Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']Boksery to też to są te złe psy?

dobrze wiedzieć :roll:[/QUOTE]
No baaa...boksery to te groźne, i to jak :evil_lol:

[quote name='Franca81'](...) Bo czekam na boksiolka z tej samej hodowli. :evil_lol:[/QUOTE]

A będzie galeryjka, będzie ???

[URL]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/306024_159213790911434_888279642_n.jpg[/URL]
hhahaha, no po prostu boska :evil_lol: Normalnie rzuciłaś mi wyzwanie, muszę teraz wrzucić jakąś fotę Albina z podobnie debilną miną :eviltong:

[url]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/59707_159213907578089_2038863618_n.jpg[/url]
:loveu: pikne łoczka

Posted

[quote name='drzalka']Hej :D

Wpadłam pooglądać sobie Oliego, a ja tu czytam że szczeniaka się spodziewacie ??

Gadac jakiego i skąd :P[/QUOTE]
Mały Gratiowy po Grace i Zoffie :cool3:

[quote name='wedara']Oli jak zwykle cudnie wygląda :loveu:
U nas beznadziejna pogoda a na dodatek chora jestem :placz: a miałam dziś pośmigać rowerem :placz:
I wszystkie plany trzeba zmieniać ;/[/QUOTE]
Mnie alergie dopadły :mad: ale jakoś daję radę.
[quote name='Bolsbokser']No baaa...boksery to te groźne, i to jak :evil_lol:

A będzie galeryjka, będzie ???

[URL]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/306024_159213790911434_888279642_n.jpg[/URL]
hhahaha, no po prostu boska :evil_lol: Normalnie rzuciłaś mi wyzwanie, muszę teraz wrzucić jakąś fotę Albina z podobnie debilną miną :eviltong:

[URL]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/59707_159213907578089_2038863618_n.jpg[/URL]
:loveu: pikne łoczka[/QUOTE]
To nie jest debilna mina, to gotowość do startu :eviltong:

Galeryjka musi być, bo jak nie to inaczej porozmawiamy :diabloti:

Może i boksery to zło ale chętnie bym popatrzyła ma miny ludzi na widok twojej zgrai na spacerku :loveu:

[quote name='(:Buńka:)']Śliczne foteczki:loveu: Ale o brzydkich fotkach nie ma mowy z takim modelem!!!
Mała boksia przecudna!!![/QUOTE]
Z takim modelem to wszystkie są brzydkie :evil_lol:

[quote name='Yana']szczęśliwy pies :-D
[URL]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/65680_159213850911428_840792647_n.jpg[/URL]
[/QUOTE]
I oznaka wiosny :smile: Oli się na zimnym nie położy :evil_lol:

Posted

Będzie galeryjka mojej faflunki, siostruni Tuarega. :evil_lol: Ciekawa jestem które z rodzeństwa da bardziej popalić.... :diabloti: Obstawiam na chłopaka :cool3:

Posted

[quote name='Franca81']Będzie galeryjka mojej faflunki, siostruni Tuarega. :evil_lol: Ciekawa jestem które z rodzeństwa da bardziej popalić.... :diabloti: Obstawiam na chłopaka :cool3:[/QUOTE]
Ja obstawiam dziewczynkę :eviltong:
Już miałam boksia spokojniutkiego, zrównoważonego. Teraz mam wariata, więc kolejny musi być spokojniutki :loveu:
Chociaż jak mi kilka osób wspominało to z tej hodowli nie wychodzą bardzo spokojne :cool3:

[quote name='Tekla64']no to sie bedzie dzialo oj sie bedzie jak dwa szcyzle pbskocza Olika
ale za to jakie fotecki beda mmmmm juz ciezko sie doczekac[/QUOTE]
Ja też jestem ciekawa bo on za szczylami (takimi 5-6miesięcy) nie przepada ale z takimi większymi, z którymi można ganiać jest ok.

[quote name='kalyna'][URL]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/59707_159213907578089_2038863618_n.jpg[/URL] w oczy, patrz mi w oczy :lol:[/QUOTE]
Ciastko mi daj, szybko :evil_lol:
Ale potrafi walnąć sweet oczka :loveu:

Posted

Ale klusek!!! Patrząc po brzuszku jego i siostry to widać że pić to on lubi :diabloti:
[SIZE=1]
Szkoda, że na fotce nie ma jego drugiej siostry...[/SIZE] :shake:

Posted

[quote name='Sonka95']słodki pulpecik :loveu: [URL]http://i46.tinypic.com/k4b1ft.jpg[/URL][/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Jaki słodziasny :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Yana']śliczności :-)[/QUOTE]
Dziękuję :loveu:

[quote name='Franca81']Ale klusek!!! Patrząc po brzuszku jego i siostry to widać że pić to on lubi :diabloti:
[SIZE=1]
Szkoda, że na fotce nie ma jego drugiej siostry...[/SIZE] :shake:[/QUOTE]
Ponoć najgardziej chętna to jedzenia to jest Tarantula :evil_lol:
Jest zdjęcie na którym jest więcej dzieciaków ale nie mogę się połapać które jest które :evil_lol:

W domu mam szpital :shake:. Moja mama postanowiła sobie pochorować i ma zapalenie płuc i półpaśca :mdleje:. Mam nadzieję że mnie nie zarazi bo to nie czas na chorowanie :roll:

Posted

A co mama taka niezdecydowana? Nie mogła sobie jednej wybrać? ;) A tak serio to współczuję i mam nadzieję, że szybko pogoni te choróbska.

A miałaś już ospę? :cool3: Za dzieciaka łatwiej się przechodzi. Ja przeszłam w wieku 30 lat. I to była tragedia... Aż się wkurzyłam na mamę, że jak byłam mała to separowała mnie od "ospiarzy".

Posted

[quote name='Franca81']A co mama taka niezdecydowana? Nie mogła sobie jednej wybrać? ;) A tak serio to współczuję i mam nadzieję, że szybko pogoni te choróbska.

A miałaś już ospę? :cool3: Za dzieciaka łatwiej się przechodzi. Ja przeszłam w wieku 30 lat. I to była tragedia... Aż się wkurzyłam na mamę, że jak byłam mała to separowała mnie od "ospiarzy".[/QUOTE]
Jak szaleć to szaleć :cool3: chociaż ja bym wolała jakąś kumulację w totolotka :evil_lol:
Na szczęście ospę miałam, więc mam duże szanse tego nie załapać.

[quote name='wedara']a dlaczego tak krucho z tymi zdjęciami ?? :placz: A dzieciak :loveu:
Wiesz już jak go nazwiesz ??[/QUOTE]
To nie moja wina :roll:. Coś tam jeszcze mam, więc może się podzielę ;)
Imię miałam wybrane dawno temu ale teraz jest sporo psów z tym imieniem, więc raczej zmienię. Mam jeszcze kilka. Moja mama chce Stefan :mad:

[quote name='Sonka95']Przekaż pozdrowienia mamie ;) i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia dla twojej mamy ;)[/QUOTE]
Dzięki.Mam nadzieję ze tak będzie :smile:

[quote name='leónowa']Teraz to konkretnie będę zdychać z zazdrości:p Ale gratulacje i przede wszystkim cierpliwości, bo na pewno się przyda:evil_lol:[/QUOTE]
Nie ma co zazdrościć, przecież to same nerwy, bieganina, mały gryzie, sika, awantury, brak czasu na sen :diabloti:
Doczekasz się tego i ty ;)

Posted

o kurde felek teraz to mnie wzielo kompletnie cudne sa takie mocne no i fakt utuczone hihihi ale one jeszcze moga
ale on jednak mocno ciemny jest , fajny bedzie i dawaj wiecej nie wazne ze nie wiesz kto jest kto polapiemy sie zas kiedys

Posted

[quote name='Tekla64']o kurde felek teraz to mnie wzielo kompletnie cudne sa takie mocne no i fakt utuczone hihihi ale one jeszcze moga
ale on jednak mocno ciemny jest , fajny bedzie i dawaj wiecej nie wazne ze nie wiesz kto jest kto polapiemy sie zas kiedys[/QUOTE]

Ale to chyba chodzi o tego po prawej... Przyszła właścicielka niech potwierdzi. :evil_lol:

Posted

[quote name='Tekla64']o kurde felek teraz to mnie wzielo kompletnie cudne sa takie mocne no i fakt utuczone hihihi ale one jeszcze moga
ale on jednak mocno ciemny jest , fajny bedzie i dawaj wiecej nie wazne ze nie wiesz kto jest kto polapiemy sie zas kiedys[/QUOTE]
Tłuściutkie są, jedzonkiem nie gardzą ;). Przyjdzie czas to zrzucą.
Ja wolę takie ciemne pręgusy, a ten będzie jaśniejszy. Powoli zbliżam się do żółtego ;). Najbardziej cieszę się z białych znaczeń.

[quote name='Franca81']Ale to chyba chodzi o tego po prawej... Przyszła właścicielka niech potwierdzi. :evil_lol:[/QUOTE]
Tuarego to ten jaśniejszy. Ta ciemna to siostrzyczka.