Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bela51 napisał(a):
Od kwietnia moge wspierac Fride skromna deklaracja - 10 zł. Tyle samo zadeklarowała moja znajoma - Ewa K.
Na prosbe Negrity, bede zbierac tez wpłaty na Fride. Zaraz wysle nr konta do Argat.

Ja dorzucam 20,-

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frida już po kolejnej serii zastrzyków. Marszczyła pysk w harmoniję panna i kłapnęła zębami akurat nad Aronowym uchem, bo się akurat nawinął podczas kiedy była strzykana boleśnie ;) Ale mamy już rewitalizację z głowy. Spacerek poranny zaliczony radośnie.

Posted

Czarodziejka napisał(a):

A Aron mi znów wstyd przyniósł, bo piękny taki, a płakał i się łapami w górę wyłożył przy obcinaniu pazurów :D

:evil_lol: szkoda, ze tego nie widziałam, kochany Aronek - rozczula mnie takim zachowaniem

Posted

[quote name='Czarodziejka']Bazarek dla suń. Jescze dorzucę kilka ciuszków. Wszystkie w rozmiarze 36 niestety, ale podrzucajcie, może się ktoś skusi, są doskonałej jakości.

http://www.dogomania.pl/threads/205000-Czarodziejskie-kreacje-w-rozmiarze-36-na-Misię-i-Kaję-do-4.04-godz.22.00

podrzucam, chociaż mnie licho bierze, że takie malutkie :diabloti:
Ale żeby nie było, pokazałam koleżankom spoza dogo - jedna tak się zapaliła, że chyba się zarejestruje coby licytować, bo ona jest 36 :razz:
zobaczymy....

Posted

Negrita8 napisał(a):

Ale żeby nie było, pokazałam koleżankom spoza dogo - jedna tak się zapaliła, że chyba się zarejestruje coby licytować, bo ona jest 36 :razz:
zobaczymy....

Mozesz licytowac w jej imieniu, jesli jest zdecydowana:roll:

Posted

niby tak, ale wiesz... to nie są ciuszki za 10 zł ;)
- choć w stosunku do ceny "rynkowej" - okazje niesamowite,
więc lepiej jakby sama weszła w licytację.
Zobaczymy...bazarek chyba do 4.04 to jeszcze trochę czasu jest

Posted

Czarodziejka napisał(a):
To są KREACJE!!!! A nie ciuszki ;)

Masz racje Czarodziejko.:lol: Ale zeby byla rownowaga, to dorzuciłam dwa ciuszki.:evil_lol:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Fryteczka rozszczekana pozdrawia ze swojego grajdołka. Ona już nawet nie podchodzi do mnie normalnie, tylko z zaszczekiem ;)

ale co to znaczy ? że niby taka rozmowna? ;)
Poganiaj Czarodziejko listki, żeby szybko wychodziły, bo mąż powiedział, że jak się zazieleni to Was odwiedzimy :)

Posted

dominikabankert napisał(a):
Belcia wyslij mi kochana nr konta na jaki moge przelac grosik na Fride jutro ide do miasta to akurat wpłace:)

Fridusia bardzo dziękuje Dominisi :loveu:

Posted

Negrita8 napisał(a):
ale co to znaczy ? że niby taka rozmowna? ;)
Poganiaj Czarodziejko listki, żeby szybko wychodziły, bo mąż powiedział, że jak się zazieleni to Was odwiedzimy :)

Poganiam ;) Teraz jest paskudnie i szaro, wiosną piękniej. Frida lubi sobie poszczekać, a wachlarz zaszczeków ma dość szeroki :D