Agata69 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 We wtorek sterylka. Był jeden sensowny telefon, do sprawdzenia. trzymajcie kciuki. Quote
Ziutka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Agata69'] telefon, do sprawdzenia. trzymajcie kciuki. Trzymam i ja :) Quote
Agata69 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Simba przestała sikać w domu. Uff. to duza ulga dla mnie i domowników. Ona chyba bardzo lubi Beja, cały czas mu sie naprzykrza, lize mu pysk, skacze na niego. On się oczywiste wkurza, wczoraj chciał sie jej odgryźć i ze złości az sie przewrócił. Quote
ani@ Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Powodzenia! - jakby nic nie wyszło Millunia gotowa poogłaszać Simbę Quote
Agata69 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 ani@ napisał(a):Powodzenia! - jakby nic nie wyszło Millunia gotowa poogłaszać Simbę Dzięki Aniu, dopiero teraz dojrzałam Simbę na tralaleskach, wczesniej szukałam jej w dziale "U przjaciół". Quote
ani@ Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 wstawiłam tak by była jak najlepiej widoczna :eviltong: Quote
Milla.j Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ani@ napisał(a):Powodzenia! - jakby nic nie wyszło Millunia gotowa poogłaszać Simbę Ogłaszać dziewczynkę? Quote
Agata69 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 milla.j napisał(a):Ogłaszać dziewczynkę? Na razie nie, zobaczymy jak wypadnie wizyta. Quote
Agata69 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Simba jest już w swoim domu. Bardzo dziękuję wszystkim , którzy zechcieli nam pomóc. simba ma towarzyszkę Elzę, bardzo się zaprzyjaźniły. W domu sa dzieci i mała upatrzyła sobie 5 letniego chłopca. Chodzi za nim krok w krok. Ma do dyspozycji bardzo duży zielony teren. Będzie mieszkać na zewnatrz, razem z elzą. Niestety odszedł również Bej, mój synuś. Quote
pidzej Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Nie wiem jak się cieszyć z powodu Simby w domu, skoro nie ma Beja... :( przecież to on miał mieć spokój.... bardzo mi przykro, pamiętam początki jego historii na dogo... Quote
gorki330 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Agata69 napisał(a):Simba jest już w swoim domu. Bardzo dziękuję wszystkim , którzy zechcieli nam pomóc. simba ma towarzyszkę Elzę, bardzo się zaprzyjaźniły. W domu sa dzieci i mała upatrzyła sobie 5 letniego chłopca. Chodzi za nim krok w krok. Ma do dyspozycji bardzo duży zielony teren. Będzie mieszkać na zewnatrz, razem z elzą. Niestety odszedł również Bej, mój synuś. Strasznie mi przykro - Bej :( Quote
Milla.j Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Juz zaczynałam sie uśmiechać, gdy doczytałam do końca:-( Quote
Agata69 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 A gdyby ktos bardzo chciał pomóc to tu mój nowy problem: http://www.dogomania.pl/threads/208075-Zaczynam-wariować-psy-przychodza-do-mnie-do-pracy..-Tola-taka-sobie-psina... Quote
Recommended Posts