AnkaG Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Właśnie, właśnie proszę się nie migdalić tylko psami zajmować .... Ile można czekać na rzucanie piłki noooo :) A Mufirynka gdzie? Quote
WATACHA Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 [quote name='AnkaG']Właśnie, właśnie proszę się nie migdalić tylko psami zajmować .... Ile można czekać na rzucanie piłki noooo :) A Mufirynka gdzie?[/QUOTE] Mufirynka u siebie.Ona co dzień ma nowe imię.Dziś nie zapamiętałam, bo troszku spałąm jeszcze Quote
WATACHA Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 [quote name='Saththa'][URL]http://i58.tinypic.com/f35hz9.jpg[/URL] leżałaś na ziemi ? :lol:[/QUOTE] Nie, aparat tylko był przy ziemi.Mam taką klapkę którą mogę podnosić i widzę wtedy to co fotografuję. Quote
malawaszka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 a czemu Leoś wsiowo? może i wsiowo i własnie dlatego dziś taki podobny do Dropsa :D tylko brodę ma ładniejszą :lol: Quote
WATACHA Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 [quote name='malawaszka']a czemu Leoś wsiowo? może i wsiowo i własnie dlatego dziś taki podobny do Dropsa :D tylko brodę ma ładniejszą :lol:[/QUOTE] Bo z nakładką nie szło i robiłam je bez.No i jak widać u Leosia gdzieniegdzie dłuższe, gdzieniegdzie krótsze.Zresztą ten jemiołek się pokłada i niecierpliwi.Myszka stała grzecznie to lepiej trochę, no i ona ma mniej sierści do tego sztywniejszą Quote
weszka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Mistrz piłkowy ;) Fajnie wygląda, wcale nie wsiowo, powiedzmy że sportowo ;) W sam raz do uganiania się za piłką. Quote
Margi Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Leoś fajnie wygląda i wcale nie wsiowo ;). Ta Wasza Mufirynka jest wielkim słodziakiem.:lol: Quote
WATACHA Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 Wsiowo to chodziło mi , że nierówno, bo nie umiem bez nakładki tak samo przejechać Quote
WATACHA Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Nikt nas nie odwiedza!:mad: Z dobry wiadomości wiemy co Myszce dolega :p.Może coś jeszcze się "wykluje", ale na razie leczymy to co wyszło i dobrze nam idzie.Od paru dni jest ładna kupa, czasem średnia, ale ani razu nie było biegunki.Wczoraj w ogóle była jedna kupa tylko :). Mam tylko nadzieję , że po antybiotyku jej nie wróci tfu,tfu. Apetyt dopisuje, chociaż wczoraj chrupek nie chciała, ale przy takiej temperaturze to wcale nie jest dziwne. Quote
WATACHA Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 [quote name='WATACHA']Nikt nas nie odwiedza!:mad: Z dobry wiadomości wiemy co Myszce dolega :p.Może coś jeszcze się "wykluje", ale na razie leczymy to co wyszło i dobrze nam idzie.Od paru dni jest ładna kupa, czasem średnia, ale ani razu nie było biegunki.Wczoraj w ogóle była jedna kupa tylko :). Mam tylko nadzieję , że po antybiotyku jej nie wróci tfu,tfu. Apetyt dopisuje, chociaż wczoraj chrupek nie chciała, ale przy takiej temperaturze to wcale nie jest dziwne.[/QUOTE] Pomylyłam wątki.Skopiuję to na odpowiedni wątek. Quote
WATACHA Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Hallo, jaki bank możecie polecić do założenia konta? Quote
Saththa Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 ja mam w bz wbk od lat i jestem zadowolona. teraz mają konto godne polecenia za 0 zł. [URL]http://www.bzwbk.pl/konta-bankowe/konta-standardowe/konto-godne-polecenia/konto-godne-polecenia-konto-internetowe.html#tab_najwazniejsze_korzysci[/URL] Quote
Saththa Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 mnie osobiście alior denerwował :) tak samo deutsche bank i ING bank. masakra. pekao też ma upierdliwą bankowość internetową. ale to raczej chodzi o bankowosc internetową. Quote
wilczy zew Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 alior ma darmowe przelewy i można zapisać formularz i korzystać następnym razem Quote
WATACHA Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 PKO już kiedyś miałam i nie byłam zadowolona.To było sto lat temu, ale widzę , że teraz z domu nie trzeba wychodzić i można założyć konto :) Quote
WATACHA Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 [quote name='Margi']a mBank?.............[/QUOTE] Pytasz czy polecasz:evil_lol:? Quote
Saththa Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 [quote name='wilczy zew']alior ma darmowe przelewy i można zapisać formularz i korzystać następnym razem[/QUOTE] tak samo jak bz wbk. darmowe prowadzenie konta, darmowe bankomaty ogólnie zasadniczo wsio za zero :lol: tak jak pokazałam w linku ;) ja sie nie upieram :) Quote
malawaszka Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 mbank nie ma darmowych bankomatów z tego co wiem więc już przegrywa z bzwbk, darmowe przelewy i darmowe konto ma, ale za bankomaty prowizja - chyba że euronet to za free Quote
Saththa Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 nie wiem czy się przyda ale też warto zobaczyc express eliksir i dostepnośc jego ;) [URL]http://www.expresselixir.pl/banki.html[/URL] mbank ma od 8-18 tylko w dni robocze. a czasem może się przydac i i w weekend. Quote
Margi Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 [quote name='WATACHA']Pytasz czy polecasz:evil_lol:?[/QUOTE] Jak sobie życzysz.:razz: Z mbanku w bz wbk i euronetu wypłacam bez prowizji. Quote
WATACHA Posted August 16, 2014 Author Posted August 16, 2014 [URL=http://pl.tinypic.com/r/v45r8n/8]View My Video[/URL] Quote
Recommended Posts