Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Simba przestała sikać w domu. Uff. to duza ulga dla mnie i domowników. Ona chyba bardzo lubi Beja, cały czas mu sie naprzykrza, lize mu pysk, skacze na niego. On się oczywiste wkurza, wczoraj chciał sie jej odgryźć i ze złości az sie przewrócił.

Posted

ani@ napisał(a):
Powodzenia! - jakby nic nie wyszło Millunia gotowa poogłaszać Simbę

Dzięki Aniu, dopiero teraz dojrzałam Simbę na tralaleskach, wczesniej szukałam jej w dziale "U przjaciół".

Posted

Simba jest już w swoim domu. Bardzo dziękuję wszystkim , którzy zechcieli nam pomóc.
simba ma towarzyszkę Elzę, bardzo się zaprzyjaźniły. W domu sa dzieci i mała upatrzyła sobie 5 letniego chłopca. Chodzi za nim krok w krok. Ma do dyspozycji bardzo duży zielony teren. Będzie mieszkać na zewnatrz, razem z elzą.

Niestety odszedł również Bej, mój synuś.

Posted

Nie wiem jak się cieszyć z powodu Simby w domu, skoro nie ma Beja... :( przecież to on miał mieć spokój.... bardzo mi przykro, pamiętam początki jego historii na dogo...

Posted

Agata69 napisał(a):
Simba jest już w swoim domu. Bardzo dziękuję wszystkim , którzy zechcieli nam pomóc.
simba ma towarzyszkę Elzę, bardzo się zaprzyjaźniły. W domu sa dzieci i mała upatrzyła sobie 5 letniego chłopca. Chodzi za nim krok w krok. Ma do dyspozycji bardzo duży zielony teren. Będzie mieszkać na zewnatrz, razem z elzą.

Niestety odszedł również Bej, mój synuś.

Strasznie mi przykro - Bej :(

• 1 month later...