akucha Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 A z jeżozwierzątkiem to chyba Zulus śpi. Hmm, ogonek ma na końcu biały... Śliczne to malizny są!!!! To najweselszy watek na PWP - SZUFLANDIA DOSKONAŁA!!! Quote
Wiola.od.Gacka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Może Maupa to zobaczysz? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=135137826 Tu są świetne ciuchy i tanio. Anka Quote
Wiola.od.Gacka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Pomysł ściągnięty od Anutki może ktoś będzie chciał skorzystać. Anka Quote
Neris Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Akucha, według mnie nasze wnuki bardzo się polubiły i śpią razem... Quote
akucha Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 :lol: No widzisz Neris! A ja myslałam, że to brzuchate, to jeżozwierzątko jest :evil_lol: Tam jest takie maleństwo czarne, taki drobiażdżek słodki, czyje to??? Wielkiej Babci Lavini??? Quote
Neris Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 A Ty nie wiesz, że Jeżozwiefretka też moja? Quote
Kostek Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Wiola.od.Gacka napisał(a):Może Maupa to zobaczysz? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=135137826 Tu są świetne ciuchy i tanio. Anka alez ten bulgotek wesoly tylko kupowac:mad: Quote
lavinia Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 tak, tak, maleństwo jest Wielkiej Babci Lavinii :loveu: :loveu: :loveu: Quote
akucha Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Neris napisał(a):A Ty nie wiesz, że Jeżozwiefretka też moja? Syćkie Twoje... Patrzaj nie załapałam, muślałam, że Ty o Zuli :lol: Quote
Neris Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 a Wielka Babcia niby to mnie chciała spałować, ale widzę, że miano Wielkiej Babci całkiem jej odpowiada... Quote
akucha Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Neris, to taki piękny dogomaniacki tytuł jest!!! Szlachectwo prawie :lol: i nalezy się, jak nic!!! Maupie trzeba też coś stosownego wymyśleć i chyba jakiś order zaprojektować :hmmmm: Jakie są te maluchy??? Jak się zapowiadają??? (poza tym, że sliczne :loveu:) Quote
aneczka0106 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Proponuję Babcia Maupa Wielkie Serce:loveu: Quote
Kar0la Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Akucha ależ ten nasz wnusio piękny i mądry i jaki przytulasty. Od razu przytula się do dziewczyn, wie co dobre.:evil_lol: Quote
akucha Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Kar0la, pewnie, że piękny :loveu: Trafiło nam się, jak nic!!!! I patrz, od razu do wnuczek Neris poleciał :razz: Taki maluch, a już na ludziach się poznał, no!!! Quote
dagufa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 to wszystko jest jak bajka , z pieknym zakonczeniem , dziewczyny jestescie wspaniale . Podziwiam wasze poswiecenie i te olbrzymie SERDUCHA dla piecholköw . Glaskanki dla Zuzi i maluszköw :bluepaw: Quote
Tigraa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Maupa jak tam drugie oczko Soni-jeżofretki?Otworzylo sie? Quote
akucha Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Na tym zdjęciu nasz Zulus razem z Zulą Neris :lol:, a to z serduszkiem, to jest maleństwo, którego widok mnie rozczula najbardziej! Fasolka maleńka :loveu: Co w Szuflandii słychować???? Quote
Maupa4 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 akucha napisał(a):Na tym zdjęciu nasz Zulus razem z Zulą Neris :lol:, a to z serduszkiem, to jest maleństwo, którego widok mnie rozczula najbardziej! Fasolka maleńka :loveu: Co w Szuflandii słychować???? To malutkie to wnuczka Lavinii ... ale niech nie zwiedzie Was jej wygląd a zwłaszcza "rozmiar" - to mały szprync ... ona malutka ale bardzo obrotna dziewuszka ... wciśnie sie wszędzie .... A co w Szuflandi ???? NUUDY, NUUDY, NUUDY !!!!! :evil_lol: uciekają już grupowo ... na sygnał ...wszyscy niby śpią i nagle ... jedno "kwiknie" i zaczyna się ... wszyscy nieporadnie zrywają się na cztery łapy ... ogony wyprostowane żeby łapać równowagę i biegną, biegną w stronę murów Szuflandii ... potem wspięcie na dwie łapy, podtrzymanie się pyszczkiem, wypchniecie doopki i bęęęc na podłogę ... potem szybciutko na cztery łapy i galopują w róznych kierunkach .... cel ucieczki nie został jeszcze przeze mnie odkryty ... a tak to co jeszcze robią ??? śpią, jedzą, śpią, warczą, śpią, zjadają się nawzajem, śpią i ... robią miliony kup dziennie ... nie wspomnę o hektolitrach "wody" która z nich wypływa ... :evil_lol: zdjecia wkleimy jutro bo ... aparat nam padł z wycieńczenia ...:cool3: Quote
akucha Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Fajne te "nudy" :lol:, to darmowe kino!!! Ja mogę godzinami gapić się na takie szkraby, robota nie zając... A cel ucieczek niedługo odkryjesz :evil_lol:, pochowaj wszystko wokół! A chrumkają, cmokają, mlaskają już??? Maleństwo obrotne, ale słodziutkie :loveu: Quote
Kar0la Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Maupa fajnie masz z tą Szuflandią. Roboty co nie miara, ale za to możesz podziwiać i miziać małe cuda. Co to będzie jak zaczną juz dobrze chodzić???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maupa4 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Kar0la napisał(a):...Co to będzie jak zaczną juz dobrze chodzić???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Popełnię samobójstwo ????????? Quote
jovanna Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 wyprowadzisz sie ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
akucha Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Maupo, nie rób tego!!! Co reszta parafii zrobi... a czy Twoje ukochańce znają Szuflandię???? Quote
Tigraa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Maupeczko jak Sonia?Widzi juz na oba oczka? Quote
Recommended Posts