Kaaasia Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Młody jest delikatny i jemu coś jest potrzebne ale nie spotkałam nic odpowiedniego. Inną sprawą jest to, że mi szkoda wywalić niewiadomo ile kasy na coś co za chwilę będzie za małe ;). Tak więc szukam kubraka. Wróciliśmy ze szkolenia. Rąk i nóg nie czuję- jutro zakwasy mam murowane. Milo jest zupełnie nieogarnięty. Mimo smyczy nie zwraca na mnie uwagi, ważne są psy :roll:. Dopiero jak dostaliśmy od pana szkoleniowca kawałek kaszanki zaczął troszkę się mną interesować (bo moje kabanoski i ciasteczka wątróbkowe są fe :evil_lol:). Zbyt bliskie podejście do innego psa mało nie skończyło się miom złamanym palcem. Ale zapisałam nas na cały kurs, więc przez najbliższe 3 miesiące mamy co robić :crazyeye: (mój wewnętrzny leń jest niepocieszony). Na miejscu mamy również obronę/przygotowanie do testów oraz przygotowanie do wystaw :diabloti:. Nie wiem jak ja to wszystko ogarnę. Quote
Buńka Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 A ja tam zazdroszczę... nie zakwasów tylko szkolenia:eviltong: Gdybym tak miała czas i bliżej do Kielc to też bym się z Rokulcem zapisała na coś...:roll: Quote
Izabela124. Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Też bym poszła z Kissem na takie szkolenie :D Quote
Kaaasia Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='Izabela124.'][URL]http://i42.tinypic.com/2lvzgc9.jpg-[/URL] ale mina :D[/QUOTE] Piłeczkożerca :loveu: [quote name='Aleksandra95']Witamy się :loveu:[/QUOTE] Heloł :smile: [quote name='(:Buńka:)']A ja tam zazdroszczę... nie zakwasów tylko szkolenia:eviltong: Gdybym tak miała czas i bliżej do Kielc to też bym się z Rokulcem zapisała na coś...:roll:[/QUOTE] Zakwasy jakoś przeżyje :evil_lol: ale już dawno tylu przysiadów nie zrobiłam :evil_lol: Ja mam o tyle fajnie, że jakieś 15-20min piechotką mamy. No i jest to szkóła polecana przez ZK, więc nie tylko szkolenie ale i egzamin na miejscu :smile: [quote name='Izabela124.']Też bym poszła z Kissem na takie szkolenie :D[/QUOTE] To szukaj i idź ;) Quote
Izabela124. Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='Kaaasia'] To szukaj i idź ;)[/QUOTE]Mieszkam na zadupiu :) Quote
Buńka Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Zadupie... hmmm no to mamy ten sam problem:D Quote
Kaaasia Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Ja też prawie na zadupiu a szkolonko się znalazło :eviltong: Zawsze można umówić się na zajęcia indywidualne ale tutaj koszty są porażające :roll: Quote
kalyna Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Ja też chciałabym na szkolenie :placz: Niestety teraz mnie na nie nie stać :-( oprócz koszt szkolenia dochodzi dojazd...:placz: ten sam problem z semi, które są jeszcze dalej.... :( Iza, a semi? tylko znaleźć jakieś fajne, blisko weekendowe :cool3: Quote
Kaaasia Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='magdabroy']To kiedy kolejna lekcja?[/QUOTE] Jutro [quote name='kalyna']Ja też chciałabym na szkolenie :placz: Niestety teraz mnie na nie nie stać :-( oprócz koszt szkolenia dochodzi dojazd...:placz: ten sam problem z semi, które są jeszcze dalej.... :( Iza, a semi? tylko znaleźć jakieś fajne, blisko weekendowe :cool3:[/QUOTE] Nam się trafiła promocja :evil_lol:. Chyba na zimę cenę obniżyli ;) Quote
Izabela124. Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='kalyna'] Iza, a semi? tylko znaleźć jakieś fajne, blisko weekendowe :cool3:[/QUOTE]Mieszkam na zadupi Polski nic tu w pobliżu nie ma :( Quote
kalyna Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='Izabela124.']Mieszkam na zadupi Polski nic tu w pobliżu nie ma :([/QUOTE] no to zostały jeszcze obozy szkoleniowe :cool3: Quote
Izabela124. Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='kalyna']no to zostały jeszcze obozy szkoleniowe :cool3:[/QUOTE]Nie dla mnie, wolę jechać na wystawę :eviltong: Quote
kalyna Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='Izabela124.']Nie dla mnie, wolę jechać na wystawę :eviltong:[/QUOTE] jakby nie było to na wystawę też trzeba dojechać :eviltong: Ale każdy wybiera to co chce :lol: Mi np. byłoby szkoda płacić takie kwoty na wystawę, za tę cenę o wiele bardziej wolałabym na szkolenie przeznaczyć. Ale to po części wynika jaką rasę się ma, ja celuję w psy pracujące :lol: Quote
Izabela124. Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Na wystawy jeżdżę ze znajomymi, fajnie czas spędzam,a na szkolenie nikt ze mną nie pojedzie :eviltong: Quote
kalyna Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='Izabela124.']Na wystawy jeżdżę ze znajomymi, fajnie czas spędzam,a na szkolenie nikt ze mną nie pojedzie :eviltong:[/QUOTE] Haaa a u nas jest zgoła odwrotnie :lol: ps. ups, ale spamujemy :oops: Quote
Izabela124. Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='kalyna']Haaa a u nas jest zgoła odwrotnie :lol: ps. ups, ale spamujemy :oops:[/QUOTE]Jakbym miała ONa u mnie pewnie też byłoby odwrotnie :D Quote
betty_labrador Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Ale super z tym szkoleniem- powinnaś sobie zazdrościć ze masz zaszczyt tam być :D:D beda jakies foty ze szkolenia? :razz: Quote
Sonka95 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Dacie rade ze wszystkim ;) w końcu to była pierwsza lekcja i był strasznie wszystkim zaciekawiony :diabloti: Quote
Kaaasia Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 Spamujcie sobie ile chcecie, mnie to nie przeszkadza ;) [quote name='betty_labrador']Ale super z tym szkoleniem- powinnaś sobie zazdrościć ze masz zaszczyt tam być :D:D beda jakies foty ze szkolenia? :razz:[/QUOTE] Normalnie zaszczyt mnie kopnął :razz: Na fotki to nie ma co liczyć. Tam się pracuje a nie fotkuje ;) [quote name='Sonka95']Dacie rade ze wszystkim ;) w końcu to była pierwsza lekcja i był strasznie wszystkim zaciekawiony :diabloti:[/QUOTE] Mam nadzieję, że kiedyś będzie lepiej bo teraz jest słabo. O ile nie szarpał się już tak do psów to poziom jego skupienia jest bardzo niski. Ciągle węszy, wyjada co komu spadło, rozgląda się. Musimy mocno nad tym popracować. We wtorek zapisałam nas na szkolenie z hendlingu :cool3:. Normalnie się rozszalałam. Quote
Kaaasia Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 Zboczuchy :loveu: [IMG]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1452530_234039946762151_185651545_n.jpg[/IMG] Quote
Buńka Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Oliś jaki rozłożony:D A Milo nie będę komentować:evil_lol: Quote
Bobryna Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [URL]http://i43.tinypic.com/erx1jo.jpg[/URL] wygląda jakby Oli żuł połówkę cytryny ;P :lol: Ale zabiegana jesteś, treningi, szkolenie, wystawy :crazyeye: Quote
Izabela124. Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 ha ha oni tacy zboczeńcy jak i moi :evil_lol: Quote
Recommended Posts