Stokrotka2201 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dwa psiaki w typie amstaffa, zżyte ze soba, do oddania z przyczyn losowych. Pilnie szukamy dla nich domu tymczasowego. Oba maja książeczki zdrowia, są zaszczepione na wściekliznę. Wychowane w mieszkaniu, nie demolują. Tiger – ok. 3 letni, wykastrowany. Maść : biało – pręgowany. Wychowany podobno z dziećmi, w stosunku do ludzi nie wykazuje agresji, jest do opanowania. Sara – okolo 1,5 roku, wysterylizowana, zaszczepiona na wściekliznę. Maść : pręgowana niebieska. Łagodna w stosunku do ludzi, bawi sie z innymi psami. Wymaga szkolenia, jest bardzo żywa i dość pobudliwa. kontakt : 883 977 740 Właściciel na dniach spodziewa się eksmisji, nie mamy gdzie umieścić 2 psiaków w typie amstaff, bardzo prosimy o pomoc, nie chcemy oddawać je do schroniska bo tam przepadną...czeka je hotelik... prosimy o pomoc finansową na utrzymanie hoteliku dla nich a przede wszystkim o kochającym dom dla nich... Dane Fundacji: Częstochowski oddział Fundacji Elpis nadzieja dla Zwierząt: NR KONTA: 81 1140 2017 0000 4802 1117 0000 z dopiskiem " tiger sara" Quote
agaga21 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 czy psiaki jeszcze są u waściciela czy w jakimś hoteliku? Quote
ageralion Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Rozeslalam psiaki na Facebook'u. Ile one maja czasu? W ktorym hoteliku maja szanse zamieszkac? Quote
andzia69 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 wydarzenie na FB http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Zmie%C5%84my-Los/194107150622318#!/event.php?eid=215486498468838¬if_t=event_invite biedne psiaki:( a generalnie...ostatnio zmieniło się prawo - nie można eksmitować na bruk! gmina czy właściciel mieszkania, z którego ma być eksmitowana osoba musi zapewnić eksmitowanemu lokal zastępczy - i podobno nie może to byc akademik, hotel pracowniczy tylko musi to być mieszkanie! wiem to, bo ostatnio rozmawiałam z komornikiem, który ma nakaz eksmisji ludzia, który nie płaci czynszu od kilku czy kilkunastu lat i on nie ma go gdzie eksmitować, bo sąd nie zezwolił właśnie na hotel czy akademik - musi to byc mieszkanie dopytajcie, bo moze jest jednak szansa, ze psiaki trafią tam, gdzie i właściciel... Quote
randall Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Ogłosiłam, tel. kontaktowy podałam taki j/w,jaka jest ich aktualna sytuacja? Quote
agaga21 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 czy to znów nie jest jakaś ściema? zero informacji...dziwne. ktoś coś wie, co z tymi psami? Quote
ejga Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Mogę przygarnąć samca...sama mam sukę też Sarę i jeszcze jeden pies by mi nie zawadził:) Quote
chita Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 ejga napisał(a):Mogę przygarnąć samca...sama mam sukę też Sarę i jeszcze jeden pies by mi nie zawadził:) a Sara wysterylizowana? :) Quote
ejga Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 nie, nie wysterylizowana, nie mam zamiaru jej dopuszczać bo jest w typie rasy. Chłopczyk jeśli nie będzie to zostanie kastrowany i jeśli to konieczne to Sara też:) Jestem ze Śląska, dokładnie z Chorzowa Quote
Stokrotka2201 Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Na szczęście udało się znaleźć pieskom dom, dziękuję wszystkim za zainteresowanie, zdjęcia psiaków w nowym domu tutaj http://elpis.org.pl/11219/tiger-i-sara/ Quote
Recommended Posts