Anette Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Isadora7 napisał(a):Ja jestem tylko czekam na cos więcej (wiek, kontakt, gdzie przebywa i takie tam standardy) Jak zwykle w tematach jamniczych Isadora czujna jak ważka :) Quote
Basia1968 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 sunia ma może rok - nie wiem dokładnie - ma jeszcze jednego zęba leczaka. Przebywa w Tarnobrzegu. Konrakt 502 722 025 lub do mnie 500 649 910 Quote
Basia1968 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Stan zdrowia Pusi poprawił się na tyle, że może o własnych nóżkach biegać. Jestem tam bardzo często więc wiem, że Pusia nie cierpi, w razie czego zawsze poproszę weterynarza o pomoc. Właściciele na pewno nie stosują i nie będą stosowali jakichkolwiek zabiegów rehabilitacyjnych - no taki typ ludzi. Dziękuję wszystkim za pomoc. Co mogliśmy to zrobiliśmy. Nic na siłę. Będę w dalszym ciągu odwiedzać sunię, sprawdzać jej stan zdrowia. Quote
kaskadaffik Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Cieszę się, że małą sama potrafi chodzić i nie cierpi przy tym. Ja widziałam jak ciekała po ogrodzie i wydawało się że nic się juz nie dzieje złego :) Quote
Recommended Posts