Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hunter dzisiaj, przed chwileczką zdążył coś skubnąć zanim się skapnęłam, niby konara gryzł a po chwili coś namiętnie wylizywał.. :angryy: Pewnie kocią toaletę..:roll: Ale ząbki już wypucowane :diabloti:

Posted

Ja rozumiem że psy lubują się w przedziwnych smrodach ale dziwi mnie jaki człowiek robi kupę przy ścieżce gdzie chodzi tyle ludzi. Wychodząc z psami wkurza mnie, że przejsć nie mogę bo wycieczki chodzą, a ktoś się załatwia bez problemu :diabloti:

Posted

[quote name='YxNinaxY']A to człowiecze dzieło było?:crazyeye:
Moje piesy najbardziej gustują w tym rodzaju :mad:

[quote name='Sonka95']Sonia to nie tyle zjada co się tarza :diabloti: a potem te mycie obrzydliwe :diabloti:
Młody też woli taką zabawę, a ja już nie wiem co gorsze :diabloti:

[quote name='magdabroy']Kasia, a kiedy Twoje będą siedzieć tak?
http://static1.thm.pl/obrazki/22074-1018-pelen-komfort-.jpg

Hahaha, pewnie niedługo :loveu:

Posted

[quote name='Kaaasia']Jak by ktoś był chętny do podziwiania, to zapraszam. W końcu udało mi się skończyć rodo młodego. Fajnie poprzeglądać pieski 1890r :eviltong:.
Stwierdzam, że przodków mamy zacnych :loveu:

Rok Ci się nie pomylił?! :eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']hahaha dobre z tymi piesami siedzacymi na sobie :P naucz tak swoje -wystapisz w mam talent :eviltong:
Na razie to oni tak siadają na mnie :eviltong:

[quote name='Franca81']Tak kiedyś wyglądały boksery....

To jest jakiś pra pra pra pra pra pra pra pra dziadek od strony ojca ;)
http://www.pedigreedatabase.com/boxer/dog.html?id=1580725-flock-st-salvator
Flock jest też w przodkach matki jak i pewnie w wielu innych ;)

[quote name='Angi']widziałam was w PP :lol:
Nom, mam gwiazdę w domu :loveu:

Posted

na ten gofniany problem polecam zwacze, tez sie dlugo z tym meczylam az mi chyba pitbullfan napisal ze tez mial problem i jak zaczal podawac tak pies gofna zlal. I faktycznie Negrucha tez przestala je zrec, ale jak tylko przestalam dawac zwacze tak zamilowanie wrocilo ;(
Z drugiej strony zima idzie nikt nie bedzie dupska przy takim mrozie wystawial i walil przy sciezkach.:)

Posted

Dawałam i Rumentabs i żwacze i inne śmierdziuchy ale efekt był mizerny. Inna sprawa to taka, że na tarzenie to i tak mały wpływ ma ;). Trzeba mieć nadzieję, że jednak wyrośnie ;).
U mnie są działki które w zimie często zamieszkują bezdomni i tam niestety jest raj. Widziałam że troche siatkę ponaprawiali ale pewnie nie na długo :roll:

Posted

no fakt na tarzanie nie pomagaja
u nas na dzialkach nie ma jakos bezdomnych moze dlatego ze wszystkie wejscia pokietowali i nie ma jak przelezc za plot, ja przynajmniej dzieki temu mam rewelacyjny teren do cwiczen z pullingu miedzy alejkami po ktorych i tak o tej porze roku nikt nie lazi bo nie ma za czym.

Posted

[quote name='Franca81']Chciałoby się powiedzieć, że to gówn.any problem. ;) Współczuję bo domyślam się jak to może być męczące....[/QUOTE]
Przynajmniej psy czyste od wiecznego prania :diabloti:

[quote name='qmu']no fakt na tarzanie nie pomagaja
u nas na dzialkach nie ma jakos bezdomnych moze dlatego ze wszystkie wejscia pokietowali i nie ma jak przelezc za plot, ja przynajmniej dzieki temu mam rewelacyjny teren do cwiczen z pullingu miedzy alejkami po ktorych i tak o tej porze roku nikt nie lazi bo nie ma za czym.[/QUOTE]
U nas bez przewy są dziury w siatce- jak z jednej załatają to robią z drugiej. Ja na działki nie lubię chodzić bo mnie bez przerwy stara babcia policją straszyła :evil_lol:, a z resztą to jest ruina i za dużo atrakcji i syfu. Chodzę przy, a jak psy coś zwęszą to lecą. Jak przypilniję to jest spokój.

Z innych newsów przestaje mieć w domu słodkiego bejbusia :placz:. Ostatnio idąc z koleżanka i jej suczą wyskoczył do nas mały kundel i młody bronił swojej damy.
A dzisiaj zaliczył w pełni uniesioną tylną łapkę :placz:. Ja chcę słodkiego kluska a nie to wredne, nakręcone, pręgowane coś:evil_lol:

Posted

heheheheheh
jak mialam boxa to w sumie nieliczac tego ze jak tylko skonczyl 3 latka to mu sie klepeczki poprzestawialy w glowce i zaczal sie zrec z innymi psami, to byl wlasnie taka slodziachna klucha. Zawsze sie smialam ze takie bydle a mysli ze jest swinka morska.
a Miluch no coz rosnie chlopak staje sie w koncu prawdziwym facetem :)
Z reszta co by nie bylo to i tak Oli z Miluchem to moje ulubione boxie na dogo, a szczegolnie Oluch mi przypadl do gustu, jak preguski srednio mi zawsze podchodzily tak jego bym, mogla zjesc. Moze chcesz mi go oddac >?? hehehhe