Jump to content
Dogomania

Buldożka Zuzia - wszystkie glutki maja domki !! SONIA też !!!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: No widzisz Neris! A ja myslałam, że to brzuchate, to jeżozwierzątko jest :evil_lol:

Tam jest takie maleństwo czarne, taki drobiażdżek słodki, czyje to??? Wielkiej Babci Lavini???

Posted

Neris, to taki piękny dogomaniacki tytuł jest!!! Szlachectwo prawie :lol: i nalezy się, jak nic!!!
Maupie trzeba też coś stosownego wymyśleć i chyba jakiś order zaprojektować :hmmmm:

Jakie są te maluchy??? Jak się zapowiadają??? (poza tym, że sliczne :loveu:)

Posted

Kar0la, pewnie, że piękny :loveu: Trafiło nam się, jak nic!!!! I patrz, od razu do wnuczek Neris poleciał :razz: Taki maluch, a już na ludziach się poznał, no!!!

Posted

to wszystko jest jak bajka , z pieknym zakonczeniem , dziewczyny jestescie wspaniale . Podziwiam wasze poswiecenie i te olbrzymie SERDUCHA dla piecholköw . Glaskanki dla Zuzi i maluszköw :bluepaw:

Posted

Na tym zdjęciu nasz Zulus razem z Zulą Neris :lol:, a to z serduszkiem, to jest maleństwo, którego widok mnie rozczula najbardziej! Fasolka maleńka :loveu:

Co w Szuflandii słychować????

Posted

akucha napisał(a):
Na tym zdjęciu nasz Zulus razem z Zulą Neris :lol:, a to z serduszkiem, to jest maleństwo, którego widok mnie rozczula najbardziej! Fasolka maleńka :loveu:

Co w Szuflandii słychować????

To malutkie to wnuczka Lavinii ... ale niech nie zwiedzie Was jej wygląd a zwłaszcza "rozmiar" - to mały szprync ... ona malutka ale bardzo obrotna dziewuszka ... wciśnie sie wszędzie ....

A co w Szuflandi ???? NUUDY, NUUDY, NUUDY !!!!! :evil_lol:

uciekają już grupowo ... na sygnał ...wszyscy niby śpią i nagle ... jedno "kwiknie" i zaczyna się ... wszyscy nieporadnie zrywają się na cztery łapy ... ogony wyprostowane żeby łapać równowagę i biegną, biegną w stronę murów Szuflandii ... potem wspięcie na dwie łapy, podtrzymanie się pyszczkiem, wypchniecie doopki i bęęęc na podłogę ... potem szybciutko na cztery łapy i galopują w róznych kierunkach .... cel ucieczki nie został jeszcze przeze mnie odkryty ...

a tak to co jeszcze robią ??? śpią, jedzą, śpią, warczą, śpią, zjadają się nawzajem, śpią i ... robią miliony kup dziennie ... nie wspomnę o hektolitrach "wody" która z nich wypływa ... :evil_lol:

zdjecia wkleimy jutro bo ... aparat nam padł z wycieńczenia ...:cool3:

Posted

Fajne te "nudy" :lol:, to darmowe kino!!! Ja mogę godzinami gapić się na takie szkraby, robota nie zając...
A cel ucieczek niedługo odkryjesz :evil_lol:, pochowaj wszystko wokół!
A chrumkają, cmokają, mlaskają już???

Maleństwo obrotne, ale słodziutkie :loveu:

Posted

Maupa fajnie masz z tą Szuflandią. Roboty co nie miara, ale za to możesz podziwiać i miziać małe cuda. Co to będzie jak zaczną juz dobrze chodzić???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: