katarzyna09 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 bela51 napisał(a):Od kwietnia moge wspierac Fride skromna deklaracja - 10 zł. Tyle samo zadeklarowała moja znajoma - Ewa K. Na prosbe Negrity, bede zbierac tez wpłaty na Fride. Zaraz wysle nr konta do Argat. Ja dorzucam 20,- Quote
bela51 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 katarzyna09 napisał(a):Ja dorzucam 20,- Bardzo dziekujemy , Kasiu ! Czy to stała deklaracja, czy jednorazowa ? Quote
katarzyna09 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 bela51 napisał(a):Bardzo dziekujemy , Kasiu ! Czy to stała deklaracja, czy jednorazowa ? Stała, od kwietnia;) Quote
bela51 Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 katarzyna09 napisał(a):Stała, od kwietnia;) Bardzo dziekujemy Kasiu ! Moze jeszcze ktos dorzuci grosik dla staruszki ? Quote
Czarodziejka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Frida już po kolejnej serii zastrzyków. Marszczyła pysk w harmoniję panna i kłapnęła zębami akurat nad Aronowym uchem, bo się akurat nawinął podczas kiedy była strzykana boleśnie ;) Ale mamy już rewitalizację z głowy. Spacerek poranny zaliczony radośnie. Quote
Negrita8 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 oj to się cieszę bardzo :) zastrzyki + słoneczko wiosenne + pyszne papu + Wasze serca = SZCZĘŚLIWA Frida :Cool!::Dog_run: p.s. a jaki koszt zastrzyków ? Quote
Czarodziejka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Już przecież opłacone ;) A Aron mi znów wstyd przyniósł, bo piękny taki, a płakał i się łapami w górę wyłożył przy obcinaniu pazurów :D Quote
Negrita8 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Czarodziejka napisał(a): A Aron mi znów wstyd przyniósł, bo piękny taki, a płakał i się łapami w górę wyłożył przy obcinaniu pazurów :D :evil_lol: szkoda, ze tego nie widziałam, kochany Aronek - rozczula mnie takim zachowaniem Quote
Negrita8 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Czarodziejka']Bazarek dla suń. Jescze dorzucę kilka ciuszków. Wszystkie w rozmiarze 36 niestety, ale podrzucajcie, może się ktoś skusi, są doskonałej jakości. http://www.dogomania.pl/threads/205000-Czarodziejskie-kreacje-w-rozmiarze-36-na-Misię-i-Kaję-do-4.04-godz.22.00 podrzucam, chociaż mnie licho bierze, że takie malutkie :diabloti: Ale żeby nie było, pokazałam koleżankom spoza dogo - jedna tak się zapaliła, że chyba się zarejestruje coby licytować, bo ona jest 36 :razz: zobaczymy.... Quote
Negrita8 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 zaglądam do Fridusi i smyram za uszkiem :) Quote
Czarodziejka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Dzięki Negrito! Mam też nowiuteńki żakiecik wiosenny. Zaraz będę wstawiać ;) Quote
bela51 Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Negrita8 napisał(a): Ale żeby nie było, pokazałam koleżankom spoza dogo - jedna tak się zapaliła, że chyba się zarejestruje coby licytować, bo ona jest 36 :razz: zobaczymy.... Mozesz licytowac w jej imieniu, jesli jest zdecydowana:roll: Quote
Negrita8 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 niby tak, ale wiesz... to nie są ciuszki za 10 zł ;) - choć w stosunku do ceny "rynkowej" - okazje niesamowite, więc lepiej jakby sama weszła w licytację. Zobaczymy...bazarek chyba do 4.04 to jeszcze trochę czasu jest Quote
bela51 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Czarodziejka napisał(a):To są KREACJE!!!! A nie ciuszki ;) Masz racje Czarodziejko.:lol: Ale zeby byla rownowaga, to dorzuciłam dwa ciuszki.:evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Fryteczka rozszczekana pozdrawia ze swojego grajdołka. Ona już nawet nie podchodzi do mnie normalnie, tylko z zaszczekiem ;) Quote
dominikabankert Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Belcia wyslij mi kochana nr konta na jaki moge przelac grosik na Fride jutro ide do miasta to akurat wpłace:) Quote
Negrita8 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Czarodziejka napisał(a):To są KREACJE!!!! A nie ciuszki ;) no właśnie! napisałam, że to nie ciuszki, a słowo KREACJE było w domyśle ;) Quote
Negrita8 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Czarodziejka napisał(a):Fryteczka rozszczekana pozdrawia ze swojego grajdołka. Ona już nawet nie podchodzi do mnie normalnie, tylko z zaszczekiem ;) ale co to znaczy ? że niby taka rozmowna? ;) Poganiaj Czarodziejko listki, żeby szybko wychodziły, bo mąż powiedział, że jak się zazieleni to Was odwiedzimy :) Quote
Negrita8 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 dominikabankert napisał(a):Belcia wyslij mi kochana nr konta na jaki moge przelac grosik na Fride jutro ide do miasta to akurat wpłace:) Fridusia bardzo dziękuje Dominisi :loveu: Quote
Czarodziejka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Negrita8 napisał(a):ale co to znaczy ? że niby taka rozmowna? ;) Poganiaj Czarodziejko listki, żeby szybko wychodziły, bo mąż powiedział, że jak się zazieleni to Was odwiedzimy :) Poganiam ;) Teraz jest paskudnie i szaro, wiosną piękniej. Frida lubi sobie poszczekać, a wachlarz zaszczeków ma dość szeroki :D Quote
Negrita8 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 o skubana - a taką cichutką udawała :) a jak inne psiaki reagują na jej głosową aktywność? Quote
Recommended Posts