Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Diegula napisał(a):

Podobno Preventic się znów na allegro pojawił

Po Preventicu moja Saruśka strasznie się drapała i wyglądało jakby ją uczulała, nawet brzuszysko się zrobiło czerwone. Może tak reaguje moje alergiczne suczydło i inne psiaki aż tak nie mają, ale na wszelki wypadek napiszę.

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

APSA - w porządku, poczekam.
Ja osobiście nie znoszę Preventicu, bo pies śmierdzi na odległość i chyba sam ze sobą źle się czuje. Poza tym Julka go przytula i musiałabym wciąż na nią uważać - a się nie da ;)

Posted

Może pomyślcie nad Kiltixem,na allegro jest w dobrej cenie i tak nie śmierdzi.

warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz
C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

ujął mnie ten chlopak za serce-poproszę o numer konta to przeleję coś a przed Czarodziejką głębokie ukłony za to co robi dla tych staruszków-tam jest tak pieknie że chciałoby się wszystko rzucić i przyjechać....

Posted

Dzięki za zaproszenie, skąd wiedziałaś, że ja kocham owczarki? :)
Niestety szykują mi się spore psie wydatki, ale poszperam w skarpetach i wrócę tu jeszcze :)

Posted

Zosiu nie miałam pojęcia ale jak widać swój swojego zawsze pozna :lol:
tym bardziej zostań proszę u Duka nawet w dziurawych skarpetkach :-D

Posted

anett napisał(a):
Zosiu nie miałam pojęcia ale jak widać swój swojego zawsze pozna :lol:
tym bardziej zostań proszę u Duka nawet w dziurawych skarpetkach :-D

He he jeszcze nie jest aż tak źle :) ale zostanę :)

Posted

anula42 napisał(a):
ujął mnie ten chlopak za serce-poproszę o numer konta to przeleję coś a przed Czarodziejką głębokie ukłony za to co robi dla tych staruszków-tam jest tak pieknie że chciałoby się wszystko rzucić i przyjechać....

Trochę się porządziłam i nr konta wysłałam ;)

Posted

Wczoraj, czy przedwczoraj wyczesałam tupadełko, bo zległo mi pod szczotką, kiedy pracowałam nad liniejącym koszmarnie Bejem. Bardzo chciało być uczesane i pogłaskane, chociaż nie linieje jeszcze. Wydaje mi się, że Duke nieco jednak przybrał na masie ;) Ma wspaniały apetyt i codziennie zjada jabłko ;) Teraz sezon na truskawki i też mu smakują. Bardzo jednak zrobił się zazdrosny o inne psy. Idzie z kłapiącym pyskiem i szczeka ostrzegająco zanim się przewróci. Pomimo niedołęstwa radzi sobie całkiem nieźle. Przewracając się można kilkakrotnie obejść ogród, podbiec i poprzymilać się.

Posted

Radku dziękujemy ślicznie!!:lol:
a owczarki są piękne, strasznie spragnione kontaktu z człowiekiem, im się pewnie uda... chociaż facet nie odbiera tel i już mam ciśnienie i czarne wizje... ale najgorsze jest, że na każdego psiaka któremu uda się pomóc przypadają tysiące, do których nikt nie dotrze, które wegetują całe życie w klatkach, na łancuchach, w chlewach i komórkach:-(:-(

APSA to podeślij mi wątek, a dowiedziałaś się w końcu jakie są zasady?

Posted

Czarodziejka napisał(a):
...
Ma wspaniały apetyt i codziennie zjada jabłko ;) ...

Świetnie!:multi: a jabłko jak z pestkami to ma też profilaktykę antynowotworową:lol:

Posted

Czarodziejko napisz ile te tablety kosztują trafiłam tu z FB za wiele nie pomogę ale może podeślę z pieniążkami za moją Hercię pod koniec miesiąca trochę grosza chociaż na te tabletki. chyba ,że psiak potrzebuje czegoś innego to napiszcie postaram się Wam trochę chociaż pomóc.
Od wczoraj siedzę i rozpaczam nad ONkami Czarodziejki :( a obiecałam sobie ,że nie będę zaglądała nigdzie poza subskrypcjami.
Szkoda mi ich wszystkich , a szczególnie Miśki i Groma.