Perfi Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 czy to moze Pani z kotkiem bez ogona poznana w lecznicy na pilsudzkiego? :) Quote
AgaG Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 weronka napisał(a):cześc.tu ania z chrzanowa.udało mi sie wreszcie zalogowc w tym portalu.ciesze sie że Eliot znalazł domek.pisałam do ciebie że gdybyś potrzebowała pomocy (gł.finansowej-bo niestety nie moge być domem zastepczym to daj znać)zawsze postaram sie cos wysłać.tylko wole na konkretnego psa.bo tu jest tyle wątków że można sie pogubić.mam nadzieje że dojdzie to co napisałam.nie umiem sie tu jeszcze poruszać i nie wiem jak pisac.pozdrawiam. Weronka cieszę się, że udało Ci się zalogować. Jeszcze raz dziękuję za pomoc dla Eliota. Teraz najpilniejsza sprawa to operacja Nory z guzem stickera. linki do wątków psów w Krakowie są w wątku pomocowym w moim podpisie. Quote
weronka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 cześc.ja ostatnio mam mniej czasu na zaglądanie tutaj ale juz o norci przeczytałam.rozumiem ze juz po operacji i jest dobrze.więc chciałam sie zapytac jak duzo pieniązkow potrzeba żeby ten zabieg uregulować?widzę że aga tu jest więc czekam na odpowiedz Quote
weronka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 to ja zostawiam właczonego kompa i czekam na odpowiedż agi Quote
weronka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 uciekam aga napisz na mojego maila jak wygląda sytuacja z norcia [email protected] Quote
AgaG Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Operacja usunięcia guza jest zapłacona. natomiast Norę czeka jeszcze sterylka, która jest koniecznością i na ten cel potrzebne są fundusze. PANŚTWO eLIOTA PRZYSŁALI DZIŚ 50 ZŁOTYCH NA PSIE CELE, A PANI Z ULICY NA BŁONIE Maria L (poderzeeam ze kolezanka Jo Si) 100 . bARDZO DZIĘKUJEMY. rOZLICZENIA JAK ZAWSZE W WĄTKU KRAKOWSKIM GLÓWNYM - "kRAKÓW CIĄGLE POMOC POTRZEBNA". Quote
AgaG Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 za taxi którym woziłam dziś psy zapłaciłam 50, ale nie mam sumienia brac na to z tych funduszy i płacę z własnych pieniędzy. Quote
Lukomanka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dla wszystkich, którzy śledzą losy ślicznego wilczka Eliota, chciałam dodać zdjęcie przedstawiające chwilę mojego (czyli mamy zastępczej ) rozstania z nim po tygodniowym pobycie u nas. Kochany psiak jeszcze nie wiedział, że za chwilę pojawi się NAJWAŻNIEJSZA OSOBA w jego życiu czyli Jego Cudowna Pani !!! Eliot dostarczył mi niesamowitych przeżyć a to: od wielkiego strachu przed nim aż po wielkie zauroczenie. Zasłużył sobie na ten wspaniały dom i cudownych, odpowiedzialnych opiekunów! Po kilkuletnim, dramatycznym pobycie w schronie niech ten pieszczoch i kanapowiec ma dla siebie kochające serca swoich państwa i dobre ręce do miziania.:lol::lol::lol: Quote
kiwi Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 kto jeszcze nie wie to ja powiem :loveu: to jest Najcudowniejsza Pod Słońcem Pani Ela :loveu: Quote
black sheep Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Lukomanka dobrze trafiłaś, to tutaj wszyscy ineteresują się Eliocikiem:) Wspaniała, najcudnowniejsza pani Ela:) Quote
Asieq Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 :klacz: To może jeszcze zdjecia z Nortonkiem? Tez są fantastyczne! (wiem, ze to nie temat Nortonka, ale zapraszam i tam. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27136 Nortonek chodzi za Panią Elą krok w krok;) Musimy zrobic zdjecie jak za wszelka cene musi byc obok, nie wazne czy miejsce na to pozwala czy nie:-)) Quote
JoSi Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Czy Eliot dalej trochę tyje? Mnie też dostarczał przez tydzień przeżyć: przyjaźń od początku ze mną i nienawiść do kotów, która narastała z dnia na dzień. Dobrze, że jest tam, gdzie być powinien. To bardzo kochany pies. Quote
AgaG Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Dostałam cudowne foty grubutkiego Eliota i kurczę nie doszły do pati, którj wysłałam do wstawienia. dziś musze inną metodą sprbować - tzn załączników. Ojej! a jest na co patrzeć: cudowny pies z papryczką w pysiu! Quote
black sheep Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Aga nie zapominaj, że możesz do mnie wysyłać, ostatnio mnie zaniedbałaś! Zgubiłaś mail?;) [email protected] Tylko w ten weekend nie mam dostępu do kompa. Czekamy na foty! Quote
kiwi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 do metamorfoz z nim!!! ale grubas :loveu: tylko do metamorfoz trzeba zmniejszyc zdjecia bo tam moderator patrzy ;) Quote
black sheep Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 No dobra, wiem, że troche za duże te fotki, ale nie mam czasu tego na arzie zmienić... Quote
black sheep Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Zaraz ide do pracy, jak wróce to zmniejsze foty Quote
AgaG Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Black-sheep dziękuję bardzo. kurczę chyba z dziesięciu osobom wysłałam foty i tylko do Ciebie doszły. Eliocik taki szczęśliwy!!!!!"Moje" kochane słoneczko!!!!! Quote
JoSi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Wierzyć się nie chce, mało że wygląda całkiem zdrowo to jeszcze absolutnie szczęśliwy !!! Quote
Perfi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 AgaG napisał(a):Black-sheep dziękuję bardzo. kurczę chyba z dziesięciu osobom wysłałam foty i tylko do Ciebie doszły. Eliocik taki szczęśliwy!!!!!"Moje" kochane słoneczko!!!!! do mnie doszly wczoraj B mial wstawic jak wroci dzis z pracy Quote
Recommended Posts