Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo się cieszymy,że kiniuś teraz łoże królewskie będzie miał,tak jak na króla przystało :)

ps.Nutusia,co do potwierdzenia odbioru paczki,to ja od ponad 2 miesięcy walczę z firmą avon i niestety skończy się na policji.Kurier dostarczył paczkę,tylko nie mnie,firmie powiedział,że pod wskazany adres i ja niby mam za paczkę płacić.Nie dałam im,no bo z jakiej racji.Po kilku tygodniach reklamacji otrzymałam pismo z windykacji niestety.
Kolejna moja reklamacja,na potwierdzeniu odbioru nie moje nazwisko,nawet znalazłam osobę,która odebrała paczkę,mieszka blok obok pod tym samym numerem mieszkania.Zgłosiłam avonowi,że wina kuriera,ale to ich nic nie obchodzi.Walka o 140zł,ale nie popuszczę.Uwierzyli kurierowi a nie mi,czekam na dokumenty i idę na policję,sprawę mam wygraną.Może zapłacę więcej za sprawę sądową,ale podam firmę kurierską i avon o odszkodowanie za mój stracony czas,pieniądze na telefony,nerwy i jeszcze coś wymyślę.

Posted

no to teraz już koniec!! Kinio nie chce zejść z materacyka. Chciałam się pobawić z Królem, a tu nici. Zachęciłam go do zabawy, trwała ona 30 sekund, po czym dziadzio wrócił na nowe łóżeczko, zamknął oczka i teraz słodko sobie chrapie ;)

Posted

CIESZĘ SIĘ ŻE KINIULKOWI SIĘ PODOBA!!!! ;-) Dużymi piszę z radości;-) wyściskać Króla ode mnie obowiązkowo!!! ku** naprawdę się ciesze ze mogłam choc tak mu pomóc;-) jak dziecko się cieszę... WSZYSTKO DLA KRÓLA!!! PODBIŁ MOJE SERDUCHO NIESAMOWICIE!!!!!!!

Posted

madziulka24 napisał(a):
CIESZĘ SIĘ ŻE KINIULKOWI SIĘ PODOBA!!!! ;-) Dużymi piszę z radości;-) wyściskać Króla ode mnie obowiązkowo!!! ku** naprawdę się ciesze ze mogłam choc tak mu pomóc;-) jak dziecko się cieszę... WSZYSTKO DLA KRÓLA!!! PODBIŁ MOJE SERDUCHO NIESAMOWICIE!!!!!!!

Nie tylko twoje tak podbił,nasze również,dlatego z uśmiechem walczymy o niego od kilku miesięcy :)

Posted

madziulka24 napisał(a):

Dla Ciebie

Posted

Kinio dostał dziś ostatni zastrzyk, tabletki nadal podajemy, jutro lub w czwartek wizyta u Sebastaiana (muszę zadzwonić, kiedy przyjmuje). Jest zdecydowanie lepiej, nie posikuje, także pampersy schowaliśmy do szafki z nadzieją, że już się nie przydadzą. Kinio już nie pije tak dużo, a właściwie pije normalnie, a mocz jest żłóciutki i nie śmierdzi jak wcześniej. Więc chyba będzie ok :)