŁÓW MIĘŚNIOWYCH I JAK KINIUŚ NIE BĘDZIE ZA BARDZO ZMĘCZONY ZACZYNAMY JUŻ DZIŚ REHABILITACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w końcu!!!!!! :)
Dzisiejsza wizyta to koszt około 100 zł, jeśli zaczniemy już zabiegi to kolejne 70-80zł

Jajeczka goją się wzorowo :)[/QUOTE]

Jak tylko dojdzie ostatnia wpłata z bazarku od Freya to ci prześlę pieniążki-jest ponad 160zł :D

Posted

HA!! nie uwierzycie!!!!!!!!!!!!!!!
Kinio jest po elektrodiagnostyce, i co?? wyniki rewelacyjne!!! przewodnictwo mięśniowe jak u zdrowego psa!!! Dziś już był pierwszy zabieg :) nawet lekarz i Gośka (rehabilitantka) byli mega zadziwieni!!! :) Później prześlę foto do Tatankas.
Jenyś!! Jaka jestem happppppppy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Później napiszę Wam więcej, mam jeszcze mnóstwo telefonów do wykonania.

Posted

Uaktualniłam i uogólniłam wydatki na Kinga w drugim poście-Olu mogłabyś sprawdzić,czy wszystko jest???
Od razu podaj cenę wszycia cewniczka z 5 maja,bo wciąż czekam i nie mam kosztów ;)

[B]Wydatki ze Szczecina prawie pokryte,bo z tego bazarku mojego co trwa licząc pieniążki,będzie do zapłaty już tylko [COLOR=red]38zł[/COLOR] niecałe :D:D:D
Niestety sos bokserom się wykosztowało,mimo naszych starań,bazarków i darowizn z konta poszło [COLOR=red]2760zł[/COLOR],a jeszcze rehabilitacja [COLOR=red]700-800zł[/COLOR] :(:(:([/B]

Posted

[quote name='tatankas']Uaktualniłam i uogólniłam wydatki na Kinga w drugim poście-Olu mogłabyś sprawdzić,czy wszystko jest???
Od razu podaj cenę wszycia cewniczka z 5 maja,bo wciąż czekam i nie mam kosztów ;)

[B]Wydatki ze Szczecina prawie pokryte,bo z tego bazarku mojego co trwa licząc pieniążki,będzie do zapłaty już tylko [COLOR=red]38zł[/COLOR] niecałe :D:D:D
Niestety sos bokserom się wykosztowało,mimo naszych starań,bazarków i darowizn z konta poszło [COLOR=red]2760zł[/COLOR],a jeszcze rehabilitacja [COLOR=red]700-800zł[/COLOR] :(:(:([/B][/QUOTE]

wszycie cewnika 6.05- 40 zł

Może inaczej, nasze długi:
Lecznica- 90 zł
rehabilitacja- za wczorajsze badania i zabiegi zapłaciłam z pieniążków, które otrzymałam od Bernadety za legowisko, na dzisiejszą rehabilitację już nie ma :(
Tatankas, rozmawiałam z P.Agnieszką, w poniedziałek prześle do Ciebie kolejną partię ubrań, tym razem będą to bluzki
Bernadeta jeszcze wspominała, że prześle Ci ubranka na bazarek.
Mi z Kiniowych pieniążków zostało 5 zł :(

Posted

A poza tym wczoraj dostałam receptę na kolejne 2 leki i niestety obawiam się, że za rehabilitację musimy płacić regularnie, ja dziś wyłożyłam kasę, ale z kolejnymi wizytami będzie ciężko :(:(

Posted

[quote name='olly']A poza tym wczoraj dostałam receptę na kolejne 2 leki i niestety obawiam się, że za rehabilitację musimy płacić regularnie, ja dziś wyłożyłam kasę, ale z kolejnymi wizytami będzie ciężko :(:([/QUOTE]

Ja ci prześlę już pieniążki z bazarku Freya73, bo toska_latte na pewno wpłaci,ale jest na wyjeździe do końca tygodnia.Spoko-damy radę ;)

Posted

[quote name='tatankas']Ja ci prześlę już pieniążki z bazarku Freya73, bo toska_latte na pewno wpłaci,ale jest na wyjeździe do końca tygodnia.Spoko-damy radę ;)[/QUOTE]

Juz wplacilam! Bardzo, bardzo przepraszam za opoznienie, ale faktycznie mnie nie bylo :(

Posted

[quote name='toska_latte']Juz wplacilam! Bardzo, bardzo przepraszam za opoznienie, ale faktycznie mnie nie bylo :([/QUOTE]

Pieniążki już są toska_latte,dziękuję za nadpłatę,zmieniłam kwotę przelewu już o nią i dla boksia wyszło z bazarku 169zł.Bardzo dziękujemy wszystkim kupującym:loveu::loveu::loveu:

Posted

Śledzę wątek Kinga, wyrazy uznania za walkę o niego, jego powrót do zdrowia.
Po Krisie
[*] z zielonogórskiego schroniska zostały pieniążki, dziewczyny od bokserów wspomogły go w potrzebie, teraz możemy trochę pomóc innemu i dzięki zgodzie wszystkich ofiarodawców 100 zł zostało przyznane na pomoc Kingowi. (post 387)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/202594-Kris-nie-doczeka%C5%82e%C5%9B-si%C4%99-domku-%C5%BCegnaj-kochany-na-zawsze-*-Nie-zapomnimy-Ci%C4%99%21-%28/page16"]http://www.dogomania.pl/threads/202594-Kris-nie-doczeka%C5%82e%C5%9B-si%C4%99-domku-%C5%BCegnaj-kochany-na-zawsze-*-Nie-zapomnimy-Ci%C4%99!-%28/page16[/URL]
Tayga, nasza księgowa miała zapytać na wątku o nr konta na jaki przelać pieniążki, zadecydujcie czy na fundacyjne czy bezpośrednio na konto olly. Myślę, że lada moment się pojawi :evil_lol:

Posted

Dziewczyny,jesteście cudowne,mnie osobiście się wydaje,że na konto Olly,bo to ona robi wszystkie opłaty w lecznicy,a także potrzebuje na rehabilitację na bieżąco.Tak więc Ola -podaj konto do siebie,albo jak się zgodzisz,to ja podam :)

Posted

[quote name='tatankas']Dziewczyny,jesteście cudowne,mnie osobiście się wydaje,że na konto Olly,bo to ona robi wszystkie opłaty w lecznicy,a także potrzebuje na rehabilitację na bieżąco.Tak więc Ola -podaj konto do siebie,albo jak się zgodzisz,to ja podam :)[/QUOTE]

Tatankas, podaj moje, plis

Dziewczyny, jesteście kochane :)