funia Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 [quote name='kudlataja']Czy może mi ktoś powiedzieć co dalej z tymi pieniążkami, jak je przekazać i komu? Będę na bieżąco monitorowała wpłaty i informowała o nich.[/QUOTE] mAdzia wysłąłam Ci smsa , Quote
Agucha Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='kudlataja']Czy może mi ktoś powiedzieć co dalej z tymi pieniążkami, jak je przekazać i komu? Będę na bieżąco monitorowała wpłaty i informowała o nich.[/QUOTE] Musi być ktoś odpowiedzialny, kto będzie opłacał hotelik i faktury za weta. Quote
funia Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 [SIZE="5"]Iban i Swift[/SIZE] Na gwałt potrzeba moze Werce kapnie pare zł ...:eviltong: Quote
funia Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 JAk się orientuje ktoś niech powie Kudlatej gdzie tego w rachunku ma poszukać bo ja z doskoku od psów .Wieć raz jestem za chwile mni nie ma a i nie jestem lotna w sprawach bankowych .Wiem ,ze gdzieśto jest ,ale gdzie to nie wiem .... Quote
Agucha Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='funia']JAk się orientuje ktoś niech powie Kudlatej gdzie tego w rachunku ma poszukać bo ja z doskoku od psów .Wieć raz jestem za chwile mni nie ma a i nie jestem lotna w sprawach bankowych .Wiem ,ze gdzieśto jest ,ale gdzie to nie wiem ....[/QUOTE] Dobra, znalazłam sobie [B]SWIFT:[/B] [U]PKO BP[/U]: [B]BPKOPLPW[/B] [B]IBAN:[/B] [B]??? ---------------------------------------------------- [/B][B]Przykładowe polskie konto w formacie NRB i IBAN będzie wyglądało następująco:[/B] [B]Numer rachunku w formacie NRB[/B] 67 3782 2894 5893 8595 5883 5100 [B]Ten sam numer w formacie IBAN[/B] PL67 3782 2894 5893 8595 5883 5100 Czy IBAN to jest ten symbol PL? Dobrze kombinuję...? Quote
funia Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Agucha wysłąłam Ci pW ze skopiowanym pw od Kudlatej z Ibanem ,ona pyta cz\y to to ? Jeśli wiesz daj je znac bo ja juz uciekam z dogo Quote
kudlataja Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Wysłałam funi na pw. IBaN to kod kraju który trzeba umieścic przed numerem konta, dla Polski to PL Quote
kakadu Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='Agnieszka_K']kochana ona jeszcze nie wystawiona, bo Inga 2.raz musiała tamten bazarek sklecać:) jak tylko będzie ten nowy - od razu dam Ci znać!:)[/QUOTE] orajt, to ja czekam cierpliwie :) Quote
Agucha Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='kudlataja']Wysłałam funi na pw. IBaN to kod kraju który trzeba umieścic przed numerem konta, dla Polski to PL[/QUOTE][quote name='Agucha']Dobra, znalazłam sobie [B]SWIFT:[/B] [U]PKO BP[/U]: [B]BPKOPLPW[/B] [B]IBAN:[/B] [B]??? ---------------------------------------------------- [/B][B]Przykładowe polskie konto w formacie NRB i IBAN będzie wyglądało następująco:[/B] [B]Numer rachunku w formacie NRB[/B] 67 3782 2894 5893 8595 5883 5100 [B]Ten sam numer w formacie IBAN[/B] PL67 3782 2894 5893 8595 5883 5100 Czy IBAN to jest ten symbol PL? Dobrze kombinuję...?[/QUOTE] Czyli dobrze kombinowałam :) Quote
Magda82 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='Agnieszka_K']funia ślij mi na maila zdjęcia ([email protected]) bo właśnie zaraz kolejną porcję fantów do Ingii chcę przesłać - ona biedna musiała drugi raz od nowa klecić bazarek bo za mało postów porezerwowała i się bajzel zrobił mam nadzieję ze to dobry meil bo tez wysłałam pare rzeczy na bazarek dla Werki Quote
Agnieszka_K Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='Magda82'] mam nadzieję ze to dobry meil bo tez wysłałam pare rzeczy na bazarek dla Werki[/QUOTE] mail dobry - ale jeszcze nic nie doszło? :) [email][email protected][/email] Quote
sajlana Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Cześć dziewczyny :cool3: Wreszcie udało mi się założyć konto na DOGO..... miło was wszystkie poznać :multi: Pieniążki pójdą jutro, chciałabym dorzucić 2 topy na bazarek....w związku z tym, że ja początkujący laik - proszę o info, jak to zrobić, komu przesłać?:p Quote
Agucha Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='sajlana']Cześć dziewczyny :cool3: Wreszcie udało mi się założyć konto na DOGO..... miło was wszystkie poznać :multi: Pieniążki pójdą jutro, chciałabym dorzucić 2 topy na bazarek....w związku z tym, że ja początkujący laik - proszę o info, jak to zrobić, komu przesłać?:p[/QUOTE] A, witamy, witamy :) :) :) Wyślij zdjęcia na maila, który podała Agnieszka_K powyżej ;) Quote
Agnieszka_K Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='sajlana']Cześć dziewczyny :cool3: Wreszcie udało mi się założyć konto na DOGO..... miło was wszystkie poznać :multi: Pieniążki pójdą jutro, chciałabym dorzucić 2 topy na bazarek....w związku z tym, że ja początkujący laik - proszę o info, jak to zrobić, komu przesłać?:p[/QUOTE] Witamy na dogo :loveu: wszelkie fanty na bazarek z opisami rozmiarów i sugerowaną ceną wywoławczą proszę słać do mnie na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ja przekażę Indze i Ona pikny bazarek skleci :loveu: [B]EDIT:[/B] dziewczyny dostałam maile - dzięki piękne!:) teraz info kto skąd wysyła - Magda - Zamość; a sajlana - Warszawa? bo każdy nadaje fanty od siebie - tak, żeby było łatwiej:) Quote
sajlana Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Sorry Agnieszka_K .... zapomniałam o rozmiarze :oops: Jeden i drugi będą dobre na 34/36/38, ja mam miseczkę duże B/małe C i jak widać się w nie wbiłam..rozmiar uniwersalny:evil_lol: wysyłka w Wawy Quote
Agucha Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [COLOR=blue][B]Zmodyfikowałam trochę wydarzenie na FB - ZAPRASZAM SERDECZNIE![/B][/COLOR] [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=196655067036616[/URL] Jak obrobię się z remontem to wystawię dla Werki bazarek. Coś mi tam jeszcze zostało. Quote
Agnieszka_K Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='sajlana']Sorry Agnieszka_K .... zapomniałam o rozmiarze :oops: Jeden i drugi będą dobre na 34/36/38, ja mam miseczkę duże B/małe C i jak widać się w nie wbiłam..rozmiar uniwersalny:evil_lol: wysyłka w Wawy[/QUOTE] dzięki - przesłane dalej:) Quote
Magda82 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='Agnieszka_K']Witamy na dogo :loveu: wszelkie fanty na bazarek z opisami rozmiarów i sugerowaną ceną wywoławczą proszę słać do mnie na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ja przekażę Indze i Ona pikny bazarek skleci :loveu: [B]EDIT:[/B] dziewczyny dostałam maile - dzięki piękne!:) teraz info kto skąd wysyła - Magda - Zamość; a sajlana - Warszawa? bo każdy nadaje fanty od siebie - tak, żeby było łatwiej:)[/QUOTE] to super ze doszły.... tak tak Magda wysyła z Zamościa Quote
gryf80 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [U][B]no i tajemniczy darczyńcy:[/B][/U] Onka 10zł -jeśli doszło około 07.kwietnia to ode mnie:eviltong: Quote
wojtuś Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Dzień mnie nie było a tu taki ruch:):) Pozdrowienia Wszystkim:loveu: a szczególne Nowym wielbicielom Wery:loveu: Quote
funia Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Super ,ze tak tu gwarno .Ja niestety nie dam rady dzisiaj podesłać zdjęć swoich fantów . Quote
sylwia zienkiewicz Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Witam sunia czuje się coraz lepiej wyczesaliśmy już jej ta cała poklejoną i z kołtunioną sierść wygląda coraz lepiej z jedzeniem nie ma już problemu zaczęliśmy ja uczyć chodzić na smyczy, przestała już tak ciągnąć jak na początku.Jestem naprawdę dobrej myśli.Ale teraz mam trochę gorsze nowiny jakieś pół godziny temu pod bramą znalazłam pekińczyka myślę że jest kogoś bo miał na sobie szelki jeśli znacie kogoś z Chełma to popytajcie czy nie zaginął ja jutro przejadę się po sklepach zoologicznych i popytam czy ktoś może go szuka Quote
funia Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Pani Sylwio czy ona robi normalne kupy ,czy leje się z niej .? Quote
Recommended Posts