AgaG Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Jedna rodzina dzwoniła z plakatu. jesteśmy umówieni na niedzielę na wspólny spacer. Quote
black sheep Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 A ja widziałam koło mojej szkoły, przystanek Wileńska, i też wszystki były zerwane:) Kto tam wieszał? AGA to TRZYMAMY KCIUKI!:) Quote
Brucio Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Eliociku:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
AgaG Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Eliot ma dom. Taki, o jakim dla niego marzyłam. Ogromne mieszkanie w Krakowie z bardzo fajnymi, miłymi, wykształconymi i kulturalnymi ludźmi (małżeństwo plus 11 - letni syn). Pani tak bardzo go chciała, że mimo iż niektórzy dzwonili wcześniej wybrałam ten dom. Po rozmowie ze mną przyjechała do domu tymczasowego Eliota a po wysłuchaniu tysięcy rad Eli, Pawła i Asieq :evil_lol:, pojechalismy do jej mieszkania. Piesek mieszka w centrum Krakowa. Mi wyszła tylko jedna fotka, bo wszystko wypstrykałam na Mikrunię dziś wydawaną. Ale Pan robił zdjęcia i mi prześle na maila. Eliot czuje się dobrze w nowym domu, wiem, ze będzie kochany. Tak własnie chciałam: nie dom z ogrodem ale mieszkanie!!!, gdzie śpi blisko człowieka, gdzie do woli może gonić za piłeczkami a tu ma naprawdę miejsca bardzo dużo. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Jagienka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Hura hura hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Quote
Asieq Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 :-) Nowa Pani zrobiła naprawde pozytywne wrażenie. A i Eliocik, choć na pewno bedzie tęsknił za Panią Elą, wyczuł sprawę bo nowej właścicielce dał pięknego buziaka:-) Quote
Ulka18 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Wielkie brawa dla tych wspanialych Panstwa, ktorzy adoptowali Eliocika :multi: :multi: :multi: Quote
black sheep Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ojej jak to dobrze:) I jak szybko!:) Quote
kiwi Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 super ze udalo sie taki dom znalezc! to potwierdza ze plakaty to doskonala sprawa! Quote
Asieq Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 kiwi napisał(a):super ze udalo sie taki dom znalezc! to potwierdza ze plakaty to doskonala sprawa! eeee...plakaty to znakomita sprawa ale oni byli z dziennika... Quote
Gem Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Błyskawiczna akcja, gratuluję :) Oby to był TEN domek :) Quote
kiwi Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 a no bo dziennik to tez doskonała sprawa ;) Quote
AgaG Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Fotę mam tylko jedną, bo mi zasilanie siadło. - wysłałam Perfi. Reszta w aparacie właścicieli, będę do nich dzwonić aby mi wysłali trochę prędzej :evil_lol: dziś rano pani dzwoniła, mówiąc kiedy termin kontroli ma no i o tym,że Eliot się bawi, chetnie i to bardzo je!!! . bardzo dobrze przyjął synka państwa. :loveu: Grają razem w piłkę w mieszkaniu. Jestem spokojna o niego. takiego domu chciałam dla tego cudownego psa. Inne kontakty z dziennika nie wypaliły. jeden pan majacy pieska małego zrezygnował w ogole nawet z rozmowy ze mną o adopcji, gdy się dowiedział, że Eliot ma dom. Druga pani chciała psa do pilnowania:mad::mad::mad::angryy:, trzecia pani obiecała dzwonić i milczy. natomiast mam fajny kontakt z plakatów Eliota - dom z ogrodem, jeden kot, pies zmarl niedawno. przekazałam ten kontakt mar., gajko dla Ciapka lub innego psa z hotelu, gdyby Ciapka nie chcieli. W przyszłym tygodniu mamy się umawiać w hotelu. Quote
AgaG Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Aktualne rozliczenia: Było: 50 od kolażanki Eli - mamy tymczasowej pani Eli Ka (wpłacone w dniu adocji Eliota) 100 - na leki Eliota - to zostało, bo Eliot ma dom. 50 - od właścicieli Eliota. Czyli było 200 a wydatki przeze mnie czynione to - kontrola Mikruni po sterylce plus antybiotyk u Kakuli(wizyta domowa) 30 złotych. Natomiast Kiwi zakładała ze swoich na karmę dla szczeniaków. Quote
AgaG Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 dzieki c24ny. przepadłeś!! wciąż Ci będe Cos wysyłać, bo działasz jak blyskawica!!!!:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:. Quote
JoSi Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Elicie, wilczku kochany. Już będę spała spokojnie. Trudno cię nie pokochać. Quote
black sheep Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Pani wygląda sympatycznie, więc mam nadzieję, że to już ostatni domek pieseczka:) Quote
Ela_and_Krzys Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Trzy dni nas nie było w Krakowie a tu same cudowne wieści :) Quote
kiwi Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ela zobacz ile mamy szczeniakow w hotelu to sie dowiesz ze wcale nie takie cudowne ;) Quote
Ela_and_Krzys Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Tam jeszcze nie doszlam :( na razie przechodze przez subskrybowane watki. Kiwi, ja mam kilogram tej dobrej karmy (Bento Kronen?) dla malych pieskow. Nieduzo, ale moze Wam sie przyda? Quote
kiwi Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 w piatek dla malych zarlokow kupilysmy 6 kilo ;) nanm sie przyda kazda ilosc :) Quote
Ela_and_Krzys Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 to jakos Wam moge podrzucic, najlatwiej gdzies do centrum... Quote
AgaG Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Ela karma jest super potrzebna już jutro. Podrzuć mar. gajko do pracy bo to w centrum Napisze Ci na pw. gdzie. :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts