Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Udostępnione. Ciastka masz pięknego ! Gizmo wyrośnie na informatyka ( tylko potrzebny mu bardziej męski kolor laptopa ;) )
Pokaże koty mojemu Tacie. On ostatnio szukał sobie jeszcze kota do towarzystwa. Może jakiś mu w oko wpadnie ( obstawiam ciastka :D )
Odezwę się do Ciebie jakoś w następnym tygodniu jak mi minuty doładują. Póki co walcz z chorobą dzielnie i trzymaj się babo!
W krakvecie zagłosowałam na Cię ale trzeba jeszcze trochę porozgłaszać, że mozna głosować baaa nawet trzeba :)
Ale tym się zajmę jutro bo dziś wielkie święto u nas i ja zamiast siedzieć przed kompem powinnam się pindrzyć :D

Posted

kaszanka napisał(a):
jakie święto? Weselicho własne ??

Weselicho mialam 2 lata temu :) Dzisiaj Spasa cos jak u katolikow na Jasnej Gorze w Czestochowie to dzis u nas na Sw.Gorze Grabarka. I z Grabarki do Babci na obiadek :) Objadlam sie jak maly mops, przegonie psuna troche z pilka, pozniej zawioze nad wode niech pomoczy ogon :)

Posted

[quote name='kaszanka']Aaaaa, zapomniałąm że u was dzisiaj na Grabarce wielkie osobistości. Fakt
A już tam wielkie osobistości :) tylko ja i mąż :) My tam żadne wielkie osobistości ale dzięki :D

Posted

kaszanka napisał(a):
A prezydenta RP przeoczyłaś?

Ty lepiej zapytaj czo prezydent RP widział mnie ? :D
Ale prezydenta to fakt przeoczyłam i to jeszcze tak przeoczyłam, że dopiero w faktach widziałam.

Posted

suślik napisał(a):
Ale prezydenta to fakt przeoczyłam i to jeszcze tak przeoczyłam, że dopiero w faktach widziałam.

A dlaczego ja Ciebie w tej telewizji nie widziałam:cool3:?? Prezydenta zobaczyć w telewizji to żaden news, ale taką suślik to już coś:lol:. Byłabyś już całkiem medialna - najpierw prasa, teraz kolej dalej...

Asencja, wiem, że Ty ciągle walczysz, to i nie masz czasu na pogaduszki...

Posted

No miałam być w tv ale wiesz jak to jest. Oni mi mówią, że o 19 a ja im, że o 19 to moja Fiona wychodzi na spacer i nic z tego i że w ogóle to mi za mało chcą zapłacić to oni, że dadzą więcej ale koniecznie o 19 więc ja im na to " no way" no bo Fiona.
I tak oto wygrała miłość do psa a kariera telewizyjna niestety musi poczekać :D

Oni chyba po tym spektakularnym sukcesie prasowym rzucili się na mnie :cool1:
Minuty spokoju nie ma. Ciotka Buniaaga też sukces prasowy odswięciła to pewnie i ją napadają na każdym kroku.
Normalnie jak celebrytki :cool1: Kasia Cichopek albo inny kij :D

Posted

...zajrzałam na chwilę no i co moje oczy widzą?? wszyscy jakieś kariery "robią".....a ja co? eh,życie....
posypało mi się nieżle....no cóż zbyt długo było dobrze i aby to docenić czasem musi być gorzej...jakoś trwam choć już mało brakuje..teraz prowadzę nocny tryb życia-nadrabiam zaległości w nocy to przynajmniej nikt nie przeszkodzi;troche staram sie przysnąć w dzień bo bez tego to juz bym padła;kurna czekałam na aneks do umowy na komórę i nie mogłam się doczekać więc zadzwoniłam do T-Mobil i pytam co jest? a oni mi na to,że przesyłka wróciła jako nie odebrana!!!Sqrwysynjeden -kurier-nie mam pojęcia czemu nie zadzwonił jeśli nawet wyszłam na chwilę!!!Teraz znów czekam i nie daj bóg żeby to się powtórzyło ....

Posted

Asencja napisał(a):
...zajrzałam na chwilę no i co moje oczy widzą?? wszyscy jakieś kariery "robią".....a ja co? eh,życie....
posypało mi się nieżle....no cóż zbyt długo było dobrze i aby to docenić czasem musi być gorzej...jakoś trwam choć już mało brakuje..teraz prowadzę nocny tryb życia-nadrabiam zaległości w nocy to przynajmniej nikt nie przeszkodzi;troche staram sie przysnąć w dzień bo bez tego to juz bym padła;kurna czekałam na aneks do umowy na komórę i nie mogłam się doczekać więc zadzwoniłam do T-Mobil i pytam co jest? a oni mi na to,że przesyłka wróciła jako nie odebrana!!!Sqrwysynjeden -kurier-nie mam pojęcia czemu nie zadzwonił jeśli nawet wyszłam na chwilę!!!Teraz znów czekam i nie daj bóg żeby to się powtórzyło ....

Mi parę raz kurier też "nie dostarczył z lenistwa" ważnej przesyłki,po jednej telefonicznej rozmowie do szefostwa problem znikną :)
Ja bym poleciła play mam namiary na osobę,która potrafi dać bardzo atrakcyjny abonament ;)

Posted

psi napisał(a):
Mi parę raz kurier też "nie dostarczył z lenistwa" ważnej przesyłki,po jednej telefonicznej rozmowie do szefostwa problem znikną :)
Ja bym poleciła play mam namiary na osobę,która potrafi dać bardzo atrakcyjny abonament ;)

ale wiesz czym to grozi? Szybkim rozłączaniem się osoy dzwoniącej :) - wiem z doświadczenia. Mój mąż wymienił na pleya - żeby teściowa do niego przestała wydzwaniać :D. Działa.