Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

CZARODZIEJ:) napisał(a):
nie wiem czy to co dzisiaj zrobił bary można nazwać spacerem ale jest chociaż w tym wszystkim plus: wyszedł z boksu...

Bardzo dobrze,pewnie cieszył się jak Cię zobaczył?

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Barry najwyrażniej czeka na Was chłopaki,ja przyszłam przedwczoraj to wyszedł z budy zobaczył,ze to ja trochę poszczekał i schował się do budy...jak Wy przychodzicie,liczy na spacerek i czeka...

Posted

ja tez tak uważam, obvserwuje Barego ma taka poczciwa mordke, on zasługuje na to żeby go wyciagnąc z tej nieufności do ludzi. Musiał być porzadnie skrzywdzony przez jakieś ludzkie 'bydlę" stad takie jego zachowanie. skoro pochodzi gzieś z wioski to mamy tego najlepsze potwierdzenie. Musimy go wyciagać z budy on sie po prosyu chowa na widok czlowieka zblizajacego sie do kojca . Dziś zachował sie tak samo- uważam że on wyjdzie na świat i jest naprawdę obiecującym i fajnym psiakiem.

Posted

Czy to Wojti wypuścił Barrego z kojca?Jeśli tak to gratuluję!!!Koniecznie chciał wejść na drugi dziedziniec,wszedł,obejrzał wszystko,biegał i nawet pozwolił dotknąć się nam w przelocie...potem Czarodziej wziął go na ręce i zaniósł do kojca...jak wychodziliśmy ze schroniska to starym zwyczajem Barry...siedział w budzie i nie chciał wyjść...ale teraz będzie już tylko lepiej...:lol:

Posted

Cos takiego Bary poza kojcem, to naprawde zasluga odwaznych kolegów. Wielkie brawa .A tak na marginesie co za dureń oszpecil tak tego przystojniaka przycinajac mu ogon?

Posted

Dziś znów był poza boksem...i koniecznie chciał biegać na dziedzińcu schroniska...jest odważniejszy,przyjął ode mnie kosteczkę wędzoną,niedawno nie było to możliwe...

• 2 weeks later...
Posted

Bary wyszedł ze swojego boksu...choć jak się weszło do niego do boksu to nie chciał wyjść z budy...dopiero jak pozwoliliśmy mu wyjść samemu,zaczął biegać...nie pozwolił założyć sobie obroży ale jak wyszłam do niego i pogłaskałam go to pozwolił sobie założyć...potem położył się i nie chciał wyjść...dopiero jak wyszłam z Herą i zachęciłam go a Hera była szczęśliwa to wyszedł za bramę ale zaraz zawrócił...biegał po 1 dziedzińcu i był potem problem z zagonieniem go do boksu...wszedł do boksu jak przestraszył się łapaka po,który sięgnął p.Grzesiek...trochę się przestraszył ,boję się ,ze znów cała robota z oswajaniem go poszła na marne...zobaczymy w sobotę...

Posted

Romka napisał(a):
Bary wyszedł ze swojego boksu...choć jak się weszło do niego do boksu to nie chciał wyjść z budy...dopiero jak pozwoliliśmy mu wyjść samemu,zaczął biegać...nie pozwolił założyć sobie obroży ale jak wyszłam do niego i pogłaskałam go to pozwolił sobie założyć...potem położył się i nie chciał wyjść...dopiero jak wyszłam z Herą i zachęciłam go a Hera była szczęśliwa to wyszedł za bramę ale zaraz zawrócił...biegał po 1 dziedzińcu i był potem problem z zagonieniem go do boksu...wszedł do boksu jak przestraszył się łapaka po,który sięgnął p.Grzesiek...trochę się przestraszył ,boję się ,ze znów cała robota z oswajaniem go poszła na marne...zobaczymy w sobotę...

Bary wyszedł dziś poza schronisko i nawet pochodziliśmy aż do zakola na samochody. Podobało mu się ale bezpieczniej czuje się wewnątrz.

Posted

Czy ktoś zna jego historie , skąd sie wziąl?
Na mój nos to ze wsi, stlamszony, prawdopodobnie bity stad takie jego zachowanie. Kolejny przykla psiaka jak nieodpowiedzialny stosunek wlasciciela do psa może zniszczyc jego psychikę.

Posted

Bary jest z gminy Nieborów,jeśli dobrze pamiętam...boi się bardzo ale zaczyna co raz bardziej ufać wolontariuszom.Bary najlepiej lubi biegać po dziedzińcu poza schroniskiem jeszcze jest niepewny: