Nutusia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 O rany - ale fajnie! A skoro kurier nie wziął potwierdzenia - złóż reklamację, że przesyłka nie dotarła! Będą musieli jeszcze jedno łoże wysłać ;) Quote
tatankas Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Bardzo się cieszymy,że kiniuś teraz łoże królewskie będzie miał,tak jak na króla przystało :) ps.Nutusia,co do potwierdzenia odbioru paczki,to ja od ponad 2 miesięcy walczę z firmą avon i niestety skończy się na policji.Kurier dostarczył paczkę,tylko nie mnie,firmie powiedział,że pod wskazany adres i ja niby mam za paczkę płacić.Nie dałam im,no bo z jakiej racji.Po kilku tygodniach reklamacji otrzymałam pismo z windykacji niestety. Kolejna moja reklamacja,na potwierdzeniu odbioru nie moje nazwisko,nawet znalazłam osobę,która odebrała paczkę,mieszka blok obok pod tym samym numerem mieszkania.Zgłosiłam avonowi,że wina kuriera,ale to ich nic nie obchodzi.Walka o 140zł,ale nie popuszczę.Uwierzyli kurierowi a nie mi,czekam na dokumenty i idę na policję,sprawę mam wygraną.Może zapłacę więcej za sprawę sądową,ale podam firmę kurierską i avon o odszkodowanie za mój stracony czas,pieniądze na telefony,nerwy i jeszcze coś wymyślę. Quote
olly Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 no to teraz już koniec!! Kinio nie chce zejść z materacyka. Chciałam się pobawić z Królem, a tu nici. Zachęciłam go do zabawy, trwała ona 30 sekund, po czym dziadzio wrócił na nowe łóżeczko, zamknął oczka i teraz słodko sobie chrapie ;) Quote
madziulka24 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 CIESZĘ SIĘ ŻE KINIULKOWI SIĘ PODOBA!!!! ;-) Dużymi piszę z radości;-) wyściskać Króla ode mnie obowiązkowo!!! ku** naprawdę się ciesze ze mogłam choc tak mu pomóc;-) jak dziecko się cieszę... WSZYSTKO DLA KRÓLA!!! PODBIŁ MOJE SERDUCHO NIESAMOWICIE!!!!!!! Quote
tatankas Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 madziulka24 napisał(a):CIESZĘ SIĘ ŻE KINIULKOWI SIĘ PODOBA!!!! ;-) Dużymi piszę z radości;-) wyściskać Króla ode mnie obowiązkowo!!! ku** naprawdę się ciesze ze mogłam choc tak mu pomóc;-) jak dziecko się cieszę... WSZYSTKO DLA KRÓLA!!! PODBIŁ MOJE SERDUCHO NIESAMOWICIE!!!!!!! Nie tylko twoje tak podbił,nasze również,dlatego z uśmiechem walczymy o niego od kilku miesięcy :) Quote
andegawenka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 madziulka24 napisał(a):CIESZĘ SIĘ ŻE KINIULKOWI SIĘ PODOBA!!!! ;-) Dużymi piszę z radości;-) wyściskać Króla ode mnie obowiązkowo!!! ku** naprawdę się ciesze ze mogłam choc tak mu pomóc;-) jak dziecko się cieszę... WSZYSTKO DLA KRÓLA!!! PODBIŁ MOJE SERDUCHO NIESAMOWICIE!!!!!!! Dla Ciebie Quote
olly Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Kinio niekoniecznie wie, do czego służy podusia ;) Quote
w deszczu rosnę Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 O, nawet Luncjusz się zmieścił :) Quote
andegawenka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Idealny na te stare kosteczki:loveu: Quote
madziulka24 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 olly napisał(a): Kinio niekoniecznie wie, do czego służy podusia ;) BOSKOOOOO... no i prosze jak się dzieli;-) sweetaśny widok;-******* Quote
Alicja Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 bowski widok :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-YyT00dCV5Ho/Trgo2d8BjXI/AAAAAAAAAGo/dxiMbytYCqs/s640/SDC14504.JPG Quote
andegawenka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Madziulka i nam radochę zrobiła:loveu: Quote
madziulka24 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Będziemy próbować sił w konkursie ale narazie bedziemy incognito. Niedługo pojawi się info;-) pozdrawiam wszystkich zgromadzonych;-) Quote
Nutusia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Łe, gdybym miała taki tapczan też bym nie chciała z niego schodzić - szczególnie, że konkurencja nie śpi ;) Quote
madziulka24 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Buziolaczki dla morduchy królewskiej na dzień dobry!! ;-********************** Quote
olly Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Kinio dostał dziś ostatni zastrzyk, tabletki nadal podajemy, jutro lub w czwartek wizyta u Sebastaiana (muszę zadzwonić, kiedy przyjmuje). Jest zdecydowanie lepiej, nie posikuje, także pampersy schowaliśmy do szafki z nadzieją, że już się nie przydadzą. Kinio już nie pije tak dużo, a właściwie pije normalnie, a mocz jest żłóciutki i nie śmierdzi jak wcześniej. Więc chyba będzie ok :) Quote
olly Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 w deszczu rosnę napisał(a):w czwartek na rano Dzięki, Martuś ;) Quote
Nutusia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 No pewnie, że będzie OK - w końcu to KRÓL, a król jest tylko jeden :) Quote
olly Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Za chwilkę wyjeżdżamy do Kliniki na badania kontrolne. Trzymajcie kciuki!! Quote
madziulka24 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ja też;-) buziolaczki dla Kiniolucha.... ( olly prawie gotowe,wieczorkiem postaram się przesłać;-)) Quote
Recommended Posts