Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się bardzo, że Romusiowi kasy przybywa! Potrzeba dla psinki jest, niech dochodzi do zdrowia jak najszybciej. No i jeszcze sprawdź dobrze romenka konto, bo tu na wątku w wekend marta9494 tez pisała,że w niedzielę czy poniedziałek,nie pamiętam, wpłaci jakąś sumę, więc może już doszły, a jeśli nie, to pewnie dojdą jutro:)

Posted

Straszna historia... :(
Biedny psiak.. Dobrze że są ludzie którzy mu pomagają.. Oby więcej takich ludzi było którzy nie przechodzą obojętnie obok takich spraw...
Ja na razie mogę tylko zapisać wątek, zaglądać tu i podnosić...

Posted

Kochani u Romeczka już coraz lepiej. Biega, hasa podgryza dla zabawy ;) Megii1 nie bardzo teraz ma jak napisać (porządki i zajęcia których jej nie brakuje ) ale napisze jak tylko się upora ze wszystkim. Ja też już robię się coraz wolniejsza więc będę miała więcej czasu by zacząć szukać Romeczkowi dobrego domku!!!

Posted

[quote name='romenka']Kochani u Romeczka już coraz lepiej. Biega, hasa podgryza dla zabawy ;) Megii1 nie bardzo teraz ma jak napisać (porządki i zajęcia których jej nie brakuje ) ale napisze jak tylko się upora ze wszystkim. Ja też już robię się coraz wolniejsza więc będę miała więcej czasu by zacząć szukać Romeczkowi dobrego domku!!![/QUOTE]
uśmiałam się romenko:evil_lol:,bo zrozumiałam,że jak się robisz się"wolniejsza" to i "powolniejsza",szybko w moim mózgu uroiło się,że będziesz niedługo"rodzić" i pomyślałam, jak ty w tym wszystkim znajdziesz czas na szukanie domku dla Romcia.
Rany , ze mną to na księżyc,myślę za szybko:mad:

Posted

[quote name='Felka z Bagien']uśmiałam się romenko:evil_lol:,bo zrozumiałam,że jak się robisz się"wolniejsza" to i "powolniejsza",szybko w moim mózgu uroiło się,że będziesz niedługo"rodzić" i pomyślałam, jak ty w tym wszystkim znajdziesz czas na szukanie domku dla Romcia.
Rany , ze mną to na księżyc,myślę za szybko:mad:[/QUOTE]
Felka z Bagien proszę wypluj to słowo... Dwójka trzódki jak najbardziej mi wystarczy ;)

Posted

[quote name='romenka']Felka z Bagien proszę wypluj to słowo... Dwójka trzódki jak najbardziej mi wystarczy ;)[/QUOTE]Romenka, no co Ty! Dzieci i pieniędzy nigdy za wiele! A jesli jeszcze są to dzieci prozwierzęce, to już w ogóle każde ilości na wagę złota!;)

Posted

[quote name='romenka']Felka z Bagien proszę wypluj to słowo... Dwójka trzódki jak najbardziej mi wystarczy ;)[/QUOTE]
hihi, a właśnie z Kubą przeczytaliśmy w książce rozkoszny opis godziny z życia matki czworga z piątym w drodze :P

Posted

w oczekiwaniu na zdjęcia zaproszę na bazarek językowy dla Romka, do zakupów i podrzucania:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/206545-Bazarek-j%C4%99zykowy-na-Romka-do-1.05-g.-20.00[/url]

Posted

Romenko, z tego co pamiętam to u Romka nie było jajek, może on też jest wnetrem tak jak Lucek od Marchewy??? Jedno jajko ma w jamie brzusznej. Może warto to sprawdzić ???

Posted

[quote name='romenka']O jej te jajka są ale bardzo malutkie ;) Specjalnie Megii1 się pytałam jak była z Romkiem u mnie o to :)[/QUOTE]

To dobrze:) przynajmniej z tym nie będzie kłopotu :)

Posted

[quote name='romenka']O jej te jajka są ale bardzo malutkie ;) Specjalnie Megii1 się pytałam jak była z Romkiem u mnie o to :)[/QUOTE]

To dobrze,przynajmniej operacja go ominie i tak już swoje przeszedł.

Posted

Wszystkim fanom Romka życzę spokojnych rodzinnych Świąt (i żeby nie były takie, jak moje zeszłoroczne, kiedy poszłam na mały spacer po świątecznym obżarstwie i omal nie wróciłam z kolejnym psem... cała historia dobrze się skończyła, ale spokojnie nie było). No i czekam na nowe fotki Romka i wieści o nim - oczywiście mają być pomyślne!!! :) :) :)

Posted

hej i jak tam u chłopaczka????

sorki za offa
czas goni...
miałybyście jakieś pomysły na ratunek, chociaż kwota 5tyś nas przerasta i to bardzo...????:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/206521-Sally-spracoana-klacz-ma-trafi%C4%87-na-st%C3%B3%C5%82-wilkanocny-pomocy?p=16749873#post16749873[/url]
ale ja osobiście przejść obojętnie nie potrafię...