Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teraz dam się ponieść marzeniom. Jakby Rudy poszedł już tak na zawsze do swojego domu, to zostałaby tylko Helenka. A to zawsze spada z głowy obciążenie. Kolejna zatem będzie Helenka, przecież prędzej czy później musi ktoś się zainteresować naszą nietuzinkową panną.
A tak swoją drogą, to ciekawe, czy Helenka dalej bawi się piłeczkami i czy wszystko u niej w porządku.

Posted

Hela bryka jak szczeniaczek :) Komicznie wygląda gdy się czai na inne psy jak kot :) Robi się całkowicie płaska, łebek płasko na ziemi i tylko oczka jej błyszczą :)
Mogę Was pocieszyć, że niedawno ktoś, kto ma już od nas psiaka myślał nad adopcją Helenki, ale trochę obawia się podróży z dwoma niemałymi psami... w każdym razie istnieje realna szansa, że komuś jeszcze się nasza pręguska spodoba :)

A za Rudaska trzymam kciuki :)

Posted

[quote name='Murka']Hela bryka jak szczeniaczek :) Komicznie wygląda gdy się czai na inne psy jak kot :) Robi się całkowicie płaska, łebek płasko na ziemi i tylko oczka jej błyszczą :)
Mogę Was pocieszyć, że niedawno ktoś, kto ma już od nas psiaka myślał nad adopcją Helenki, ale trochę obawia się podróży z dwoma niemałymi psami... w każdym razie istnieje realna szansa, że komuś jeszcze się nasza pręguska spodoba :)

A za Rudaska trzymam kciuki :)[/QUOTE]

Murka, jak coś, to ja opłacę transport :) Pamiętaj :) Fajnie, że jest ktoś komu Helka wpadła w oko :)

Posted

[quote name='Murka']Ale to nie chodzi o przyjechanie po sunię, tylko w ogóle o podróżowanie, wyjechanie gdzieś na wczasy itd.[/QUOTE]
A to już grubszy problem. Także jak coś wyjdzie to super, ale trzeba robić swoje i tyle.

Posted

[quote name='Cantadorra']A to już grubszy problem. Także jak coś wyjdzie to super, ale trzeba robić swoje i tyle.[/QUOTE]

ciocia proszę prześlij mi jeszcze raz link do wątku bo tak czyściłam moją wiecznie zapchaną skrzynkę że wyczyściłam na amen :shake:
A kciuki nieustannie zaciskam ;)

Posted

[quote name='Cantadorra']Dzisiaj ok. 20 przyjeżdża pan po Rudaska. Ma dwie sunie i samca onka. Podobno bardzo dobrze ułożone. No to trzymamy kciuki, żeby się nie gryzły chłopaki :)[/QUOTE]
trzymamy z całych sił !!!!!!!!!

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]Powodzenia Rudasku – nie rozrabiaj za bardzo[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000];)[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Cantadorra']No to Rudy pojechał. Szczęśliwej drogi Rudasku. Oby to był już ten ostatni przystanek mały łobuziaku..... TEgo ci życzę z całego serca.[/QUOTE]
I ja tego samego zycze Rudaskowi.
Jesli trafił na człoweika o dobrym sercu, to na pewno go nie odda, mimo ewentualnych trudnosci jakie mogą sie zdarzyc.

Posted

Nie mamy jeszcze tego postu na pierwszej stronie, przeklejam tutaj.

[COLOR=#000080][B]31.12.2012 ( + ) 410 zł bazarek Cantadorry
14.01.2013 ( - ) 368 zł R-k 5/2013
6.02 2013 ( + ) 360 zł bazarek Cantadorry I czesc
6.02.2013 ( + ) 25 zł mtf zalesie dla Heli
12.02.2013 ( + ) 243,50 zł bazarek Cantadorry II cześć
13.02.2013 ( - ) 360 zł R-k za hotel
5.03.2013 ( + ) 300 zł bazarek fony I część
8.03.2013 ( - ) 370 zł R-k za hotel
Saldo na dzien 8.03. 2013 ( + ) 240,50 zł[/B][/COLOR]

Ciągle nie ma jednej wpłaty z bazarku fony. Poczekam jeszcze pare dni, aby zrobic koncowy przelew.

Posted

Wow, to kciuki za aklimatyzację Rudaska w DS! :D
U Heli ciszaaaa :( Ale nie tylko u niej, u innych psiaków też. Niech ta wiosna wreszcie nadejdzie to może coś ruszy...

Przynajmniej tyle dobrego, że Helcia jest wybitnie wesoła i zabawowa ostatnio :)