Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękujemy Argat :loveu:

Bela51 :)
- czyje konto?

p.s.
chciałam wstawić fotkę ilustrującą opisaną przez Czarodziejkę pierwszą kąpiel Fridusi (w stawie;)
ale nie potrafię.
Proszę o pomoc - jak to zrobić ?

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anja2201 napisał(a):
Jestem , niestety finansowo leżę :(

ale fajnie, że jesteś :loveu:
Frida potrzebuje obecności dobrych ludzi

a pieniądze to nie wszystko
wiadomo, że raz są, a raz ich nie ma...

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Czyli musisz jednak umieścić je np na ImageShack, albo Fotosik...Prześlij je mnie na maila, a ja je wstawię.

oki, tylko... ja nie mam maila do Ciebie

Posted

Frida wraz z resztą awanturowała się pod drzwiami o kolację, a jak przyszło co do czego to zamiast stanąć przy garze, jak na psa przystało, to zległa i tak na leżąco 8) Co tam łapy męczyć na starość. Ząbalek siedzi przed garem jak hrabia z tylnymi łapami na krzyż, a Sokół niesie po posiłku na szerokachnym nochalu całkiem sporą porcyjkę ryżu - efekt szorowania mich i garów po kolacji - wszystko mam już umyte i w szeregu. Dobry jest chłopak ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Sokół niesie po posiłku na szerokachnym nochalu całkiem sporą porcyjkę ryżu - efekt szorowania mich i garów po kolacji - wszystko mam już umyte i w szeregu. Dobry jest chłopak ;)

szkoda, że to tak daleko - mógłby do mnie wpadać i szorować ;)

Dobrej nocy Friduniu i Juleczko i wszystkim innym też

Posted

Od kwietnia moge wspierac Fride skromna deklaracja - 10 zł. Tyle samo zadeklarowała moja znajoma - Ewa K.
Na prosbe Negrity, bede zbierac tez wpłaty na Fride. Zaraz wysle nr konta do Argat.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Oj tam oj tam ;)

Frida jutro dostanie kolejną serię zastrzyków. Teraz pewnie zacznie fruwać i ćwierkać :D

to uważajcie, żeby za Julką do szkoły nie latała :evil_lol:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Belu, ty to jesteś człek złotego serca. Kiedyś będziesz aniołem.

sprostowanie:
Bela JUŻ jest aniołem :angel:
tylko sprytnie pochowała skrzydełka :lol:

Posted

Julka właśnie wróciła zs spacerku z aktywniejszą częścią stadka. Frida z Daszką znalazły jakieś resztki martwego ptaka i obie solidarnie w pyski wziąwszy co której przypadło, zamierzały sobie donieść do domu. Julka musiała brutalnie pozbawić obie panie przysmaku ;) Takie są współczesne psie babcie.

Wystawiam bazarek dla Misi i Kaji - suń tomaszowskich, które są u mnie, a które wszyscy opuścili. Anja sama rady dać nie może, bo ratuje dwie inne oneczki - są w hotelach. Zwołujcie proszę ludzi na ich wątek. Nikomu się nie podobają i nikogo nie wzrusza ich los...

Posted

Czarodziejka napisał(a):

Wystawiam bazarek dla Misi i Kaji - suń tomaszowskich, które są u mnie, a które wszyscy opuścili. Nikomu się nie podobają i nikogo nie wzrusza ich los...

Ale to smutne :(
a link do bazarku podasz?