Kaaasia Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='leónowa']Ale jakie słodkie:loveu:[/QUOTE] Zwłaszcza jak śpią :loveu: [quote name='(:Buńka:)']Oliś jaki rozłożony:D A Milo nie będę komentować:evil_lol:[/QUOTE] Milo pilnuje Olinkowego interesu :evil_lol: [quote name='Bobryna'][URL]http://i43.tinypic.com/erx1jo.jpg[/URL] wygląda jakby Oli żuł połówkę cytryny ;P :lol: Ale zabiegana jesteś, treningi, szkolenie, wystawy :crazyeye:[/QUOTE] Normalnie sama siebie nie poznaje ;) [quote name='Izabela124.']ha ha oni tacy zboczeńcy jak i moi :evil_lol:[/QUOTE] Zboczone zboczuchy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [url]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1452530_234039946762151_185651545_n.jpg[/url] takie zdjęcie upublicznić :mdleje::diabloti: Quote
Kaaasia Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy'][URL]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1452530_234039946762151_185651545_n.jpg[/URL] takie zdjęcie upublicznić :mdleje::diabloti:[/QUOTE] Zimno to się przytuliły a ty masz kosmate myśli :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='Kaaasia']Zimno to się przytuliły a ty masz kosmate myśli :eviltong:[/QUOTE] Jak widać po powyższych komentarzach, to nie tylko ja :eviltong: Poza tym, w moim wieku, to już tylko myślenie pozostało :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Syna chyba nie masz z samego myślenia :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='Kaaasia']Syna chyba nie masz z samego myślenia :eviltong:[/QUOTE] To było niepokalane poczęcie :diabloti: Quote
Kaaasia Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']To było niepokalane poczęcie :diabloti:[/QUOTE] To już slawna powinna być i kasą się dzielić :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Oli pełen relaks :evil_lol: [URL]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1452530_234039946762151_185651545_n.jpg[/URL] Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='Kaaasia']To już slawna powinna być i kasą się dzielić :evil_lol:[/QUOTE] Może mam kasę, tylko nie chcę się dzielić :diabloti: Quote
Kaaasia Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']Może mam kasę, tylko nie chcę się dzielić :diabloti:[/QUOTE] Oj to nie ładnie, bardzo nie ładnie :mad: [quote name='Besti']Cześć Olusie i Milusie :loveu:[/QUOTE] Cześć Bestusie :loveu: Quote
betty_labrador Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 NO ale mozesz kogoś wynająć by Ci te fotki zrobił :diabloti: [URL]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1452530_234039946762151_185651545_n.jpg[/URL] oł łaaa tam chyba najwygodniej gdzie głowa spoczęła :cool3: :evil_lol: Quote
natija Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 widze,ze Magda co chwile ma sprosne mysli ;)wesola Wam dziewczyny :)az normalnie sie stesknilam za Wami :):eviltong: Quote
*Magda* Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='natija']widze,ze Magda co chwile ma sprosne mysli ;)wesola Wam dziewczyny :)az normalnie sie stesknilam za Wami :):eviltong:[/QUOTE] Ja :crazyeye: A te komentarze, to niby co: [quote name='(:Buńka:)']Oliś jaki rozłożony:D A Milo nie będę komentować:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']ha ha oni tacy zboczeńcy jak i moi :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Kaaasia'] Milo pilnuje Olinkowego interesu :evil_lol: Zboczone zboczuchy :evil_lol:[/QUOTE] :eviltong: Quote
Kaaasia Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 [quote name='betty_labrador']NO ale mozesz kogoś wynająć by Ci te fotki zrobił :diabloti: [URL]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1452530_234039946762151_185651545_n.jpg[/URL] oł łaaa tam chyba najwygodniej gdzie głowa spoczęła :cool3: :evil_lol:[/QUOTE] Nie dziękuję. Wiecznie ufajdany pies, ja cała w błocie- wolę mieć ładniejsze foteczki :evil_lol: Nic go przynajmniej nie gniecie :diabloti: [quote name='natija']widze,ze Magda co chwile ma sprosne mysli ;)wesola Wam dziewczyny :)az normalnie sie stesknilam za Wami :):eviltong:[/QUOTE] My też się stęskniliśmy :smile: [quote name='magdabroy']Ja :crazyeye: A te komentarze, to niby co :eviltong:[/QUOTE] Oj tam, oj tam :eviltong: My już dzisiaj po szkoleniu (znowu wszystkie ciuchy do prania :evil_lol:). Młody ładnie biega, ze mną gorzej- musze bardziej nogi wyciągać :evil_lol:. Troche dziwnie się zachowuje- boi się wystawianej ręki i dziwnych ruchów. Musimy pracować nad tym oraz nad ładnym napinaniem. Chyba zaprzestanę tego szkolenia, bo ciągle coś zadają :eviltong: Mięsko dla darmozjadów zamówione. Wieczorem muszę ich pomierzyć i zamówić ubranka na zimę. Jak by miał ktoś nadmiar gotówki to chętnie przyjmę :cool3: Quote
Franca81 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Jak ja sobie wspomnę pierwsze dni szkolenia i odciski aż do krwi.... to żałuję, że sobie yoreczka koreczka nie kupiłam....:mad:Tym razem będzie lepiej ale i tak będzie źle. Fotki cudniaste moich kochanych faflunków. Miluś już coraz mniej przypomina słodkiego szczeniaczka.... :eviltong: Quote
Kaaasia Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Miluś już nie jest szczeniaczkiem, a na pewno nie słodkim :diabloti: Co dziwne on już wie, gdzie jest plac szkoleniowy i pędzi na niego. Kurde pani szkoleniowiec tak ładnie opowiadała, że zachciało mi się zdawać jeszcze coś :evil_lol: Quote
Franca81 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='Kaaasia']Miluś już nie jest szczeniaczkiem, a na pewno nie słodkim :diabloti: Co dziwne on już wie, gdzie jest plac szkoleniowy i pędzi na niego. Kurde pani szkoleniowiec tak ładnie opowiadała, że zachciało mi się zdawać jeszcze coś :evil_lol:[/QUOTE] No ale mi w głowie jeszcze siedzi ta mała durnowacinka ze śmiesznym łebkiem... I mimo, że patrzę na swoją durnowacinkę i widzę, że już nie jest szczeniakiem to o Milo mi w głowie jeszcze nim pozostał. Quote
Kaaasia Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Niedawno przechodził pod Oli bez problemu a teraz są prawie równi wzrostem :roll:. A w głowie nadal wiatr :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='Kaaasia']Niedawno przechodził pod Oli bez problemu a teraz są prawie równi wzrostem :roll:. A w głowie nadal wiatr :evil_lol:[/QUOTE] Dobrze, że choć wiatr ma w głowie :diabloti::eviltong: Quote
kalyna Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='Kaaasia']Kurde pani szkoleniowiec tak ładnie opowiadała, że zachciało mi się zdawać jeszcze coś :evil_lol:[/QUOTE] buuuuu, nie dobijaj mnie :placz: też chcem :placz: Quote
Franca81 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='magdabroy']Dobrze, że choć wiatr ma w głowie :diabloti::eviltong:[/QUOTE] No właśnie. Moja to nawet wiatru nie ma. Ot próżnia, czarna dziura lub sam diabeł wie co. Quote
Kaaasia Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 [quote name='magdabroy']Dobrze, że choć wiatr ma w głowie :diabloti::eviltong:[/QUOTE] No nie wiem czy tak dobrze :eviltong: [quote name='Franca81']No właśnie. Moja to nawet wiatru nie ma. Ot próżnia, czarna dziura lub sam diabeł wie co.[/QUOTE] Jak możesz tak mówić o swoim pręgowanym diabełku. Przeczyta to i będzie jeszcze gorsza :diabloti: [quote name='kalyna']buuuuu, nie dobijaj mnie :placz: też chcem :placz:[/QUOTE] To zdawaj. Podstawy szkolenia masz, to i sama możesz z nimi coś porobić :smile: Quote
Kaaasia Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 Temu frajerowi co nasrał pod blokiem życzę aby stado ptaków nasrało na głowę :angryy: Quote
natija Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 widze,ze ktos nie w humorze,a co wdeplas w gow,,nko:evil_lol: Quote
Recommended Posts