Jump to content
Dogomania

Bokser KING -dostał porsche i nogi ruszyły-zbieramy na rehabilitację!!! King za TM ..

Recommended Posts

Posted

Zapraszam na bazarek dla King'a.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/206382-Benetton-Grace-Cole-Estee-Lauder-Maybelline-dla-King-a-do-25-04.-Zapraszam.?p=16735328#post16735328[/URL]

Pzdr, Freya

Posted

[quote name='Freya73']Zapraszam na bazarek dla King'a.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/206382-Benetton-Grace-Cole-Estee-Lauder-Maybelline-dla-King-a-do-25-04.-Zapraszam.?p=16735328#post16735328[/URL]

Pzdr, Freya[/QUOTE]

Dziękujemy kochana :)

Właśnie przelałam 250zł na wózek dla Kinga dla Oli,bo biedaczka się spłukała przez koszta apteczne,no ale damy radę to spłacić -co nie ? :)

Posted

ale tu się działo :)

czyli kareta w drodze, ale i tak pepsicola bardzo dziękujemy, że się odezwałaś :*
czyli widzę, że tu więcej takich co biorą i nie oddają ;) hihihi

olly wycałuj królewicza w nochal

Posted

[quote name='olly']Nie mam dostępu do Króla :( z jednej strony Jacek, z drugiej Luna :)[/QUOTE]

hihihi-wszyscy zakochani,jest Kinio okupowany :):):)

Posted

Byliśmy u Słodkiego, serducho jak u młodziaka :) bije jak trza :) teraz kombinujemy cewnik dziecięcy, musi mieć wszyty na stałe, trzeba będzie go wymieniać co 2 tygodnie- sprawa PILNA!!!! BARDZO PILNA!!!! Wysoki poziom leukocytów spowodowany jest zaleganiem moczu na dnie pęcherza, mocz jest mętny, wet zrobił mu dziś jeszcze usg jamy brzusznej- wszystko ok. Zamówiłam witaminki dla Króla.

Czyli czeka nas jeszcze posiew moczu, wszycie cewnika i czekanie do jutra na wózek.

Już nie mogę się doczekać, jak zobaczę Króla w karecie :)

Posted

[quote name='olly']Byliśmy u Słodkiego, serducho jak u młodziaka :) bije jak trza :) teraz kombinujemy cewnik dziecięcy, musi mieć wszyty na stałe, trzeba będzie go wymieniać co 2 tygodnie- sprawa PILNA!!!! BARDZO PILNA!!!! Wysoki poziom leukocytów spowodowany jest zaleganiem moczu na dnie pęcherza, mocz jest mętny, wet zrobił mu dziś jeszcze usg jamy brzusznej- wszystko ok. Zamówiłam witaminki dla Króla.

Czyli czeka nas jeszcze posiew moczu, wszycie cewnika i czekanie do jutra na wózek.

Już nie mogę się doczekać, jak zobaczę Króla w karecie :)[/QUOTE]

ale wiesz,że w karecie to same zdjęcia nie wystarczą,będziesz musiała filmik nagrać :)

Posted

no raczej, że będzie :):):) Ale będziesz musiała mnie poinstruować, co dalej z nim zrobić, ehhh... nie kumata jestem w tych sprawach..

Posted

ale dziewczyny działacie..i chłopaki:) Jakie tempo w działaniu i determinacja ! No Wielcy jesteście i psiak wygrał los że spotkał takich ludzi.Kibicuje Kiniowi oczywiście i jego opiekunom żeby sił starczyło...i fajnie że jutro filmik oglądam:)

Posted

bidul... joj jak dobrze że on Was ma i czuje miłość i wielkie wsparcie

[url]http://www.dogomania.pl/threads/206173-King-zbiera-na-w%C3%B3zek-do-20.04.?p=16736738#post16736738[/url]

Posted

[quote name='tatankas']hihihi-wszyscy zakochani,jest Kinio okupowany :):):)[/QUOTE]

No cóż... na dworze są równi i równiejsi! :) Na listę społeczną się zapisz - może dostąpisz zaszczytu i będzie audiencja!

Posted

[quote name='Nutusia']No cóż... na dworze są równi i równiejsi! :) Na listę społeczną się zapisz - może dostąpisz zaszczytu i będzie audiencja![/QUOTE]

Ja tam mam wtyki,jak by co mogę poza kolejką,bo w sumie Kiniu mój,co nie Ola :)

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/206395-Gothland-czyli-gotyckie-ciuszki-do-27.04-na-potrzeby-Ulv-dla-Kasi-i-Kinga?p=16734615#post16734615[/url]
Zapraszam na bazarek - 1/3 dla Kinga :)

Posted

[quote name='sonek666'][url]http://www.dogomania.pl/threads/206395-Gothland-czyli-gotyckie-ciuszki-do-27.04-na-potrzeby-Ulv-dla-Kasi-i-Kinga?p=16734615#post16734615[/url]
Zapraszam na bazarek - 1/3 dla Kinga :)[/QUOTE]

Dziękujemy-już lecę :)

Posted

Wózek przyjechał, za mały!! odesłałam facetowi, poza tym nie jest to odpowiedni wózek dla Kinia, konstrukcja jakaś dziwna. Jutro będę załatwiać wózek w hurtowni weterynaryjnej, wózek kosztuje ponad 900zł. Wszystko się komplikuje!!!!
[B]
Kinio strasznie zmarkotniał, jest smutny, już wcale się nie czołga, non stop śpi, nie ma apetytu, nie chce się bawić!!![/B]

Ja jestem wściekła, zła, chce mi się krzyczeć z bezsilności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='olly']Wózek przyjechał, za mały!! odesłałam facetowi, poza tym nie jest to odpowiedni wózek dla Kinia, konstrukcja jakaś dziwna. Jutro będę załatwiać wózek w hurtowni weterynaryjnej, wózek kosztuje ponad 900zł. Wszystko się komplikuje!!!!
[B]
Kinio strasznie zmarkotniał, jest smutny, już wcale się nie czołga, non stop śpi, nie ma apetytu, nie chce się bawić!!![/B]

Ja jestem wściekła, zła, chce mi się krzyczeć z bezsilności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Hej malutki-nie poddawaj się,tyle osób Cię kocha,teraz nie możesz :(