Kaaasia Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 Nie :evil_lol:. Moje chempiony poszły na obiad :mad:. Na szczęście złapałam ich zanim skosztowali rarytasu :angryy: Quote
natija Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 hehe znam ten bol,moim tez ostatnio zasmakowal ten rarytasik:shake: Quote
Leokadia Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Haha sama się śmiałam z ludzi, których psy lubią sobie pojeść śmierdzących rzeczy, aż mój nie zaczął robic tego samego:evil_lol: Także łączę się w bólu:eviltong: Quote
YxNinaxY Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Hunter dzisiaj, przed chwileczką zdążył coś skubnąć zanim się skapnęłam, niby konara gryzł a po chwili coś namiętnie wylizywał.. :angryy: Pewnie kocią toaletę..:roll: Ale ząbki już wypucowane :diabloti: Quote
Kaaasia Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 Ja rozumiem że psy lubują się w przedziwnych smrodach ale dziwi mnie jaki człowiek robi kupę przy ścieżce gdzie chodzi tyle ludzi. Wychodząc z psami wkurza mnie, że przejsć nie mogę bo wycieczki chodzą, a ktoś się załatwia bez problemu :diabloti: Quote
YxNinaxY Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 A to człowiecze dzieło było?:crazyeye: Quote
Sonka95 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Sonia to nie tyle zjada co się tarza :diabloti: a potem te mycie obrzydliwe :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Kasia, a kiedy Twoje będą siedzieć tak? Quote
Kaaasia Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 [quote name='YxNinaxY']A to człowiecze dzieło było?:crazyeye: Moje piesy najbardziej gustują w tym rodzaju :mad: [quote name='Sonka95']Sonia to nie tyle zjada co się tarza :diabloti: a potem te mycie obrzydliwe :diabloti: Młody też woli taką zabawę, a ja już nie wiem co gorsze :diabloti: [quote name='magdabroy']Kasia, a kiedy Twoje będą siedzieć tak? http://static1.thm.pl/obrazki/22074-1018-pelen-komfort-.jpg Hahaha, pewnie niedługo :loveu: Quote
Kaaasia Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 Jak by ktoś był chętny do podziwiania, to zapraszam. W końcu udało mi się skończyć rodo młodego. Fajnie poprzeglądać pieski 1890r :eviltong:. Stwierdzam, że przodków mamy zacnych :loveu: http://www.pedigreedatabase.com/boxer/dog.html?id=2073598-gratia-tuareg (aby rozwinąć trzeba kliknąć zieloną 5 z lewej pod zdjęciem) Quote
angineuuka Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 też lubię oglądać psy z dawnych lat :lol: zaraz luknę :) Quote
*Magda* Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 [quote name='Kaaasia']Jak by ktoś był chętny do podziwiania, to zapraszam. W końcu udało mi się skończyć rodo młodego. Fajnie poprzeglądać pieski 1890r :eviltong:. Stwierdzam, że przodków mamy zacnych :loveu: Rok Ci się nie pomylił?! :eviltong: Quote
Kaaasia Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 magdabroy napisał(a):Rok Ci się nie pomylił?! :eviltong: Nie :eviltong: Byłam nawet jeszcze dalej. Sama się zdziwiłam, że coś takiego istnieje :-o Quote
*Magda* Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Kaaasia napisał(a):Nie :eviltong: Byłam nawet jeszcze dalej. Sama się zdziwiłam, że coś takiego istnieje :-o No to szacun, że do takiej daty jesteś w stanie dotrzeć ;) Quote
Kaaasia Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 magdabroy napisał(a):No to szacun, że do takiej daty jesteś w stanie dotrzeć ;) Szkoda tylko, że mało zdjęć jest ;) Quote
betty_labrador Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 hahaha dobre z tymi piesami siedzacymi na sobie :P naucz tak swoje -wystapisz w mam talent :eviltong: Quote
Franca81 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Tak kiedyś wyglądały boksery.... To jest jakiś pra pra pra pra pra pra pra pra dziadek od strony ojca ;) http://www.pedigreedatabase.com/boxer/dog.html?id=1580725-flock-st-salvator Quote
Kaaasia Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='betty_labrador']hahaha dobre z tymi piesami siedzacymi na sobie :P naucz tak swoje -wystapisz w mam talent :eviltong: Na razie to oni tak siadają na mnie :eviltong: [quote name='Franca81']Tak kiedyś wyglądały boksery.... To jest jakiś pra pra pra pra pra pra pra pra dziadek od strony ojca ;) http://www.pedigreedatabase.com/boxer/dog.html?id=1580725-flock-st-salvator Flock jest też w przodkach matki jak i pewnie w wielu innych ;) [quote name='Angi']widziałam was w PP :lol: Nom, mam gwiazdę w domu :loveu: Quote
qmu Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 na ten gofniany problem polecam zwacze, tez sie dlugo z tym meczylam az mi chyba pitbullfan napisal ze tez mial problem i jak zaczal podawac tak pies gofna zlal. I faktycznie Negrucha tez przestala je zrec, ale jak tylko przestalam dawac zwacze tak zamilowanie wrocilo ;( Z drugiej strony zima idzie nikt nie bedzie dupska przy takim mrozie wystawial i walil przy sciezkach.:) Quote
Kaaasia Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 Dawałam i Rumentabs i żwacze i inne śmierdziuchy ale efekt był mizerny. Inna sprawa to taka, że na tarzenie to i tak mały wpływ ma ;). Trzeba mieć nadzieję, że jednak wyrośnie ;). U mnie są działki które w zimie często zamieszkują bezdomni i tam niestety jest raj. Widziałam że troche siatkę ponaprawiali ale pewnie nie na długo :roll: Quote
qmu Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 no fakt na tarzanie nie pomagaja u nas na dzialkach nie ma jakos bezdomnych moze dlatego ze wszystkie wejscia pokietowali i nie ma jak przelezc za plot, ja przynajmniej dzieki temu mam rewelacyjny teren do cwiczen z pullingu miedzy alejkami po ktorych i tak o tej porze roku nikt nie lazi bo nie ma za czym. Quote
Franca81 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Chciałoby się powiedzieć, że to gówn.any problem. ;) Współczuję bo domyślam się jak to może być męczące.... Quote
Kaaasia Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='Franca81']Chciałoby się powiedzieć, że to gówn.any problem. ;) Współczuję bo domyślam się jak to może być męczące....[/QUOTE] Przynajmniej psy czyste od wiecznego prania :diabloti: [quote name='qmu']no fakt na tarzanie nie pomagaja u nas na dzialkach nie ma jakos bezdomnych moze dlatego ze wszystkie wejscia pokietowali i nie ma jak przelezc za plot, ja przynajmniej dzieki temu mam rewelacyjny teren do cwiczen z pullingu miedzy alejkami po ktorych i tak o tej porze roku nikt nie lazi bo nie ma za czym.[/QUOTE] U nas bez przewy są dziury w siatce- jak z jednej załatają to robią z drugiej. Ja na działki nie lubię chodzić bo mnie bez przerwy stara babcia policją straszyła :evil_lol:, a z resztą to jest ruina i za dużo atrakcji i syfu. Chodzę przy, a jak psy coś zwęszą to lecą. Jak przypilniję to jest spokój. Z innych newsów przestaje mieć w domu słodkiego bejbusia :placz:. Ostatnio idąc z koleżanka i jej suczą wyskoczył do nas mały kundel i młody bronił swojej damy. A dzisiaj zaliczył w pełni uniesioną tylną łapkę :placz:. Ja chcę słodkiego kluska a nie to wredne, nakręcone, pręgowane coś:evil_lol: Quote
qmu Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 heheheheheh jak mialam boxa to w sumie nieliczac tego ze jak tylko skonczyl 3 latka to mu sie klepeczki poprzestawialy w glowce i zaczal sie zrec z innymi psami, to byl wlasnie taka slodziachna klucha. Zawsze sie smialam ze takie bydle a mysli ze jest swinka morska. a Miluch no coz rosnie chlopak staje sie w koncu prawdziwym facetem :) Z reszta co by nie bylo to i tak Oli z Miluchem to moje ulubione boxie na dogo, a szczegolnie Oluch mi przypadl do gustu, jak preguski srednio mi zawsze podchodzily tak jego bym, mogla zjesc. Moze chcesz mi go oddac >?? hehehhe Quote
Recommended Posts