Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tego co wiem to 611.12zl na hotelikowanie i karme Wery do 31 maja,214zl na bezdomniaki ze Szczebrzeszyna i 300zl. za hotelikowanie Norki od 21.04 do 21.05 .Powinno na koncie zostac ok.1.300zl. Ale dokladnie musi napisac p.Sylwia o wyslanych fakturach do Vivy.Na koncie Vivy powinno zostac ok.1.300zl.

Posted

[quote name='DORA1020']Z tego co wiem to 611.12zl na hotelikowanie i karme Wery do 31 maja,214zl na bezdomniaki ze Szczebrzeszyna i 300zl. za hotelikowanie Norki od 21.04 do 21.05 .Powinno na koncie zostac ok.1.300zl. Ale dokladnie musi napisac p.Sylwia o wyslanych fakturach do Vivy.Na koncie Vivy powinno zostac [B]ok.1.300zl.[/B][/QUOTE]
Czyli Werka ma na pewno zabezpieczenie na 4 miesiące hotelikowania.

Posted

[quote name='Agucha']Czyli Werka ma na pewno zabezpieczenie na 4 miesiące hotelikowania.[/QUOTE]

Na 4 miesiace z wplat do Vivy,no i sa jeszcze pieniazki z konta dogomanii.Wystarczy do konca roku,nie tylko na hotelikowanie,ale powinno na sterylizacje i ewentualne leczenie.

Posted

Jak z bazarkiem..? Bo topiszcza leżą i sie kurzą :cool3: [quote name='Agnieszka_K']Witamy na dogo :loveu:

wszelkie fanty na bazarek z opisami rozmiarów i sugerowaną ceną wywoławczą proszę słać do mnie na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ja przekażę Indze i Ona pikny bazarek skleci :loveu:

[B]EDIT:[/B] dziewczyny dostałam maile - dzięki piękne!:)
teraz info kto skąd wysyła - Magda - Zamość; a sajlana - Warszawa?
bo każdy nadaje fanty od siebie - tak, żeby było łatwiej:)[/QUOTE]

Posted

[quote name='DORA1020']Na 4 miesiace z wplat do Vivy,no i sa jeszcze pieniazki z konta dogomanii.Wystarczy do konca roku,nie tylko na hotelikowanie,ale powinno na sterylizacje i ewentualne leczenie.[/QUOTE]
Do konta prywatnego mamy lepsze dojście, także tamte pieniądze w pierwszej kolejności będą na bieżące potrzeby - w tym sterylkę ;)

Posted

[quote name='sylwia zienkiewicz']doba hotelowa wynosi:
do 20kg 10zł./doba bez wyżywienia
od 20kg 15zł./doba bez wyżywienia
wera dostaje codziennie jedzenie gotowane(ryż,marchew,pietruszka,udka) i suchą karmę
wera ma opłacony hotelik do końca maja[/QUOTE]
Myślę, że spokojnie można przejść na dietę "suchą".
Na jak długo Werka ma zapas suchej karmy?

Posted

[quote name='sylwia zienkiewicz']jeśli wera by była tylko na suchej to myślę że pod koniec miesiąca będzie trzeba dokupić[/QUOTE]
W porządku :) Coś się pomyśli i przy ewentualnym zamówieniu będziemy podawać adres hoteliku do wysyłki. Może tak być?
Z suchej karmy prościej będzie się rozliczać.

Kiedy ma kontrolną wizytę u weta?
Po niedzieli?

Posted

Przepraszam cioteczki i wujkowie że się wtrące ale
Zapraszam na bazarki
[B]Ubranka i książeczki dla najmłodszych[/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/207332-Ubranka-i-ksi%C4%85%C5%BCeczki-dla-najm%C5%82odszych-na-sp%C5%82ate-d%C5%82ugu-Williego%21-Do-16.05-do-12-00"]http://www.dogomania.pl/threads/2073...16.05-do-12-00[/URL]
[B] buty reserved , T-shirt New Yorker, bluza NIKE, torba, bezrekaw.meski[/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/207339-Co%C5%9B-dla-pa%C5%84-buty-reserved-koszulka-torebka-i-co%C5%9B-dla-pana-do-16.05-do-12-00?p=16829382#post16829382"]http://www.dogomania.pl/threads/2073...2#post16829382[/URL]

[B]Muzyka, filmy, ksiazki i inne różności[/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/207349-Muzyka-filmy-ksiazki-i-inne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-sp%C5%82ate-d%C5%82ugu-do-16.05-do-godzi-12-00?p=16830482#post16830482"]http://www.dogomania.pl/threads/2073...2#post16830482[/URL]

Posted

zrobiłam w 1szym i 2gim poście co mogłam - czy takie rozliczenie może być? czy mogę napisać, że Werka się podzieliła? jeśli coś lub kogoś pominęłam prosze o wiadomość i dajcie proszę znać co dopisać / usunąć?

Posted

[quote name='sajlana']Jak z bazarkiem..? Bo topiszcza leżą i sie kurzą :cool3:[/QUOTE]

no to robimy ten bazarek...jak Werka znajdzie domek to i tak kasa pójdzie na inną bidę, a przynajmniej zabezpieczona finansowo będzie fest

Posted

No patrz....a mogłam jej wczoraj pytnąć, ech.... :roll: [quote name='Agnieszka_K']sajlana napiszę do inga.mm bo właśnie nie wiem co z tym bazarkiem:)[/QUOTE]

Posted

[quote name='sajlana']:cunao:Lustro na bazarek chętnie oddam....lustro...lustro....ciotki opis z fotą do Agnieszki.k czy do ingi....?[/QUOTE]

sama już nie wiem - napisałam do Ingii, ale mi nie odpisała jeszcze... może napisz do niej na dogo wiadomość? inga.mm :)

Posted

Ingulec ma lawinę wiadomości na pw ... jutro do niej zadzownię :cool3:[quote name='Agnieszka_K']sama już nie wiem - napisałam do Ingii, ale mi nie odpisała jeszcze... może napisz do niej na dogo wiadomość? inga.mm :)[/QUOTE]

Posted

Witam,
Oto aktualny stan konta Werki:
Andrzej_H 20zł (26.04)
Agnieszka_K 455zł (06.05) pieniądze z allegro
Iwona_S 10zł (02.05)
CELEBRINFEA 30ZŁ (02.05)

Łącznie Werka ma teraz u mnie 515+1834,16zł= 2349,16zł :-)
Pozdrawiam

[quote name='kudlataja']Witam. Zamieszczam kolejne wpłaty:
Anna_P 231,16zł - 8zł za przelew zagraniczny =223,16 (18.04)
Katarzyna_J 50zł (18.04)
Jowita_B 30zł (18.04)
Edyta_R 50zł (20.04)
diana79 112 (bazarek 20.04)
razem 465,16zł

Czyli w sumie Werka ma już 1834,16zł :-)
Pozdrawiam i dziękuję wszystkim wpłacającym[/QUOTE]

Posted

[quote name='sylwia zienkiewicz']wercia już prawie zdrowa:multi: wet powiedział że jeszcze ze 3 razy trzeba ja wykąpać i będzie mogła biegać z innymi psiakami.postaram sie dzisiaj wysłać parę zdjęć[/QUOTE]

wspaniale!!!! :loveu::loveu::loveu:
dzięki Sylwia za takie wieści i czekamy na fotki;) jak coś wyślij mi na [email][email protected][/email]