Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaG']Właśnie, właśnie proszę się nie migdalić tylko psami zajmować ....
Ile można czekać na rzucanie piłki noooo :)
A Mufirynka gdzie?[/QUOTE]

Mufirynka u siebie.Ona co dzień ma nowe imię.Dziś nie zapamiętałam, bo troszku spałąm jeszcze

Posted

[quote name='Saththa'][URL]http://i58.tinypic.com/f35hz9.jpg[/URL] leżałaś na ziemi ? :lol:[/QUOTE]

Nie, aparat tylko był przy ziemi.Mam taką klapkę którą mogę podnosić i widzę wtedy to co fotografuję.

Posted

[quote name='malawaszka']a czemu Leoś wsiowo? może i wsiowo i własnie dlatego dziś taki podobny do Dropsa :D tylko brodę ma ładniejszą :lol:[/QUOTE]

Bo z nakładką nie szło i robiłam je bez.No i jak widać u Leosia gdzieniegdzie dłuższe, gdzieniegdzie krótsze.Zresztą ten jemiołek się pokłada i niecierpliwi.Myszka stała grzecznie to lepiej trochę, no i ona ma mniej sierści do tego sztywniejszą

Posted

Nikt nas nie odwiedza!:mad:

Z dobry wiadomości wiemy co Myszce dolega :p.Może coś jeszcze się "wykluje", ale na razie leczymy to co wyszło i dobrze nam idzie.Od paru dni jest ładna kupa, czasem średnia, ale ani razu nie było biegunki.Wczoraj w ogóle była jedna kupa tylko :). Mam tylko nadzieję , że po antybiotyku jej nie wróci tfu,tfu.
Apetyt dopisuje, chociaż wczoraj chrupek nie chciała, ale przy takiej temperaturze to wcale nie jest dziwne.

Posted

[quote name='WATACHA']Nikt nas nie odwiedza!:mad:

Z dobry wiadomości wiemy co Myszce dolega :p.Może coś jeszcze się "wykluje", ale na razie leczymy to co wyszło i dobrze nam idzie.Od paru dni jest ładna kupa, czasem średnia, ale ani razu nie było biegunki.Wczoraj w ogóle była jedna kupa tylko :). Mam tylko nadzieję , że po antybiotyku jej nie wróci tfu,tfu.
Apetyt dopisuje, chociaż wczoraj chrupek nie chciała, ale przy takiej temperaturze to wcale nie jest dziwne.[/QUOTE]

Pomylyłam wątki.Skopiuję to na odpowiedni wątek.

Posted

ja mam w bz wbk od lat i jestem zadowolona. teraz mają konto godne polecenia za 0 zł.

[URL]http://www.bzwbk.pl/konta-bankowe/konta-standardowe/konto-godne-polecenia/konto-godne-polecenia-konto-internetowe.html#tab_najwazniejsze_korzysci[/URL]

Posted

mnie osobiście alior denerwował :) tak samo deutsche bank i ING bank. masakra. pekao też ma upierdliwą bankowość internetową.

ale to raczej chodzi o bankowosc internetową.

Posted

PKO już kiedyś miałam i nie byłam zadowolona.To było sto lat temu, ale widzę , że teraz z domu nie trzeba wychodzić i można założyć konto :)

Posted

[quote name='wilczy zew']alior ma darmowe przelewy i można zapisać formularz i korzystać następnym razem[/QUOTE]

tak samo jak bz wbk. darmowe prowadzenie konta, darmowe bankomaty ogólnie zasadniczo wsio za zero :lol: tak jak pokazałam w linku ;)

ja sie nie upieram :)

Posted

nie wiem czy się przyda ale też warto zobaczyc express eliksir i dostepnośc jego ;)

[URL]http://www.expresselixir.pl/banki.html[/URL]

mbank ma od 8-18 tylko w dni robocze. a czasem może się przydac i i w weekend.