Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weronka napisał(a):
cześc.tu ania z chrzanowa.udało mi sie wreszcie zalogowc w tym portalu.ciesze sie że Eliot znalazł domek.pisałam do ciebie że gdybyś potrzebowała pomocy (gł.finansowej-bo niestety nie moge być domem zastepczym to daj znać)zawsze postaram sie cos wysłać.tylko wole na konkretnego psa.bo tu jest tyle wątków że można sie pogubić.mam nadzieje że dojdzie to co napisałam.nie umiem sie tu jeszcze poruszać i nie wiem jak pisac.pozdrawiam.

Weronka cieszę się, że udało Ci się zalogować. Jeszcze raz dziękuję za pomoc dla Eliota. Teraz najpilniejsza sprawa to operacja Nory z guzem stickera. linki do wątków psów w Krakowie są w wątku pomocowym w moim podpisie.

Posted

cześc.ja ostatnio mam mniej czasu na zaglądanie tutaj ale juz o norci przeczytałam.rozumiem ze juz po operacji i jest dobrze.więc chciałam sie zapytac jak duzo pieniązkow potrzeba żeby ten zabieg uregulować?widzę że aga tu jest więc czekam na odpowiedz

Posted

Operacja usunięcia guza jest zapłacona. natomiast Norę czeka jeszcze sterylka, która jest koniecznością i na ten cel potrzebne są fundusze.

PANŚTWO eLIOTA PRZYSŁALI DZIŚ 50 ZŁOTYCH NA PSIE CELE, A PANI Z ULICY NA BŁONIE Maria L (poderzeeam ze kolezanka Jo Si) 100 . bARDZO DZIĘKUJEMY. rOZLICZENIA JAK ZAWSZE W WĄTKU KRAKOWSKIM GLÓWNYM - "kRAKÓW CIĄGLE POMOC POTRZEBNA".

Posted

za taxi którym woziłam dziś psy zapłaciłam 50, ale nie mam sumienia brac na to z tych funduszy i płacę z własnych pieniędzy.

Posted

Dla wszystkich, którzy śledzą losy ślicznego wilczka Eliota, chciałam dodać zdjęcie przedstawiające chwilę mojego (czyli mamy zastępczej ) rozstania z nim po tygodniowym pobycie u nas. Kochany psiak jeszcze nie wiedział, że za chwilę pojawi się NAJWAŻNIEJSZA OSOBA w jego życiu czyli Jego Cudowna Pani !!! Eliot dostarczył mi niesamowitych przeżyć a to: od wielkiego strachu przed nim aż po wielkie zauroczenie. Zasłużył sobie na ten wspaniały dom i cudownych, odpowiedzialnych opiekunów! Po kilkuletnim, dramatycznym pobycie w schronie niech ten pieszczoch i kanapowiec ma dla siebie kochające serca swoich państwa i dobre ręce do miziania.:lol::lol::lol:

Posted

Czy Eliot dalej trochę tyje? Mnie też dostarczał przez tydzień przeżyć: przyjaźń od początku ze mną i nienawiść do kotów, która narastała z dnia na dzień. Dobrze, że jest tam, gdzie być powinien. To bardzo kochany pies.

• 2 weeks later...
Posted

Dostałam cudowne foty grubutkiego Eliota i kurczę nie doszły do pati, którj wysłałam do wstawienia. dziś musze inną metodą sprbować - tzn załączników. Ojej! a jest na co patrzeć: cudowny pies z papryczką w pysiu!

Posted

Black-sheep dziękuję bardzo. kurczę chyba z dziesięciu osobom wysłałam foty i tylko do Ciebie doszły. Eliocik taki szczęśliwy!!!!!"Moje" kochane słoneczko!!!!!

Posted

AgaG napisał(a):
Black-sheep dziękuję bardzo. kurczę chyba z dziesięciu osobom wysłałam foty i tylko do Ciebie doszły. Eliocik taki szczęśliwy!!!!!"Moje" kochane słoneczko!!!!!

do mnie doszly wczoraj B mial wstawic jak wroci dzis z pracy