Martika&Aischa Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Beatkaa napisał(a):wpłynęło 50zł od anula42 - dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Już zapisuje :) Anula:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Podniosę dziewczynkę :) Gwiazdeczko pokazuj się kochana :* Quote
gorki330 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 U Zibi wszystko dobrze , na ogloszenia które wystawia Agata nie ma nikogo konketnego do adopcji , a z waszych ogłoszeń jest jakis odzew ? Quote
Martika&Aischa Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 gorki330 napisał(a):U Zibi wszystko dobrze , na ogloszenia które wystawia Agata nie ma nikogo konketnego do adopcji , a z waszych ogłoszeń jest jakis odzew ? Kasiu w tej chwili Zibi nie miała od nas ogłoszeń...... na wcześniejsze były dwa telefony ...jak sama wiesz .....zupełnie nie trafione. Quote
Beatkaa Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Jakby był odzew to na pewno damy znać..bez wątpienia.. Quote
Martika&Aischa Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Pokazuj się moja kochana dziewczynko:loveu: Kasiu co u Was ??? Może podeślemy jakieś pieniążki na karmę ??? Jestem ciekawa co słychać u naszej kochanej Stellci .....stęskniłam się za nią :( Ilonko może poprosisz obecny domek o przesłanie aktualnych zdjęć .... Z pewnością ucieszą wszystkie cioteczki :) Quote
anula42 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 kochana Gwiazdeczko nie zapomniałam o Tobie-jutro poślę parę groszy i moc całusów.. Quote
Martika&Aischa Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 anula42 napisał(a):kochana Gwiazdeczko nie zapomniałam o Tobie-jutro poślę parę groszy i moc całusów.. Aniu cieszę się że zostałaś z nami na wątku Gwiazdeczki - Zibi bo strasznie tu pusto się zrobiło :( Kasiu czy coś potrzebujecie ??? Prześlemy pieniążki na karmę i weterynarza ........ Quote
dominikabankert Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 ja tez podgladam:) oby szybko znalazla dom jest piekna Quote
Martika&Aischa Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 dominikabankert napisał(a):ja tez podgladam:) oby szybko znalazla dom jest piekna Domi bardzo dziękuję że i Ty jesteś z nami od samego początku:loveu: Quote
Agata69 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Kasiu w tej chwili Zibi nie miała od nas ogłoszeń...... na wcześniejsze były dwa telefony ...jak sama wiesz .....zupełnie nie trafione. Czegoś tu nie rozumiem. Umiesciłyscie psa na bezpłatnym dt ale go , ja okresliłaś "w tej chwili" nie ogłaszacie. Usunełas nawet banerek Zibi z podpisu a na poprezdnich stronach czyatałam wpisy że "zibi jest kasi pisana". To nie jest chyba całkiem w porzadku. na co liczycie? Ja robie czasami Zibi ogłoseznia z grzecznosci i z sympatii do kasi. Ale Zibi nie jest moja podopieczną tylko waszą. Z tego co wiem Kasia od początku pisała się tylko na dt a nie na szukanie domu suce. Moze Kasia powinna zacząć brać opłatę za dt, wtedy powazniej potraktujecie szukanie domu dla wciąż bezdomnej suki. Moze ktoś nie wie, ale kaśka ma kilkanascie (o ile nie ponad 20) swoich zwierząt. Obarczanie jej następnym nie jest dobtrym pomysłem. Quote
Agata69 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Beatkaa napisał(a):Jakby był odzew to na pewno damy znać..bez wątpienia.. Jak chcesz dać znać, skoro suka jest nie ogłaszana? Chyba ze ja ogłaszasz, to prosze wklei linki. Quote
Martika&Aischa Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Beatko zrób proszę kolejne ogłoszenia .......może powtórzmy te w Dzienniku Zachodnim. Poszukam jeszcze bazarku z ogłoszeniami ...wykupmy porządny pakiet Zibi. Quote
Martika&Aischa Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Aniu cieszę się że zostałaś z nami na wątku Gwiazdeczki - Zibi bo strasznie tu pusto się zrobiło :( Kasiu czy coś potrzebujecie ??? Prześlemy pieniążki na karmę i weterynarza ........ Kasiu ponawiam pytanie ile mamy przesłać na karmę i weterynarza ? jeśli jesteśmy dodatkowo coś winni oczywiście zwrócimy. Quote
aganela Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 a ma wyróżnione allegro(koszt takiego allegro na 14dni to ok.14-15zł)? Odzew jest z porządnego wyróżnionego allegro,z wyróżnionej tablicy;tablica.pl ,z gumetree , olx.pl , e-zwierzak.pl adopcje.org wyróżniony morusek.pl serwisy lokalne spróbujcie ja ogłosić w Moim Psie/Przyjacielu Psie,sunia jest piękna tylko niektórych zniechęca to jej klapiące uszko,ktoś musi cały czas czuwać nad jej ogłoszeniami,tzn.musi je mieć praktycznie cały czas,np.odnawiane co 2 tyg,co miesiąc,tylko tak jest szansa na dom i zgadzam się z Agata69 jeśli psiak jest w bezpłatnym dt i mam on już trochę zwierzaków ,to trzeba wszelkie siły celować w to by jak najszybciej znaleźć Zibi super domek,by też za bardzo ''nie obarczyć dt". A i ktoś musi ogłosić zibi na owczarki.eu tam jest dość dużo odsłon.! Jakie Zibi ma w ogóle teraz ogłosz.? Quote
Martika&Aischa Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Ja wstyd się przyznać ogłoszeń robić nie umiem ....porozmawiam z Beatką wiem że ona się na tym zna....dziękuję za podpowiedź ...myślę że ogłoszenia wkrótce ruszą pełną parą ....Napiszę również do Agnieszki i poproszę o ładne, wyróżnione allegro. Quote
aganela Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 poszukajcie są też wątki,gdzie czasem osoby oferują darmowe robienie ogłoszeń,jednak najwiecej plusu mają te ogłoszenia wyróżnione-one są niestety płatne,ale jak jest ogłosz.wyróżnione,to jak np.allegro,to jest zawsze więcej wyświetleń tego ogłoszenia.Może krótki tekst do ogłaszania dajcie na pierwszej stronie wątku,gdy ktoś wejdzie odrazu się dowie o niej ważne info i nie musi przeszukiwać całego wątku.. ja też staram się jak mam czas robić onkom ogłosz,ale na takie bardzo płatne niestety nie bardzo mnie stać... tu jest bazarek z ogłosz.: http://www.dogomania.pl/threads/214448-45-og%C5%82osze%C5%84-za-10-z%C5%82-szybkie-wykonanie-solidna-firma-%29%29%29-na-Sosnowiec-do-30.09/ Quote
Beatkaa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Wybaczcie za czasową nie obecność,ale byłam poza domem i nie mialam internetu,a teraz sie rozchorowałam i zwyczajnie cięzko mi sie za cokolwiek zabrać. Agata,ok,ruszymy zaraz z akcją ogłaszania,nie musisz juz od razu nas ataktować,zresztą dobrze nie bede juz tego komentować.Na bazarku wykupiliśmy 80 ogłoszeń,co tydzień ich nie robimy...ale oczywiście myślę,że juz pora wykupić następne na bazarku,do tego zrobić wyróżnione allegro... Jeśli mamy zwrócić jakieś pieniądze za Zibi czy choćby za ogłoszenie,które robisz Agata,to daj znać. Ja postaram sie jutro tu zajrzeć i wykupić ogłoszenie na bazarku.Dziś już niestety nie dam rady,przepraszam :( Quote
Martika&Aischa Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Allegro wyróżnione zrobi Kasia ...niedawno się skończyło ....odzew był duży ...niestety nic konkretnego :( Allegro ma ruszyć jutro ... Quote
Beatkaa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Allegro wyróżnione zrobi Kasia ...niedawno się skończyło ....odzew był duży ...niestety nic konkretnego :( Allegro ma ruszyć jutro ... ok kochana,plan już mamy zrobiony... Quote
Mysza2 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 cioteczki zajrzyjcie na bazarek - wszystko po 2 zł http://www.dogomania.pl/threads/215055-wielka-wyprzeda%C5%BC!!!!-wszystko-od-2-z%C5%82-dla-Snapiego-do-27.09.2011-godz-22-00 Quote
dominikabankert Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 onka to onka- znajdzie domek:) Quote
Agata69 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Beatkaa napisał(a):Jeśli mamy zwrócić jakieś pieniądze za Zibi czy choćby za ogłoszenie,które robisz Agata,to daj znać. Nic macie nie oddawać tylko wziąć się do roboty. Samo sie nie zrobi. A obrażać sie nie ma o co. Zibi była 3 razy w gazecie ze zdjeciem, odzew był znikomy, oferty od razu odrzucone (np. działki). Quote
Agata69 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Tekst używany przeze mnie 9moze się przyda): Zibi ma 3 lata. Jest bardzo ładnym owczarkiem niemieckim z bardzo smutna historią. W przeszłości suczka uległa wypadkowi i niestety została pozostawiona samej sobie. Na domiar złego została porzucona przez własciciela. Na szczęście w domu tymczasowym odnalazła ciepło i opiekę człowieka, której tak potrzebuje. Zibi jest bardzo łagodną suczka, kocha ludzi, toleruje koty i małe pieski obydwu płci, nie wykazuje cech dominanta, może być towarzyszem dla innego psa . Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Nie jest typem psa stróżującego i obronnego, nie będzie szczekać i odstraszać obcych, , to raczej duza przytulanka. Zibi jest zdrowa i w pełni sprawna, potrzebuje jednak dobrych warunków do zycia. Potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Zibi jest wysterylizowana, ma takze komplet szczepień. Zrobiłam jej tablice na Włocławek, za pare dni, jeśli nie będzie odzewu, usunę i zrobie na Toruń. Quote
Recommended Posts