Kaaasia Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='kalyna']No ale wypoczęliście i czas wrócić do rzeczywistości :eviltong: A z tym szczaniem to współczuję.. i nie wiem co poradzić, bo skoro kuma, a sam z siebie nie chce :niewiem:[/QUOTE] No właśnie. Skoro tam kuma to znaczy że coś tam wie. Będę z nim latać co 1h na sik pod blok, bo już podłoga miejscami się przebarwia :shake: [quote name='(:Buńka:)']To jest protest:D On chce na wieś wracać!:D[/QUOTE] A niech wraca. Wiejski burek się z niego zrobił. Na smyczy chodzić nie chce, na ludzi skacze jak ninja, a przy psach dostaje szaleju :evil_lol: Ciężkie życie mnie z nim czeka. Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='Kaaasia'] A niech wraca. Wiejski burek się z niego zrobił. Na smyczy chodzić nie chce, na ludzi skacze jak ninja, a przy psach dostaje szaleju :evil_lol: Ciężkie życie mnie z nim czeka.[/QUOTE] Czyli jednym słowem ANIOŁ:diabloti: Quote
Kaaasia Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Czyli jednym słowem ANIOŁ:diabloti:[/QUOTE] Tak :diabloti: Teraz leży i sznurówki mi z butów wyciąga :evil_lol: Ale jak śpi jest bardzo grzeczniusi :loveu: Quote
Alicja Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='Kaaasia']Tak :diabloti: Teraz leży i sznurówki mi z butów wyciąga :evil_lol: Ale jak śpi jest bardzo grzeczniusi :loveu:[/QUOTE] czyli bokser na 100% jak sznurówki powyciągane :) z laniem w domu , nie poradzę , moje akurat kumate były Quote
Leokadia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Oj chyba coraz mniej chce mi sie szczeniaka:evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Mijam was na tych wszystkich wątkach i aż wpaść postanowiłam. Fajnie u was :) Najpierw oglądałam pręgusa, a potem dopiero zauważyłam że do pręgusa jest jeszcze gratisik. Ale słodzina:loveu: Jak dorośnie i stanie obok dużego wujka to będą razem budzić postrach :) Nie boisz się że będą między nimi jakieś konfrontacje jak młody dojrzeje? Zawsze dla mnie było niepojęte jak można mieć 2 samce, ale to tylko dlatego że moj poprzedni pies strasznie był cięty, teraz chyba bym nie widziała problemu. Aczkolwiek chłopy to takie są że lubią zakozaczyć ;) Quote
Kaaasia Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='leónowa']Oj chyba coraz mniej chce mi sie szczeniaka:evil_lol:[/QUOTE] Ja się wyleczyłam na długi czas ;) [quote name='Majkowska']Mijam was na tych wszystkich wątkach i aż wpaść postanowiłam. Fajnie u was :) Najpierw oglądałam pręgusa, a potem dopiero zauważyłam że do pręgusa jest jeszcze gratisik. Ale słodzina:loveu: Jak dorośnie i stanie obok dużego wujka to będą razem budzić postrach :) Nie boisz się że będą między nimi jakieś konfrontacje jak młody dojrzeje? Zawsze dla mnie było niepojęte jak można mieć 2 samce, ale to tylko dlatego że moj poprzedni pies strasznie był cięty, teraz chyba bym nie widziała problemu. Aczkolwiek chłopy to takie są że lubią zakozaczyć ;)[/QUOTE] Ja do was postaram się zaglądnąć jutro :smile: Troszkę się boję. Zakup małego konsultowałam z kilkoma osobami, które też mają po kilka samców w domu i dostałam rady. I brałam pod uwagę jak najmłodszego szczyla aby mogli się zgrywać jak najwcześniej. Oli nie przepada za obcymi psami a malemu pozwala na wszystko. Wiem że relacje między nimi jeszcze się zmienią ale liczę że do rozlewu krwi nie dojdzie. Suki też potrafią zakozaczyć, więc to chyba nie reguła, że dwa samce są gorsze ;) Quote
Sonka95 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 My to niedługo właśnie jedziemy na wieś i już wiem , że po powrocie pies mi się zmieni :evil_lol: Quote
Ana :) Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Z sikaniem to nie wiem co poradzić bo Otto szybko zakumał co i gdzie chociaż do tej pory zdarza mi się rano zastać na podłodze kałuże... zwłaszcza teraz jak są upały a ten chleje na potęge Quote
Kaaasia Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 [quote name='Sonka95']My to niedługo właśnie jedziemy na wieś i już wiem , że po powrocie pies mi się zmieni :evil_lol:[/QUOTE] Zazdroszczę ;) [quote name='(:Buńka:)']Doberek pręguski;)[/QUOTE] Doberek koloruski :evil_lol: [quote name='Ana :)']Z sikaniem to nie wiem co poradzić bo Otto szybko zakumał co i gdzie chociaż do tej pory zdarza mi się rano zastać na podłodze kałuże... zwłaszcza teraz jak są upały a ten chleje na potęge[/QUOTE] On też chleje i w nocy trzyma :roll: Może nie utoniemy w siuśkach. Quote
Kaaasia Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Tak oto znęcam się nad biednymi pieskami :diabloti: [IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1016896_190525844446895_991270486_n.jpg[/IMG] [IMG]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1005183_190525937780219_1502173778_n.jpg[/IMG] Quote
kalyna Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Biedne i umęczone Boksie :evil_lol: U mnie na jedzenie to działa, ale na zabawkę niet :angryy: Quote
Kaaasia Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 U mnie na zabawki też działa ale nie działa na znaleziska uliczne :mad: Quote
kalyna Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='Kaaasia']U mnie na zabawki też działa ale nie działa na znaleziska uliczne :mad:[/QUOTE] a to grubsza sprawa... :diabloti: Quote
Tekla64 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 nadrobilam poogadala ale niedosyt mam hihihi za to nowe uzebienie juz widac , i sa fajne oczyska , i znecanie jest tez no nikt nie mowila ze roboty z nimi nie bedzie a sama wiesz ze mlody bokser to naprawde wyzwanie ale za to jaka zabawa! Quote
Franca81 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 [quote name='Majkowska']Mijam was na tych wszystkich wątkach i aż wpaść postanowiłam. Fajnie u was :) Najpierw oglądałam pręgusa, a potem dopiero zauważyłam że do pręgusa jest jeszcze gratisik. Ale słodzina:loveu: Jak dorośnie i stanie obok dużego wujka to będą razem budzić postrach :) Nie boisz się że będą między nimi jakieś konfrontacje jak młody dojrzeje? Zawsze dla mnie było niepojęte jak można mieć 2 samce, ale to tylko dlatego że moj poprzedni pies strasznie był cięty, teraz chyba bym nie widziała problemu. Aczkolwiek chłopy to takie są że lubią zakozaczyć ;)[/QUOTE] To ja się tak pochwalę, że Milo to brachol Sintry. :loveu: ------------------ Młoda już od 2-3 tygodni mi nie leje w domu. No ale to baba. A baby są mądrzejsze. :diabloti: no chyba się z tym zgodzisz? :evil_lol: Quote
Ana :) Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Boże pieseczki takie wygłodzone a Ty jeszcze takie tortury im powymyślałaś ! powinnaś się wstydzić :diabloti: Quote
Kaaasia Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 [quote name='FredziaFredzia']A one takie głodne![/QUOTE] Ponoć z głodu sie jeszcze nike nie zes.ał :evil_lol: [quote name='Franca81']To ja się tak pochwalę, że Milo to brachol Sintry. :loveu: ------------------ Młoda już od 2-3 tygodni mi nie leje w domu. No ale to baba. A baby są mądrzejsze. :diabloti: no chyba się z tym zgodzisz? :evil_lol:[/QUOTE] Brachol się Sintruli nie wyprze :loveu: Nie wiem czy wszystkie baby :siara: Oli w mig załapał o co chodzi z tym siuraniem. Dziwi mnie tylko że Milo na wsi kuma a w mieście nie :evil_lol: [quote name='Ana :)']Boże pieseczki takie wygłodzone a Ty jeszcze takie tortury im powymyślałaś ! powinnaś się wstydzić :diabloti:[/QUOTE] Strasznie zabiedzone, zwłaszcza ten mniejszy :cool3: Dobra, idę się wstydzić :eviltong: Chłopaki zaliczyli dziś prawie 2h spacer. Milo jak zobaczył drzwi do klatki to aż skakał że chce do domciu :diabloti: Przecież ja im nie kazałam zapierniczać na turbo, mogli sobie dreptać, trawkę wąchać, widoki podziwiać :cool3: Oczywiście Oli musiał wykazać się intelektem. Darłam się nie wolno, wróć, a usłyszałam tylko plusk a potem wyłonił się z krzaków zadowolony ryj :mad:. Postanowił się popluskać. I robi to wtedy kiedy mam ich odkleszczać. Stary wredol :diabloti: Quote
Karro Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 [url]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1005183_190525937780219_1502173778_n.jpg[/url] Jaki smuteczek, że nie może jeszcze zjeść :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 [quote name='understandme'][URL]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1005183_190525937780219_1502173778_n.jpg[/URL] Jaki smuteczek, że nie może jeszcze zjeść :evil_lol:[/QUOTE] Uwielbiam się nad nimi znęcać :loveu: [quote name='Ana :)']Oj wstydź się wstydź tylko porządnie :evil_lol:[/QUOTE] Może mam jeszcze klęczeć na grochu :eviltong: Quote
Ana :) Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 klęczeć na grochu z rękami w górze i głową walić w ścianę ooo :D:diabloti: Quote
Recommended Posts