Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jedna rodzina dzwoniła z plakatu. jesteśmy umówieni na niedzielę na wspólny spacer.

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eliot ma dom. Taki, o jakim dla niego marzyłam. Ogromne mieszkanie w Krakowie z bardzo fajnymi, miłymi, wykształconymi i kulturalnymi ludźmi (małżeństwo plus 11 - letni syn). Pani tak bardzo go chciała, że mimo iż niektórzy dzwonili wcześniej wybrałam ten dom. Po rozmowie ze mną przyjechała do domu tymczasowego Eliota a po wysłuchaniu tysięcy rad Eli, Pawła i Asieq :evil_lol:, pojechalismy do jej mieszkania. Piesek mieszka w centrum Krakowa. Mi wyszła tylko jedna fotka, bo wszystko wypstrykałam na Mikrunię dziś wydawaną. Ale Pan robił zdjęcia i mi prześle na maila.
Eliot czuje się dobrze w nowym domu, wiem, ze będzie kochany. Tak własnie chciałam: nie dom z ogrodem ale mieszkanie!!!, gdzie śpi blisko człowieka, gdzie do woli może gonić za piłeczkami a tu ma naprawdę miejsca bardzo dużo. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

:-) Nowa Pani zrobiła naprawde pozytywne wrażenie. A i Eliocik, choć na pewno bedzie tęsknił za Panią Elą, wyczuł sprawę bo nowej właścicielce dał pięknego buziaka:-)

Posted

kiwi napisał(a):
super ze udalo sie taki dom znalezc!
to potwierdza ze plakaty to doskonala sprawa!

eeee...plakaty to znakomita sprawa ale oni byli z dziennika...

Posted

Fotę mam tylko jedną, bo mi zasilanie siadło. - wysłałam Perfi. Reszta w aparacie właścicieli, będę do nich dzwonić aby mi wysłali trochę prędzej :evil_lol:
dziś rano pani dzwoniła, mówiąc kiedy termin kontroli ma no i o tym,że Eliot się bawi, chetnie i to bardzo je!!! . bardzo dobrze przyjął synka państwa. :loveu: Grają razem w piłkę w mieszkaniu.
Jestem spokojna o niego. takiego domu chciałam dla tego cudownego psa.
Inne kontakty z dziennika nie wypaliły. jeden pan majacy pieska małego zrezygnował w ogole nawet z rozmowy ze mną o adopcji, gdy się dowiedział, że Eliot ma dom. Druga pani chciała psa do pilnowania:mad::mad::mad::angryy:, trzecia pani obiecała dzwonić i milczy. natomiast mam fajny kontakt z plakatów Eliota - dom z ogrodem, jeden kot, pies zmarl niedawno. przekazałam ten kontakt mar., gajko dla Ciapka lub innego psa z hotelu, gdyby Ciapka nie chcieli. W przyszłym tygodniu mamy się umawiać w hotelu.

Posted

Aktualne rozliczenia:
Było: 50 od kolażanki Eli - mamy tymczasowej pani Eli Ka (wpłacone w dniu adocji Eliota)
100 - na leki Eliota - to zostało, bo Eliot ma dom.
50 - od właścicieli Eliota.
Czyli było 200 a wydatki przeze mnie czynione to - kontrola Mikruni po sterylce plus antybiotyk u Kakuli(wizyta domowa) 30 złotych. Natomiast Kiwi zakładała ze swoich na karmę dla szczeniaków.

Posted

dzieki c24ny. przepadłeś!! wciąż Ci będe Cos wysyłać, bo działasz jak blyskawica!!!!:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:.

Posted

a ja sobie przeniosę!!! to ponizej

Posted

Ela karma jest super potrzebna już jutro. Podrzuć mar. gajko do pracy bo to w centrum Napisze Ci na pw. gdzie. :loveu::loveu: