Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też żałuję ale zdrowie najważniejsze. Na lans przyjdzie czas ;)
Nic nie planuję, bo życie po raz kolejny pokazało że plany mogę sobie wsadzić. Ale chciała bym we wrześniu.

Posted

[quote name='Kaaasia']
Nic nie planuję, bo życie po raz kolejny pokazało że plany mogę sobie wsadzić. Ale chciała bym we wrześniu.[/QUOTE]

Klubówka i srodkowoeuropejska :razz: ?

Posted

[quote name='Cimi']Klubówka i srodkowoeuropejska :razz: ?[/QUOTE]
Myślałam o tym ale nie chce mi się tyle tłuc ze szczylem, no i nie mam z kim :roll:

Miałam na myśli krajową w Warszawie :eviltong:

Posted

[quote name='Cimi']aaa, myślałam, że poszalejecie :eviltong: My jesteśmy zgłoszeni na obie :evil_lol:[/QUOTE]
Za leniwa jestem :evil_lol:. Może w przyszłym roku się rozkręcimy.

[quote name='omry']Ale oni będą fantastycznie razem wyglądać, jak młody podrośnie :loveu:[/QUOTE]
Gang :diabloti:

Posted

[quote name='Kaaasia']
Gang :diabloti:[/QUOTE]
Przyszedł mi na myśl tytuł filmu "GANG dzikich wieprzy":evil_lol:
Podrzucę jeszcze mojego dziwaka z faflami i może nakręcimy jakiś film:diabloti:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Przyszedł mi na myśl tytuł filmu "GANG dzikich wieprzy":evil_lol:
Podrzucę jeszcze mojego dziwaka z faflami i może nakręcimy jakiś film:diabloti:[/QUOTE]
W końcu się dorobię na moich prosiakach :loveu:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Przyszedł mi na myśl tytuł filmu "GANG dzikich wieprzy":evil_lol:
Podrzucę jeszcze mojego dziwaka z faflami i może nakręcimy jakiś film:diabloti:

Kasiu, może taki będzie nowy tytuł na nowym banerku :cool3: (pora zmienić banerek ;))

Posted

[quote name='Franca81']to i ja chce wstapic z moim faflem :multi:

w filmie było ich czterech.. czyli dwóch Kasi, jedno Buńki i jedno Twoje i wszyscy szczęśliwi :loveu:

No i aby Milo tak nie rozrabiał.. coś mi się wydaje, że to będzie kolejny przykład psa, który dąży do samozniszczenia :evil_lol:

http://i43.tinypic.com/r9l9qx.jpg on ma uszy kopiowane :eviltong:

Posted

[quote name='Franca81']to i ja chce wstapic z moim faflem :multi:
Spoko. Jedna baba i tylu chłopów. Będzie niezła jazda :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Kasiu, może taki będzie nowy tytuł na nowym banerku :cool3: (pora zmienić banerek ;))
Wiem. Cały czas się do tego zbieram ale jakoś zdjęć wybrać nie mogę :roll:

[quote name='kalyna']w filmie było ich czterech.. czyli dwóch Kasi, jedno Buńki i jedno Twoje i wszyscy szczęśliwi :loveu:

No i aby Milo tak nie rozrabiał.. coś mi się wydaje, że to będzie kolejny przykład psa, który dąży do samozniszczenia :evil_lol:

http://i43.tinypic.com/r9l9qx.jpg on ma uszy kopiowane :eviltong:
To jest tajfun połączony z torpedą. Chwilami ręce mi opadają i nie wiem czy płakać czy go wyrzucić w lesie.

Wszelkie rady na temat normalnego chodzenia na smyczy, nie ganiania ludzi/ptaszków i nie zjadania z ziemi mile widziane ;)

Posted

[quote name='Kaaasia']To jest tajfun połączony z torpedą. Chwilami ręce mi opadają i nie wiem czy płakać czy go wyrzucić w lesie.

Wszelkie rady na temat normalnego chodzenia na smyczy, nie ganiania ludzi/ptaszków i nie zjadania z ziemi mile widziane ;)[/QUOTE]
a na końcu robi słodkie oczka i ryczysz, nie wiadomo czy z śmiechu czy z rozpaczy czy bezsilności :shake:
Tez tak miałam :evil_lol: wiara mi wróciła jak miał ok 7 miesięcy... :diabloti:

Polecam poradniki P. Zofii Mrzewińskiej :) To źródło najważniejszych informacji.
Ekhym moje rady to nie do końca są metodami pozytywnymi :siara:

Posted

Ty mnie nie pocieszaj. Do 7 miesięcy nam jeszcze daleko :diabloti:

Książki Mrzrewińskiej mam i często czytam
Moje metody też nie są czysto pozytywne, więc nie musisz się martwić :cool3:

Posted

[quote name='Kaaasia']Ty mnie nie pocieszaj. Do 7 miesięcy nam jeszcze daleko :diabloti:

Książki Mrzrewińskiej mam i często czytam
Moje metody też nie są czysto pozytywne, więc nie musisz się martwić :cool3:[/QUOTE]

yy mi chodziło, że tak ok 7 miesiąc to zaczęliśmy fajnie się dogadywać, bo nadal sieje zniszczenie i rozpustę :eviltong: U mnie kryzys był w wieku 3-4 miesięcy... :roll:

A tu wystrugam chyba PW :eviltong:

Posted

[quote name='kalyna']yy mi chodziło, że tak ok 7 miesiąc to zaczęliśmy fajnie się dogadywać, bo nadal sieje zniszczenie i rozpustę :eviltong: U mnie kryzys był w wieku 3-4 miesięcy... :roll:

A tu wystrugam chyba PW :eviltong:[/QUOTE]
Wiem, wiem.
No Milo ma 4 miesiąc :diabloti:

Posted

[quote name='kalyna']a na końcu robi słodkie oczka i ryczysz, nie wiadomo czy z śmiechu czy z rozpaczy czy bezsilności :shake:
[/QUOTE]

ojej skąd ja to znam :placz::evil_lol:

Posted

[quote name='Franca81']ojej skąd ja to znam :placz::evil_lol:[/QUOTE]
Bo szczeniorki mają swoje sposoby :cool3:
Czy Sintra też ma taki instynkt łowiecki :mdleje:. Milo gania wsi co się rusza- listki, papierki, ptaki (największa frajda) i owady (wczoraj złapał bąka :grab:, na szczęście obyło się bez konsekwencji)