Radek Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Diegula napisał(a): Podobno Preventic się znów na allegro pojawił Po Preventicu moja Saruśka strasznie się drapała i wyglądało jakby ją uczulała, nawet brzuszysko się zrobiło czerwone. Może tak reaguje moje alergiczne suczydło i inne psiaki aż tak nie mają, ale na wszelki wypadek napiszę. Quote
Czarodziejka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 APSA - w porządku, poczekam. Ja osobiście nie znoszę Preventicu, bo pies śmierdzi na odległość i chyba sam ze sobą źle się czuje. Poza tym Julka go przytula i musiałabym wciąż na nią uważać - a się nie da ;) Quote
katarzyna09 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Może pomyślcie nad Kiltixem,na allegro jest w dobrej cenie i tak nie śmierdzi. warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
Radek Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Jeszcze nie mam swojej wypłaty na koncie, stąd małe opóźnienie z deklaracją, jak tylko dotrze to nadrobię zaległości:) Quote
magdyska25 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 A ja skorzystam z okazji i zaproszę na książkowy bazarek dla Duke'a: http://www.dogomania.pl/threads/209062-*KSI%C4%84%C5%BBKOWO-m.in.-ZMIERZCH-ZA%C4%86MIENIE-itp.-DLA-DUKE-A-UTRZYMANIE-W-DT-DO-13.06-20-00?p=17015203 Quote
Czarodziejka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Dziękujemy :) Duke pozdrawia wszystkich ze swojego grajdołka. Quote
anett Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Radku nie ma sprawy:lol: księgowa Duke'a i tak na urlopie;) Magdyska wielkie dzięki za pomoc!!:loveu::loveu: Quote
magdyska25 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Nie ma za co. Niech Duke sobie spokojnie, długo żyje a my zajmiemy się finansami ;) Quote
anett Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Myśląc o finansach dodałam Duka na nk z apelem o pomoc; konto na forum podałam OTOZu http://nk.pl/profile/18454852/gallery/album/2/98 roześlijcie gdzie możecie:lol: Zamówiłam też dla Duka wydarzenie na fb Quote
anula42 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 ujął mnie ten chlopak za serce-poproszę o numer konta to przeleję coś a przed Czarodziejką głębokie ukłony za to co robi dla tych staruszków-tam jest tak pieknie że chciałoby się wszystko rzucić i przyjechać.... Quote
anett Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Anula bardzo dziękujemy!!:loveu: Na Duka zbiera APSA , jak wróci prześle nr konta Quote
Zosia123 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Dzięki za zaproszenie, skąd wiedziałaś, że ja kocham owczarki? :) Niestety szykują mi się spore psie wydatki, ale poszperam w skarpetach i wrócę tu jeszcze :) Quote
anett Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Zosiu nie miałam pojęcia ale jak widać swój swojego zawsze pozna :lol: tym bardziej zostań proszę u Duka nawet w dziurawych skarpetkach :-D Quote
Zosia123 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 anett napisał(a):Zosiu nie miałam pojęcia ale jak widać swój swojego zawsze pozna :lol: tym bardziej zostań proszę u Duka nawet w dziurawych skarpetkach :-D He he jeszcze nie jest aż tak źle :) ale zostanę :) Quote
magdyska25 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 anula42 napisał(a):ujął mnie ten chlopak za serce-poproszę o numer konta to przeleję coś a przed Czarodziejką głębokie ukłony za to co robi dla tych staruszków-tam jest tak pieknie że chciałoby się wszystko rzucić i przyjechać.... Trochę się porządziłam i nr konta wysłałam ;) Quote
anett Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Jasne APSA, możesz się zwrócić? plisss:lol: Przygotuję dla Duka jeszcze allegro cegiełkowe Quote
anett Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 a wszystkich owczarkolubnych zapraszam do dwóch pięknych, młodych ONków - facet chce się ich pozbyć, trafią na łańcuch albo do lasu... ich cały świat - rozlatująca się jedna buda i kawałek obesr..nej klatki:-( http://www.dogomania.pl/threads/209234-Dwa-pi%C4%99kne-ONki-skrajnie-zaniedbane-DT-i-kasa-inaczej-trafi%C4%85-na-%C5%82a%C5%84cuch-lub-do-lasu! Quote
Radek Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Czerwcowa deklaracja dla Duke'a właśnie poszła:) Anett, jakie śliczne te owczary, smutne to wszystko. Quote
Czarodziejka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Wczoraj, czy przedwczoraj wyczesałam tupadełko, bo zległo mi pod szczotką, kiedy pracowałam nad liniejącym koszmarnie Bejem. Bardzo chciało być uczesane i pogłaskane, chociaż nie linieje jeszcze. Wydaje mi się, że Duke nieco jednak przybrał na masie ;) Ma wspaniały apetyt i codziennie zjada jabłko ;) Teraz sezon na truskawki i też mu smakują. Bardzo jednak zrobił się zazdrosny o inne psy. Idzie z kłapiącym pyskiem i szczeka ostrzegająco zanim się przewróci. Pomimo niedołęstwa radzi sobie całkiem nieźle. Przewracając się można kilkakrotnie obejść ogród, podbiec i poprzymilać się. Quote
anett Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Radku dziękujemy ślicznie!!:lol: a owczarki są piękne, strasznie spragnione kontaktu z człowiekiem, im się pewnie uda... chociaż facet nie odbiera tel i już mam ciśnienie i czarne wizje... ale najgorsze jest, że na każdego psiaka któremu uda się pomóc przypadają tysiące, do których nikt nie dotrze, które wegetują całe życie w klatkach, na łancuchach, w chlewach i komórkach:-(:-( APSA to podeślij mi wątek, a dowiedziałaś się w końcu jakie są zasady? Quote
anett Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Czarodziejka napisał(a):... Ma wspaniały apetyt i codziennie zjada jabłko ;) ... Świetnie!:multi: a jabłko jak z pestkami to ma też profilaktykę antynowotworową:lol: Quote
Czarodziejka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Oczywiście, że z pestkami. I wszystkie ogryzki Duke zjada ;) Quote
Czarodziejka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Słuchajcie, dziś w jednej z qoop znalazłam robaki i trzeba odrobaczyć wszystkie psy... Quote
minia913 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Czarodziejko napisz ile te tablety kosztują trafiłam tu z FB za wiele nie pomogę ale może podeślę z pieniążkami za moją Hercię pod koniec miesiąca trochę grosza chociaż na te tabletki. chyba ,że psiak potrzebuje czegoś innego to napiszcie postaram się Wam trochę chociaż pomóc. Od wczoraj siedzę i rozpaczam nad ONkami Czarodziejki :( a obiecałam sobie ,że nie będę zaglądała nigdzie poza subskrypcjami. Szkoda mi ich wszystkich , a szczególnie Miśki i Groma. Quote
Recommended Posts