Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zajrzeć to to jak zwykle balsam na duszę:):)
cioteczki zajrzyjcie chociaż do bidy bez deklaracji. Gosia tam biedna sama walczy [url]http://www.dogomania.pl/threads/206526-ONek-z-nie%C5%BCytem-jelit-Brakuje-280z%C5%82-sta%C5%82ych-deklaracji-na-hotel!!-Staruszek-chce-%C5%BCy%C4%87[/url]

Posted

Myszko zastanawiam się czy nie walnąć jakiegoś banku :shake: Skąd nabrać pieniędzy na te wszystkie biedy? już nie wiem :-( Chciałoby się każda krzywdę pieskom zrekompensować(o ile się w ogóle da), a tu taki banał jak kasa nie pozwala :shake: Gdzieś się Bóg pomylił w organizacji naszego świata.....:-(
Cantadorra :lol:dziękuję. Moje psy to żeglarze z patentami i wypływanymi godzinami :evil_lol:

Posted

[INDENT][INDENT]Matko kochana .......cioteczki proszę zajrzyjcie w jakich warunkach żyją 2 przepiękne ON-ki :(
To jest wprost nieprawdopodobne do czego zdolny jest człowiek!!!
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/209234-Dwa-piękne-ONki-skrajnie-zaniedbane-DT-i-kasa-inaczej-trafią-na-łańcuch-lub-do-lasu"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2092...ch-lub-do-lasu[/COLOR][/URL]! [/INDENT][/INDENT]

Posted

Historia z dnia dzisiejszego :)
Nasza Sabcia to siuśmajtka;)...(wspominałam Wam, ze się moczy i jest to problem hormonalny, konkretnie zwieraczy) i tam , gdzie się przyłoży- siusia. Ponieważ nie nadążałam prac i dezynfekować legowisk, w momencie kiedy widzę, ze jest zmęczona i ma ochotę poleżeć lub jest w domu, nakładam jej pampersy:lol: A, ze problem jest zdiagnozowany i najważniejsze- nerki nie są chore to i ja nie robię z tego dramatu. Nakładam jej gustowne majteczki (pampersy) i jakoś sobie radzimy:lol: Sabcia nauczyła się pomagać mi w zakładaniu i nie jest źle. Natomiast brylant...matko co za sierota:mad:. Zapomniał już jak "działa" pampers.

Dzisiaj Sabcia była większość dnia w domu, bo strasznie lalo...oczywiście jak wspomniałam, paradowała w gustownym pampersie do momentu jak usłyszała, ze brylant podjechał. Wyrwała na przywitanie tarasem tak szybko, ze tylko ogon mi świsnął przed oczami:lol: Zerknęłam przez okno...brylant rozbawiony, Saba z kijkiem w pyszczku, obtańcowuje pańcia, radość absolutna...... ja delektuje się cisza, aż tu nagle, wchodzi brylant i mówi tak -cyt: " Saba chyba zrobiła kupę" , na to ja żartując, bo co w tym dziwnego , ze zrobiła?przecież robi codziennie ....odpowiadam: " ja tez i co? ":evil_lol: , a brylant na to : " ty tez zrobiłaś w pampersa? " :crazyeye:...no myślałam, ze go wtedy uduszę:mad: Pytam: "dlaczego go nie zdjąłeś?" , a on na to:"myślałem, ze jest dziurka i się JAKOŚ przeciśnie" ..powiem Wam, ze się nie przecisnęło:diabloti:.... nawet sprawdził na trawie..."zrobiła ale towaru nie było:roll: "
Ot i taka to wpadka u nas dzisiaj się wydarzyła ;) Sabcia do kąpieli, a brylant do edukacji :evil_lol:

Posted

Tu mogę w końcu odetchnąć na chwilę oderwać myśli od tych wszystkich nieszcześć. Pisz Kaju o Sabusi ile tylko możesz to nam jest potrzebne, żeby nabrać sił. :-)
Uśmiałam sie jak czytałam co napisałaś :-)

Posted

no tak dziewczyny:evil_lol: ....to była zdecydowanie śmierdząca sprawa :eviltong:
Prawda Marysiu, okręty tak ale pampers... to wyższa szkoła jazdy....prawie nie do opanowania;) Szczęście, że nasze dziecko już dawno wyrosło z pampersów, zresztą tam też się ....jakoś nie przeciskało. :evil_lol:

Posted

Pozdrawiam slicznie panne w majtolach;):kiss_2: i przemilych:cool1: opiekunow ;).Fajna akcja z tym pampersem .:lol:.hihihi..:eviltong:.Brylant po prostu rozwala ..:lol:..swoja niewiedza dotyczaca obslugi pieluchy:diabloti::turn-l: .Ale to dowodzi ,ze to chlop najprawdziwszy tylko z brylantowym serduchem ...Historie z Waszego zwierzynca sa rewelacyjne :megagrin:..moglabym je czytac ..i czytac ..i czytac ......:lol::-D

Posted

[INDENT]Błagamy o każde 5 zł deklaracji stałej dla ślepej suni [URL="http://www.dogomania.pl/threads/208690-Maleńka-ślepa-DUNIA-może-widzieć!...zbieramy-na-operację-oczu-u-dr.-Garncarza"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2086...-dr.-Garncarza[/COLOR][/URL]!! [/INDENT]

Posted

historia siuśmajtki c.d. :)
Unixena narozrabiałaś :evil_lol:
Jakiś czas temu nazwałaś Sabcie-Sabinką .Bardzo nam się to spodobało i z Saby zrobiła się powolutku Sabinka, a że lekko ślepawa i z siwą bródka,dokładamy czasami- Babcia Sabinka :eviltong:
Ja z powodu jej lania w pampersy, przed każdym wejściem do domu, proszę Sabcie żeby zrobiła siusiu i generalnie dziewczynka robi natychmiast ale czasami trzeba troszkę poprosić. I tak się wydarzyło dzisiaj. Ja oczywiście jak radio, ciągle nadaję do moich psów:cool1: więc gadać nie przestaję. Zanosiło się na ulewę, wiec zaczęłam ...< Sabinko -siusiu> , nie pomogło, to nawijam dalej < Babcia robi siusiu i idziemy do domku...szybciutko > ....nic, to ja dalej ...< Sabinko, jak babciu nie zrobisz siusiu, to zmokniesz, a ja idę do domu>. Padło jeszcze kilka próśb w podobnym tonie i ...udało się:multi: Sabcia prysnęła trzy krople, to ja z entuzjazmem...< super Sabinka, grzeczna babcia > .....dę do domu z Sabcią i dalej nawijam:oops: ...< jak znam życie, za chwilkę w domu będzie mokro w pampersie ...to nic, póżniej wystawimy babcie na trawkę> :lol:
Nie minęło 10min domofon dzwoni :roll: Wychodzę, a tu stoi całkiem obcy Pan i do mnie w te słowa....< to, że pani płoty szczelne postawiła, to nie znaczy, ze może pani się znęcać nad starymi ludżmi. Wszystko słyszałem, każe się pani załatwiać starszej kobiecie na trawniku. Ja wszystko słyszałem ...itd. >....Jesssso moje oczy były większe od oczków zdziwionej Sabci:crazyeye:. Pan chciał do MOPS-u zgłosić i na policje owe zdarzenie:roll: Minęła chwila zanim człowiekowi wytłumaczyłam kim jest Babcia Sabinka :diabloti: Strasznie się Pan zawstydził ;) i dostałam od Pana czekoladę w ramach przeprosin:multi:..póżniej to już było wesoło :).W sumie to pogratulowałam człowiekowi wrażliwości i poprosiłam żeby był tak samo czujny na krzywdę zwierząt jak ludzi:p
Unixena jak trzeba to czekoladą się mogę podzielić :evil_lol:

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/207991-Sunia-z-ogromnym-guzem-uratowana.-Podaruj-jej-dom!!!!/page7[/url]

Bardzo prosimy o pomoc w znalezieniu domu dla suni. Niestety nie mamy żadnej opcji. Udało nam sie wyciągnąc Sabe z piekła do raju, może uda sie z Bafi. Pomożecie??

Posted

Kajka!!!! Niech zyje Sabinka .:laugh2_2:.bbuuhhaha .:evillaug::evillaug::evillaug:No to sie narobilo :evil_lol:Tak sie" znecac "nad staruszka ...turlam sie ze smiechu .Juz widze tego faceta .:eviltong:.i Ciebie :cool3:i galy Sabci :cool3:..Musze te historie sprzedac dalej .:evil_lol:..czasem zycie pisze najlepsze komedie i nie trzeba lazic po kinach ,zeby sie posmiac :-D:-D:-D.Ale w sumie ja tylko tak ..malusio .:oops::oops::oops::diabloti:.namacilam ..:oops::siara:wiec czekolada jak najbardziej Ci sie nalezy ..smacznego ..heheh ...

Posted

Iljova, Kocurku ....ja po wyjaśnieniu to się sama z tego szczerze uśmiałam :)
Unixena hehehe, to prawda...życie to najlepszy scenarzysta na świecie ;) też tak uważam

Tak sobie teraz myślę, że facet nieżle musiał głowę wciskać w ten płot , bo on rzeczywiście szczelny i coś usłyszeć nie jest łatwo...:):) uparty gość ..., a ja mam lekcje...nie gadać tyle do psów, bo wszystko co powiem, może być użyte przeciwko mnie ;)

Posted

Brylant też skwitował to wydarzenie z charakterystycznym dla siebie spokojem i trudnym dowcipem, który zresztą po tylu latach razem , wciąż lubię ;):lol:
Mówi:
<....wobec tego proszę do mnie nie mówić więcej Brylant, bo jak tak nas inwigilują, to jeszcze za brylanty .....okradną >:evil_lol::evil_lol:

Dzisiaj Sabinka-Babcia ;) jest nad jeziorem. Zapoznaje się z łódka...mam nadzieję, że brylantowi uda się jakąś fotkę machnąć:roll:

Posted

Patrzcie jak to trzeba kazde slowo przemyslec .:diabloti:...bo moze byc uzyte przeciwko nam ...Zaraz mi sie przypomina ta powojenna polska komedia" Skarb" :lol:..tam tez byla mowa tylko o skarbie -kobiecie :evil_lol:..a ci idioci :lol:cala chalupe rozpruli :cool3:...A Sabince -Babci kochanej :loveu:zycze ..pomyslnych wiatrow .Pozdrowionka dla calego urokliwego zwierzynca;) i dla Was Kajciu z Brylantem .