kazik132 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Cieszę się bardzo, że Romusiowi kasy przybywa! Potrzeba dla psinki jest, niech dochodzi do zdrowia jak najszybciej. No i jeszcze sprawdź dobrze romenka konto, bo tu na wątku w wekend marta9494 tez pisała,że w niedzielę czy poniedziałek,nie pamiętam, wpłaci jakąś sumę, więc może już doszły, a jeśli nie, to pewnie dojdą jutro:) Quote
ClaudiaAnna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Straszna historia... :( Biedny psiak.. Dobrze że są ludzie którzy mu pomagają.. Oby więcej takich ludzi było którzy nie przechodzą obojętnie obok takich spraw... Ja na razie mogę tylko zapisać wątek, zaglądać tu i podnosić... Quote
romenka Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Kochani u Romeczka już coraz lepiej. Biega, hasa podgryza dla zabawy ;) Megii1 nie bardzo teraz ma jak napisać (porządki i zajęcia których jej nie brakuje ) ale napisze jak tylko się upora ze wszystkim. Ja też już robię się coraz wolniejsza więc będę miała więcej czasu by zacząć szukać Romeczkowi dobrego domku!!! Quote
Felka z Bagien Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='romenka']Kochani u Romeczka już coraz lepiej. Biega, hasa podgryza dla zabawy ;) Megii1 nie bardzo teraz ma jak napisać (porządki i zajęcia których jej nie brakuje ) ale napisze jak tylko się upora ze wszystkim. Ja też już robię się coraz wolniejsza więc będę miała więcej czasu by zacząć szukać Romeczkowi dobrego domku!!![/QUOTE] uśmiałam się romenko:evil_lol:,bo zrozumiałam,że jak się robisz się"wolniejsza" to i "powolniejsza",szybko w moim mózgu uroiło się,że będziesz niedługo"rodzić" i pomyślałam, jak ty w tym wszystkim znajdziesz czas na szukanie domku dla Romcia. Rany , ze mną to na księżyc,myślę za szybko:mad: Quote
romenka Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 [quote name='Felka z Bagien']uśmiałam się romenko:evil_lol:,bo zrozumiałam,że jak się robisz się"wolniejsza" to i "powolniejsza",szybko w moim mózgu uroiło się,że będziesz niedługo"rodzić" i pomyślałam, jak ty w tym wszystkim znajdziesz czas na szukanie domku dla Romcia. Rany , ze mną to na księżyc,myślę za szybko:mad:[/QUOTE] Felka z Bagien proszę wypluj to słowo... Dwójka trzódki jak najbardziej mi wystarczy ;) Quote
kazik132 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='romenka']Felka z Bagien proszę wypluj to słowo... Dwójka trzódki jak najbardziej mi wystarczy ;)[/QUOTE]Romenka, no co Ty! Dzieci i pieniędzy nigdy za wiele! A jesli jeszcze są to dzieci prozwierzęce, to już w ogóle każde ilości na wagę złota!;) Quote
jukutek Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='romenka']Felka z Bagien proszę wypluj to słowo... Dwójka trzódki jak najbardziej mi wystarczy ;)[/QUOTE] hihi, a właśnie z Kubą przeczytaliśmy w książce rozkoszny opis godziny z życia matki czworga z piątym w drodze :P Quote
jukutek Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 cieszę się bardzo, że Romkowi lepiej - tak trzymać :) :) Quote
jukutek Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 w oczekiwaniu na zdjęcia zaproszę na bazarek językowy dla Romka, do zakupów i podrzucania: [url]http://www.dogomania.pl/threads/206545-Bazarek-j%C4%99zykowy-na-Romka-do-1.05-g.-20.00[/url] Quote
romenka Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 [IMG]http://img546.imageshack.us/img546/765/beztytuubrf.png[/IMG] Quote
Felka z Bagien Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Dzięki romenka, ale nie o takie foto chodziło:evil_lol: A tak serio,to ufam, że wyniki są poprawne?:-o Quote
jukutek Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 o ile widzę zakres referencyjny, to trochę jeszcze brak :( ale ja jestem krótkowidz... Quote
edek Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Romenko, z tego co pamiętam to u Romka nie było jajek, może on też jest wnetrem tak jak Lucek od Marchewy??? Jedno jajko ma w jamie brzusznej. Może warto to sprawdzić ??? Quote
romenka Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 O jej te jajka są ale bardzo malutkie ;) Specjalnie Megii1 się pytałam jak była z Romkiem u mnie o to :) Quote
edek Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [quote name='romenka']O jej te jajka są ale bardzo malutkie ;) Specjalnie Megii1 się pytałam jak była z Romkiem u mnie o to :)[/QUOTE] To dobrze:) przynajmniej z tym nie będzie kłopotu :) Quote
MARCHEWA Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [quote name='romenka']O jej te jajka są ale bardzo malutkie ;) Specjalnie Megii1 się pytałam jak była z Romkiem u mnie o to :)[/QUOTE] To dobrze,przynajmniej operacja go ominie i tak już swoje przeszedł. Quote
jukutek Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Wszystkim fanom Romka życzę spokojnych rodzinnych Świąt (i żeby nie były takie, jak moje zeszłoroczne, kiedy poszłam na mały spacer po świątecznym obżarstwie i omal nie wróciłam z kolejnym psem... cała historia dobrze się skończyła, ale spokojnie nie było). No i czekam na nowe fotki Romka i wieści o nim - oczywiście mają być pomyślne!!! :) :) :) Quote
BERKANO Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 hej i jak tam u chłopaczka???? sorki za offa czas goni... miałybyście jakieś pomysły na ratunek, chociaż kwota 5tyś nas przerasta i to bardzo...????: [url]http://www.dogomania.pl/threads/206521-Sally-spracoana-klacz-ma-trafi%C4%87-na-st%C3%B3%C5%82-wilkanocny-pomocy?p=16749873#post16749873[/url] ale ja osobiście przejść obojętnie nie potrafię... Quote
Recommended Posts