Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tekla64']eee to znaczy ze juz calkiem ku lepszemu idzie !!! to sie ciesze
in jest cudny zwlaszcza z tymu ucholami juz nie moiwac o okach!!![/QUOTE]
Mam nadzieję że będzie co raz lepiej. Jutro idziemy na oględziny i może zdejmiemy już szwy (oby).
Najgorzej jest z ograniczeniem ruchu ale damy radę ;)

[quote name='Alicja']:lol: bowski jest
[URL]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/577934_122386514594162_491846692_n.jpg[/URL][/QUOTE]
Do pyska mu w złocie :cool3:

[quote name='Don_Vito']Dzień doberek! :p
Śliczny Oluś!:eviltong:[/QUOTE]
Oluś zawsze jest śliczny :eviltong:.
Bardziej podziwiam jego cierpliwość do mnie :evil_lol:

[quote name='M&S']Oli na imprezkę się wybiera;):)

pozdrawiamy.[/QUOTE]
Trzeba się pokazać :lol:

[quote name='dagaa111'][URL]http://i48.tinypic.com/34in4o9.jpg[/URL]
żywa choinka w nowym znaczeniu :lol:[/QUOTE]
:evil_lol:

Posted

Cześć weekendowo :smile:

Oli ma już zdjęte szwy ale musimy jeszcze obserwować bo z jednej strony pojawiła się ropa.
Może troszkę biegać ale teraz nie ma gdzie bo u nas dosłownie wszędzie lodowisko:shake: sama boję się chodzić a z nim to kosmos bo jak pociągnie to nam się nogi rozjeżdżają :evil_lol:

Posted

Tam gdzie sypali to w miarę ale w nasze miejsca spacerowe nie mam szans się dostać :shake:. A ja jeszcze mam zdolności więc wolę trzymać się szorstkiego lądu :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']Cześć weekendowo :smile:

Oli ma już zdjęte szwy ale musimy jeszcze obserwować bo z jednej strony pojawiła się ropa.
Może troszkę biegać ale teraz nie ma gdzie bo u nas dosłownie wszędzie lodowisko:shake: [B]sama boję się chodzić a z nim to kosmos bo jak pociągnie to nam się nogi rozjeżdżają[/B] :evil_lol:[/QUOTE]

Znam to:evil_lol: Pańca prowadzi swojego pupilka- on ciągnie jak w zaprzęgu a pani tupta za smyczą na hamulcach żeby orła nie wywinąć:evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']sama boję się chodzić a z nim to kosmos bo jak pociągnie to nam się nogi rozjeżdżają :evil_lol:[/QUOTE]
Skąd ja to znam :evil_lol:

U mnie też wszędzie lodowisko, nawet na spacer nie mam ochoty wychodzić :roll:

Zdrówka dla Oliego :)

Posted

[quote name='Kaaasia']Cześć weekendowo :smile:

Może troszkę biegać ale teraz nie ma gdzie bo u nas dosłownie wszędzie lodowisko:shake: sama boję się chodzić a z nim to kosmos bo jak pociągnie to nam się nogi rozjeżdżają :evil_lol:[/QUOTE]

może tam w środku miał szewek rozpuszczalny i organizm odrzuca , wtedy czasem ropa się pojawia jako obronna reakcje , będzie oki

Posted

Jeszcze jak idziemy wolno to jest w miarę ale modlę się w duchu aby jakiś kotek przed nami nie wyskoczył :evil_lol:

Między blokami jest czysto ale co to za spacer wiecznie na smyczy :roll:
A na polanie czy między krzakami nikt lodu skuwać nie będzie i muszę czekać aż się roztopi (i chyba będę długo czekać :evil_lol:)

Ala- no właśnie pani wet stwierdziła że to może być od szwa. Mamy smarować i obserwować i będzie git :smile:

Posted

Oli jako lew salonowy bardzo pasuje:) mi za niedługo szykuje się sterylka i parę dni psina będzie spać w domu(normalnie śpi w kojcu,w domu po pewnym czasie jest jej gorąco) i boję się jak to będzie,bo choć pies od małego ma kontakt z kotem(kto w domu) to dziś chciał go zjeść,na szczęście kot się napuszył i skrył w rogu...

Posted

Na suczkach to ja się nie znam ale na pewno przez kilka dni będziecie musieli jej pilnować aby sobie nie gmerała i nie lizała szwów.
Jak ja przetrwałam to i u was będzie dobrze :smile:

Posted

Przed świętami dużo porządków i ganiania a teraz cisza i spokój :smile: Święta też spokojne bo spędzone w domciu z ułomnym psem :evil_lol:

Muszę mu zrobić jakieś zdjęcie z choinką ale nie mam weny :roll:

Posted

[quote name='Kaaasia']
Muszę mu zrobić jakieś zdjęcie z choinką ale nie mam weny :roll:[/QUOTE]

Bierz aparat i cykaj zdjęcia :lol: chętnie zobacze Oliego w wersji świątecznej :evil_lol:

Pozdrawiamy ;)

Posted

[url]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/223788_122386927927454_969117915_n.jpg[/url] się uśmiałam :turn-l:

Co do ślizgawek, to przypomniałam sobie, jak Bue złapała kiedyś gołębia będąc na smyczy i z tym gołębiem w pysku biegała dookoła mnie, a ja nie mogłam jej przytrzymać bliżej i zabrać jej tego nieszczęsnego ptaka, bo się ślizgałam na lodzie :splat:na szczęście w końcu opanowałam sytuację, gołąb przeżył ;)

Zdrówka dla Oliego :)

Posted

niefajnie... macie trochę komplikacji po tej kastracji. U mnie jak odjajczlaliśmy psa to nawet nie zauważył specjalnie. Szybciutko się pogoiło, że nawet nie wiedziałam kiedy. Zdrówka życzę wariatowi :-)