Nutusia Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Oluś, nie martw się - to jest twardziel nad twardziele! Rehabilitujcie się już i niech wreszcie Król śmignie na własnych łapinkach... Quote
tatankas Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 [quote name='olly']Dwie wiadomości: dobra i bardzo zła :-( 1. Kinio zaczął odpychać się tylną lewą łapką, jak czołga się po dywanie pomaga sobie łapką!! :smile: Niech już te jajeczka się goją, bo czas rehabilitację zaczynać!! 2. W moczu pojawiła się krew, nie wiem czego to może być objaw, dziś jedziemy do Słodkiego, martwię się o niego :-([/QUOTE] To może jakieś pozostałości po kastracji mu spływają,musi być dobrze,innej opcji nie przyjmuję :) Quote
Jagoda1 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Kiniu, wszystkie trzymamy kciuki mocno, mocno... Quote
olly Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Mocz w kwi pojawił się, bo cewnik drażnił pęcherz, cewnik był za długi o kilka cm. Został wymieniony na nowy. Kinio będzie dostawał przez kolejne 3 dni antybiotyki. Wczorajsza wizyta wyniosła nas 50 zł. W lecznicy mamy dług w sumie 90 zł. Dziś muszę wykupić Kiniowi leki. DZIŚ JEDZIEMY NA BADANIE POTENCJAŁÓW MIĘŚNIOWYCH I JAK KINIUŚ NIE BĘDZIE ZA BARDZO ZMĘCZONY ZACZYNAMY JUŻ DZIŚ REHABILITACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w końcu!!!!!! :) Dzisiejsza wizyta to koszt około 100 zł, jeśli zaczniemy już zabiegi to kolejne 70-80zł Jajeczka goją się wzorowo :) Quote
olly Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='tu_ania_tu']Kibicuje Kingowi z całej siły, jest taki piękny i ma tak wielka wole życia:loveu: Mamy pod opieką 9 letniego doga niemieckiego Aresa - ludzie właśnie z Bydgoszczy przygarnęli go na dożywotni tymczas.... w sumie to dogaże tylko w części dokładaja się do jego utrzymania... Ares będzie właśnie u dr Słodkiego rehabilitowany.... może Gosia spotka Was z Kingiem któregoś dnia:lol:[/QUOTE] Dziś się spotkamy :) Ares przychodzi na 18:00, a my jesteśmy przed nim :) Quote
Nutusia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Jajeczek to już dawno nie ma!!!! :) Super, że to "tylko" cewnik, trzymam paluchy u rąk i nóg za najwyższe potencjały mięśniowe i za rehabilitację! I jestem pewna, że Kiniuś da z siebie absolutnie wszystko! Quote
tatankas Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='olly']Mocz w kwi pojawił się, bo cewnik drażnił pęcherz, cewnik był za długi o kilka cm. Został wymieniony na nowy. Kinio będzie dostawał przez kolejne 3 dni antybiotyki. Wczorajsza wizyta wyniosła nas 50 zł. W lecznicy mamy dług w sumie 90 zł. Dziś muszę wykupić Kiniowi leki. DZIŚ JEDZIEMY NA BADANIE POTENCJAŁÓW MIĘŚNIOWYCH I JAK KINIUŚ NIE BĘDZIE ZA BARDZO ZMĘCZONY ZACZYNAMY JUŻ DZIŚ REHABILITACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w końcu!!!!!! :) Dzisiejsza wizyta to koszt około 100 zł, jeśli zaczniemy już zabiegi to kolejne 70-80zł Jajeczka goją się wzorowo :)[/QUOTE] Jak tylko dojdzie ostatnia wpłata z bazarku od Freya to ci prześlę pieniążki-jest ponad 160zł :D Quote
olly Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 HA!! nie uwierzycie!!!!!!!!!!!!!!! Kinio jest po elektrodiagnostyce, i co?? wyniki rewelacyjne!!! przewodnictwo mięśniowe jak u zdrowego psa!!! Dziś już był pierwszy zabieg :) nawet lekarz i Gośka (rehabilitantka) byli mega zadziwieni!!! :) Później prześlę foto do Tatankas. Jenyś!! Jaka jestem happppppppy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Później napiszę Wam więcej, mam jeszcze mnóstwo telefonów do wykonania. Quote
tatankas Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Też bardzo się cieszę,może lepiej więcej nie pisz,bo znów będę ryczeć ;) Quote
Nutusia Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Wiedziałam! Byłam pewna! nie wątpiłam! Wierzyłam! Kiniu, jesteś prawdziwym KRÓLEM!!!! Quote
tatankas Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Uaktualniłam i uogólniłam wydatki na Kinga w drugim poście-Olu mogłabyś sprawdzić,czy wszystko jest??? Od razu podaj cenę wszycia cewniczka z 5 maja,bo wciąż czekam i nie mam kosztów ;) [B]Wydatki ze Szczecina prawie pokryte,bo z tego bazarku mojego co trwa licząc pieniążki,będzie do zapłaty już tylko [COLOR=red]38zł[/COLOR] niecałe :D:D:D Niestety sos bokserom się wykosztowało,mimo naszych starań,bazarków i darowizn z konta poszło [COLOR=red]2760zł[/COLOR],a jeszcze rehabilitacja [COLOR=red]700-800zł[/COLOR] :(:(:([/B] Quote
olly Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='tatankas']Uaktualniłam i uogólniłam wydatki na Kinga w drugim poście-Olu mogłabyś sprawdzić,czy wszystko jest??? Od razu podaj cenę wszycia cewniczka z 5 maja,bo wciąż czekam i nie mam kosztów ;) [B]Wydatki ze Szczecina prawie pokryte,bo z tego bazarku mojego co trwa licząc pieniążki,będzie do zapłaty już tylko [COLOR=red]38zł[/COLOR] niecałe :D:D:D Niestety sos bokserom się wykosztowało,mimo naszych starań,bazarków i darowizn z konta poszło [COLOR=red]2760zł[/COLOR],a jeszcze rehabilitacja [COLOR=red]700-800zł[/COLOR] :(:(:([/B][/QUOTE] wszycie cewnika 6.05- 40 zł Może inaczej, nasze długi: Lecznica- 90 zł rehabilitacja- za wczorajsze badania i zabiegi zapłaciłam z pieniążków, które otrzymałam od Bernadety za legowisko, na dzisiejszą rehabilitację już nie ma :( Tatankas, rozmawiałam z P.Agnieszką, w poniedziałek prześle do Ciebie kolejną partię ubrań, tym razem będą to bluzki Bernadeta jeszcze wspominała, że prześle Ci ubranka na bazarek. Mi z Kiniowych pieniążków zostało 5 zł :( Quote
olly Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 A poza tym wczoraj dostałam receptę na kolejne 2 leki i niestety obawiam się, że za rehabilitację musimy płacić regularnie, ja dziś wyłożyłam kasę, ale z kolejnymi wizytami będzie ciężko :(:( Quote
tatankas Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='olly']A poza tym wczoraj dostałam receptę na kolejne 2 leki i niestety obawiam się, że za rehabilitację musimy płacić regularnie, ja dziś wyłożyłam kasę, ale z kolejnymi wizytami będzie ciężko :(:([/QUOTE] Ja ci prześlę już pieniążki z bazarku Freya73, bo toska_latte na pewno wpłaci,ale jest na wyjeździe do końca tygodnia.Spoko-damy radę ;) Quote
tatankas Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Pieniążki przelałam,ale i tak będą dopiero w poniedziałek z rana :( Quote
toska_latte Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='tatankas']Ja ci prześlę już pieniążki z bazarku Freya73, bo toska_latte na pewno wpłaci,ale jest na wyjeździe do końca tygodnia.Spoko-damy radę ;)[/QUOTE] Juz wplacilam! Bardzo, bardzo przepraszam za opoznienie, ale faktycznie mnie nie bylo :( Quote
tatankas Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='toska_latte']Juz wplacilam! Bardzo, bardzo przepraszam za opoznienie, ale faktycznie mnie nie bylo :([/QUOTE] Pieniążki już są toska_latte,dziękuję za nadpłatę,zmieniłam kwotę przelewu już o nią i dla boksia wyszło z bazarku 169zł.Bardzo dziękujemy wszystkim kupującym:loveu::loveu::loveu: Quote
wykrywka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Śledzę wątek Kinga, wyrazy uznania za walkę o niego, jego powrót do zdrowia. Po Krisie [*] z zielonogórskiego schroniska zostały pieniążki, dziewczyny od bokserów wspomogły go w potrzebie, teraz możemy trochę pomóc innemu i dzięki zgodzie wszystkich ofiarodawców 100 zł zostało przyznane na pomoc Kingowi. (post 387) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/202594-Kris-nie-doczeka%C5%82e%C5%9B-si%C4%99-domku-%C5%BCegnaj-kochany-na-zawsze-*-Nie-zapomnimy-Ci%C4%99%21-%28/page16"]http://www.dogomania.pl/threads/202594-Kris-nie-doczeka%C5%82e%C5%9B-si%C4%99-domku-%C5%BCegnaj-kochany-na-zawsze-*-Nie-zapomnimy-Ci%C4%99!-%28/page16[/URL] Tayga, nasza księgowa miała zapytać na wątku o nr konta na jaki przelać pieniążki, zadecydujcie czy na fundacyjne czy bezpośrednio na konto olly. Myślę, że lada moment się pojawi :evil_lol: Quote
tatankas Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Dziewczyny,jesteście cudowne,mnie osobiście się wydaje,że na konto Olly,bo to ona robi wszystkie opłaty w lecznicy,a także potrzebuje na rehabilitację na bieżąco.Tak więc Ola -podaj konto do siebie,albo jak się zgodzisz,to ja podam :) Quote
Alicja Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Dziewczyny , jak tylko uzbieram na kastrację i sterylkę moich boksiaków to napewno przeznaczę coś dla Kinia . Olu posłałam Ci PW. Quote
olly Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='tatankas']Dziewczyny,jesteście cudowne,mnie osobiście się wydaje,że na konto Olly,bo to ona robi wszystkie opłaty w lecznicy,a także potrzebuje na rehabilitację na bieżąco.Tak więc Ola -podaj konto do siebie,albo jak się zgodzisz,to ja podam :)[/QUOTE] Tatankas, podaj moje, plis Dziewczyny, jesteście kochane :) Quote
Recommended Posts