Murka Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 W przyszłą sobotę będzie u nas prawdopodobnie muzzy (psi fotograf), ale nie wiem czy będziemy mieli czas na fotografowanie wszystkich psiaków, w pierwszej kolejności sesję będą miały psiaki, które do tej pory jej nie miały (Helcia ma fotki od muzzego robione wiosną 2012). No chyba, że nam będzie sprawnie szło i zostanie czas to wtedy będziemy mogli focić pozostałe psiaki. Czy w razie czego brać pod uwagę sunię? Koszty będą jak zwykle niewielkie po podzieleniu na fotografowane psiaki (ok. 5 zł). Quote
Cantadorra Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Oczywiście, że proszę fotografować Helenkę :) Quote
Cantadorra Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Pozdrawiam wszystkich, którzy zaglądają na wątek Helenki :) Quote
bela51 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Przelalam na konto fundacyjne Helenki drugą częsc dochodu z bazarku Cantadorry - 73,20 zł Quote
Martika&Aischa Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 cały czas zaglądam nie tracąc nadziei ....... Quote
Cantadorra Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='bela51']Przelalam na konto fundacyjne Helenki drugą częsc dochodu z bazarku Cantadorry - 73,20 zł[/QUOTE] Dziękuję pięknie za kolejny bazarek :) Quote
Cantadorra Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Zaglądajcie, zaglądajcie, im więcej tym lepiej :) Quote
Cantadorra Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Helenka będzie miała z bazarku na kolejny miesiąc :) Quote
Cantadorra Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Ciekawe, czy Helenka załapie się na fotki Quote
Martika&Aischa Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='Cantadorra']Ciekawe, czy Helenka załapie się na fotki[/QUOTE] no to czekamy na zdjęcia Helenki :) może nowe zdjęcia pomogą w znalezieniu tego jednego i wymarzonego domku :( Quote
Murka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Niestety nie daliśmy już rady zrobić fotek Helci (w sumie 4 psiaki się nie załapały, które miały już sesję wcześniej) - było pochmurno i z każdą chwilą robiło się coraz ciemniej. Ograniczał nas nie tylko czas, ale też warunki pogodowe, musieliśmy się spieszyć i nawet zapięłam na smycz Helkę, żeby ją podprowadzić przy okazji robienia fotek znajomych jej psiaków, ale tak się potwornie zapierała, żeby przejść na teren pod dom, gdzie robiliśmy fotki, że daliśmy jej spokój. Quote
Cantadorra Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 NO szkoda, może będzie sesja zimowa? Quote
Agmarek Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Rozmawiałam z Panem Rudego. Przytył 6 kg, wet prosił żeby go trochę odchudzić, bo waży 27 kg. Co z tego że Rudy dostaje dietetyczną karmę jak woli wyjadać innym psom z misek... Poza tym obszczekuje obce psy, nie słucha się nikogo poza Panem (chyba że smakołyki idą w ruch) śpi w łóżku i kiedy coś przeskrobie chowa głowę pod poduszkę udając że go nie ma. Chętnie wsiada do samochodu i jedzie na spacer do lasu, uwielbia zabawy z młodziutką sunią Keirą, ale lubi też zaczepiać psa-rezydenta. Chciałam się z Panem umówić na wizytę z aparatem. Owszem, bardzo chętnie, ale tylko w weekend. W tygodniu Pan Jerzy długo pracuje i kiedy wraca do domu jest już ciemno. Umówiliśmy się że prześle mi zdjęcia na meila, a jak dopasujemy wolny weekend pojadę tam i pójdziemy z Rudasem na spacer. Zdarza mu się czasem jeszcze nasikać na podłogę, Pan mówił że kiedyś w garderobie oblał mu koszule wiszące na wieszaku, ale chyba raczej nie był zły z tego powodu, bo mówił o tym bez emocji. To tyle co u Rudego. Jak będę miała zdjęcia natychmiast dam znać. Quote
Murka Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Rozliczenie: Stan konta na 11 września wynosił -730 zł Wpłaty: +360 zł Fundacja "Pomagajmy Razem..." Razem: -370 zł Koszty: -360 zł hotelowanie -25 zł wścieklizna wraz z dojazdem weta -8 zł Fiprex Razem: -393 zł -370 zł - 393 zł = -763 zł Stan konta na 11 październik wynosi -763 zł. Quote
Cantadorra Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Ciapuś, czy możesz zapłacić FV od Murki? Z góry dziękuję. Myślę, że od 1 stycznia przejdziemy na płatność bezpośrednio do Murki. Nie będziemy zawracać głowy Fundacji. Quote
Cantadorra Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Murka, przyznam, że nie rozumiem tego rozliczenia. Czy my zalegamy za dwa miesiące? Możesz to sprawdzić? Mam wrażenie, że zalegamy jeden miesiąc. Mogę się mylić oczywiście. Bela, rzuć okiem na to rozliczenie, Ty bardziej to ogarniasz niż ja. Quote
bela51 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Murka']Już wiem, gdzie tkwi błąd - w moich zapiskach :) :oops: Nie zanotowałam sobie po prostu, że wpłynęło 368 zł... przepraszam. Czyli teraz wystawię rachunek za ostatni okres (14.07-12.08 ), czyli 360 zł i będzie ok :)[/QUOTE] Ja tez sądziłam, ze sie rachunki wyprostowały i juz jest dobrze. Murka musi jeszcze raz to sprawdzic. Quote
Murka Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Wystawiłam i wysłałam rachunek za poprzedni miesiąc (370 zł), ale jeszcze nie otrzymałam wpłaty, dlatego nie ujęłam tego w rozliczeniu. Quote
Cantadorra Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Ciapuś prosimy o zapłacenie rachunku na 370 zł. Quote
Agmarek Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 Przesyłam zdjęcia Rudaska jakie dostałam od p.Jerzego. Lepszej jakości mam obiecane w weekend :-) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Agmarek Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Murka Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Cantadorra']Ciapuś prosimy o zapłacenie rachunku na 370 zł. Melduję, że dostałam wpłatę :) [quote name='Agmarek']Przesyłam zdjęcia Rudaska jakie dostałam od p.Jerzego. Lepszej jakości mam obiecane w weekend :-) Niezłe stadko! Quote
Recommended Posts