Guest monia3a Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Kolejny bazarek dla Fidżi, zaglądajcie i podnoście chociaż ;) http://www.dogomania.pl/threads/210303-Mega-bazar-różności-mega-niskie-ceny-dla-Fidzi-do-6.7.2011-g.-18?p=17155450#post17155450 Quote
Neczka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Dziewczyny, przepraszam, ale nie dam rady przelecieć dziś całego wątku... Jak ma się sprawa ciśnienia w oczkach suni ? Korygowaliście tą kwestię lekowo ? Widziałam na poprzedniej stronie zdjęcia Fionki jeszcze z "wytrzeszczem"... Quote
joanna83 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Neczka']Dziewczyny, przepraszam, ale nie dam rady przelecieć dziś całego wątku... Jak ma się sprawa ciśnienia w oczkach suni ? Korygowaliście tą kwestię lekowo ? Widziałam na poprzedniej stronie zdjęcia Fionki jeszcze z "wytrzeszczem"...[/QUOTE] Wytrzeszcz zostanie jej już na zawsze. Ciśnienie już w porządku z jednym oku. W drugim prawie ok. Fidżinka cały czas dostaje leki, tzn krople do oczu kilka rodzajów. Quote
Neczka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Pytam, bo mieliśmy w orzechowskim schronisku psiaka, którego oczy wyglądały bardzo podobnie (no może trochę delikatniej). Poszedł do DS, gdzie nowi właściciele zbili ciśnienie lekami, tak idealnie, że oczka wyglądają całkiem na zdrowe... poza tym, ze nie widzące Quote
Guest monia3a Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Fidżi miała ciśnienie w obu oczkach, lewe jest już z normalnym a nawet poniżej normy, ledwo wyczuwalne. Prawe nadal ma dość duże ciśnienie i oczko w dalszym ciągu jest leczone. Fidżi miała na oczkach robiony zabieg ablacji polegający na zmniejszeniu ciśnienia w oczkach plus leki, zresztą całą masę leków, samych kropli to z sześć rodzai. Oczka jesj się zmniejszają i prawdopodobnie wytrzeszcz zniknie całkowicie, tak jak ma to miejsce w lewym oczku :) i za to proszę trzymać kciuki bo będzie sunia wyglądała normalnie, choć dla mnie i tak wygląda dobrze :) Quote
Guest monia3a Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Przypominamy się :) [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/32/fidi74.jpg/][IMG]http://img32.imageshack.us/img32/1286/fidi74.jpg[/IMG][/URL] U nas zapomnianych przez świat wszystko OK, lewe oczko dalej leczymy, zakraplamy. Leniwie soędzamy deszczowe dni w domku i odpoczywamy nabierając sił na upały :D Quote
Guest monia3a Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Fidżi jest już obrośnięta :D wybieram sięna kolejne strzyżonko tylko ciągle ''coś'' mi wypada, miałam iść w piątek ale znów plany ktoś mi pokrzyzował, echh Foteczki, najświeższe :) Quote
Guest monia3a Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 A tak wyglądała jak przyjechała do mnie :) Quote
psi Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Jest OGROMNA różnica BRAWO monia3a dobra robota :) Cieszę się na kolejne spotkanie, tyko nie wiem co na to Fidżi czy ona również się ucieszy :roll: Quote
Guest monia3a Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='psi']Jest OGROMNA różnica BRAWO monia3a dobra robota :) Cieszę się na kolejne spotkanie, tyko nie wiem co na to Fidżi czy ona również się ucieszy :roll: Ucieszy się :) ona uwielbia spacery :) Martwi mnie jeszcze lewe oczko, które nic a nic się nie zmniejsza ale nie widzę też aby coś się w nim działo. Trzeba pojechać do Wawy na kolejną wizytę, niech specjalista obejrzy i powie co dalej być może nie trzeba będzie już zapuszczać kropli ?? Quote
magda7k Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 A mi się bardziej podoba Fidżi "zarośnięta":) Quote
Guest monia3a Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ja już się chyba przyzwyczaiłam do łysolki :D Wczoraj znów fryzjer ją dogonił z nożyczkami :D Cudna jest, świetnie chodzi na smyczy, nie ciągnie, nie wyrywa się, ładnie już reaguje na komendę ''schodek'' choć nie wiem czy na komendę czy poprostu na naprężoną smycz przy przeszkodzie. Wybieramy się do Wawy, ponieważ z oczkiem coś się znów dzieje i zrobiło się twarde a nie powinno. Prawe jest takie ładne tylko te lewe ciągle nie może się ustabilizować. Quote
rena60 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Czy należy rozumieć że Fidżi zostaje u Ciebie na zawsze? Czy tylko do całkowitego wyleczenie oczka? Bo wcześniej pisałaś że pani z Twojej ulicy interesowała się nią. Quote
Guest monia3a Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Nie, nie aczkolwiek jak nie znajdzie się dla niej dom to biorę to pod uwagę i napewno nie zawiozę spowrotem do schroniska. Pani z mojej ulicy nie odezwała się więcej i nie mam do niej kontaktu więc póki się nie odezwie nie wiem nic. Quote
psi Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 [quote name='monia3a']Ja już się chyba przyzwyczaiłam do łysolki :D Wczoraj znów fryzjer ją dogonił z nożyczkami :D Hej monia3a sama przyszła i sama weszła na stół :p nic na siłę, widać podoba się Fidżi u mnie :eviltong: Cud i miód dziewczyna :loveu: ma cudny charakter :loveu: Mi osobiście bardzo się podoba jak jest ostrzyżona, jest taka aksamitna w dotyku ;) Quote
Asencja Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Zapraszam do głosowania na mnie w sierpniowej ankiecie-poz.3-J.D. z Sokółki Quote
Guest monia3a Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Wczoraj zapytał mnie ktoś na gg czy może odwiedzić mnie i zobaczyć Fidżi, odpisałam że jak najbardziej TAK i cisza :D Quote
tłamsik Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Zapraszam na bazarek dla Fidżi http://www.dogomania.pl/threads/212479-Ubieramy-TZów!-Wszystko-po-5-zł-dla-Fidżi-do-16.08-do-godz-20.00 Quote
Guest monia3a Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Tak, wśród moich domowników :D i rodziny :D Quote
kaszanka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 to co decyzja podjęta? Zostaje u was na stałe? Quote
Recommended Posts