Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuję serdeczne Jamnisiowej skarpecie

Podaję dane
FUNDACJA NA RZECZ RATOWANIA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT "HAPPY GARDEN" W TARNOBRZEGU
REGON 180672033
NIP 867 222 62 52

NR KONTA BANK SPÓŁDZIELCZY W TARNOBRZEGU
35 9434 0002 2001 1000 0977 0001
z dopiskiem "darowizna na Pusię"

Wczoraj zawieźliśmy karmę, gryzaczki, podusię, kocyk, ciasteczka do psiaków które tam tez mieszkają z Pusią tj. dla Funi i Ferdka. Rzeczy podarowały mieleckie dziewczynki Ulka18 i Kaskadaffik :loveu:

Posted

Basia1968 napisał(a):
dzisiaj byłam w odwiedzinach u Pusi i voila!!!!!:loveu::loveu:

http://www.youtube.com/watch?v=TvyqG3Gbf2I
http://www.youtube.com/watch?v=i_FAXGSfhA4

tam słychać moje jojczenie - tak, że się proszę nie przerazić:evil_lol::evil_lol:
nie umiem wyłączać głosu

ooo jaka paróóóóówaa! hehe, wspaniale ze zaczyna uzywac lapek, tylko w takim tempie biegu jeszcze one nie nadázajá za niá.

Posted

Kochani serdecznie dziękuję za odzew i ogromną pomoc:Rose::Rose:
Murce za lek Nivalin i 2 ampułki /czegoś tam nie pamiętam/
Anette za karmy
Beatce i Madzi z Zabrza za karmy i ręczniczek
Jamniczej Skarpecie i Danusi za pieniążki 200 zł /rachunek od weterynarza wkleję po zakończonej kuracji/
Isadora7 za rozreklamowanie dzięki czemu mnóstwo osób dzwoni do mnie w sprawie Pusi
Skallska - karma Mobility 2 x 1,5 kg
Ulka18 i Kaskadaffik z mieleckiego wątku za karmę, miseczki, smaczki, podusię - która jest na zdjęciu /jest wojna o tą poduszkę między psiakami:evil_lol::evil_lol:
Pani Luizie z Warszawy - która także nam pomaga
Anette za osiem paczek świątecznych dla rodziny
Wklejam zdjęcia Pusi i darów - doszły karmy od Anette i dziewcząt z Zabrza.

TA CZARNA PODUSIA W LISTKI TO OD DZIEWCZĄT Z WĄTKU MIELECKIEGO :loveu:

Pusia schowała się pod łózko bo nie lubi aparatu :evil_lol: oj nie lubiiiiii:evil_lol:

a to koleżanki i koledzy Pusi

niestety mam tylko Ferdka - znowu aparat mi nawalił i zjadło mi zdjęcia, ale jestem często u Pusi tak, że jeszcze pokażę zdjęcia koleżanek Funi i Muszki

Posted

No to pięknie można powiedzieć że Pusia ma posag który będzie jej pomocny. Ja będę przypominać o Pusi na SOS jak tylko jest/będzie taka potrzeba. Czy Pusi cos jeszcze jest potrzebne/przyda się poza karmą o której wiadomo?

Posted

Pani Luiza przyśle preparaty p/kleszczom, towarzystwo odrobaczone zostanie jutro, bo doktor pojedzie do nich. Ja zawiozłam kocyki, podusie, kołderkę - bo jednak Pusia robi pod siebie. Podkładają jej folię i ręczniczki na to.
Ja myślę, że takie ręczniczki, podkłady.
W tamtym domu jest biednie, bardzo biednie, ale serducha wielkie dla zwierząt!!!

Posted

Basia1968 napisał(a):
Pani Luiza przyśle preparaty p/kleszczom, towarzystwo odrobaczone zostanie jutro, bo doktor pojedzie do nich. Ja zawiozłam kocyki, podusie, kołderkę - bo jednak Pusia robi pod siebie. Podkładają jej folię i ręczniczki na to.
Ja myślę, że takie ręczniczki, podkłady.
W tamtym domu jest biednie, bardzo biednie, ale serducha wielkie dla zwierząt!!!

To ja wyszykuję paczkę z ręcznikami, kocykami i wyslę.

Posted

Z moich informacji wynika że dojdą jeszcze przesyłki lada dzień proszę tylko o potwierdzanie na wątku. mam nadal zapytania z SOS i jest zainteresowanie. Jak będzie nowy filmik zrobię nowego newsa niech ludziska widza że warto :)