Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dwa psiaki w typie amstaffa, zżyte ze soba, do oddania z przyczyn losowych. Pilnie szukamy dla nich domu tymczasowego.
Oba maja książeczki zdrowia, są zaszczepione na wściekliznę. Wychowane w mieszkaniu, nie demolują.

Tiger – ok. 3 letni, wykastrowany. Maść : biało – pręgowany. Wychowany podobno z dziećmi, w stosunku do ludzi nie wykazuje agresji, jest do opanowania.
Sara – okolo 1,5 roku, wysterylizowana, zaszczepiona na wściekliznę. Maść : pręgowana niebieska. Łagodna w stosunku do ludzi, bawi sie z innymi psami. Wymaga szkolenia, jest bardzo żywa i dość pobudliwa.
kontakt : 883 977 740

Właściciel na dniach spodziewa się eksmisji, nie mamy gdzie umieścić 2 psiaków w typie amstaff, bardzo prosimy o pomoc, nie chcemy oddawać je do schroniska bo tam przepadną...czeka je hotelik... prosimy o pomoc finansową na utrzymanie hoteliku dla nich a przede wszystkim o kochającym dom dla nich...

Dane Fundacji:

Częstochowski oddział Fundacji Elpis nadzieja dla Zwierząt:

NR KONTA:

81 1140 2017 0000 4802 1117 0000
z dopiskiem " tiger sara"

Posted

wydarzenie na FB

http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Zmie%C5%84my-Los/194107150622318#!/event.php?eid=215486498468838&notif_t=event_invite

biedne psiaki:( a generalnie...ostatnio zmieniło się prawo - nie można eksmitować na bruk! gmina czy właściciel mieszkania, z którego ma być eksmitowana osoba musi zapewnić eksmitowanemu lokal zastępczy - i podobno nie może to byc akademik, hotel pracowniczy tylko musi to być mieszkanie! wiem to, bo ostatnio rozmawiałam z komornikiem, który ma nakaz eksmisji ludzia, który nie płaci czynszu od kilku czy kilkunastu lat i on nie ma go gdzie eksmitować, bo sąd nie zezwolił właśnie na hotel czy akademik - musi to byc mieszkanie

dopytajcie, bo moze jest jednak szansa, ze psiaki trafią tam, gdzie i właściciel...

• 1 month later...
  • 5 weeks later...
Posted

nie, nie wysterylizowana, nie mam zamiaru jej dopuszczać bo jest w typie rasy. Chłopczyk jeśli nie będzie to zostanie kastrowany i jeśli to konieczne to Sara też:)
Jestem ze Śląska, dokładnie z Chorzowa