Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czas pokaże, czy randki z Kofim wniosą pozytywne zmiany w zachowaniu Heli. Trzeba próbować. :) Swoją drogą, wybrała sobie niezłego wariata. ;) 

Posted

Jeśli chodzi o ogłoszenia, to dobre dusze kupują Helence ogłoszenia i podają mój mail, z którego aktywuję. I w ten sposób napstrykało się tych ogłoszeń.
Dobrze, że Helenka zrobiła kolejny minikrok do przodu.
Hop, mam do oddania Propalin 100 ml - 80% pełny, antybiotyk Augmentin, ampułki Nivalinu.
Jeśli przyda Ci się dla jakiegoś psiaka, to daj znać.

Posted

De gustibus non est disputandum ;)

Teraz na czasie jest rzucanie łaciną.  ;) Cytowanie sentencji łacińskich już nie w modzie.  ;) Znam pewien wątek, gdzie można znaleźć wszystko - mentorstwo, popisy elokwencji, próby błyskania intelektem i wiedzą, wypowiedzi na poziomie rynsztoka, wynurzenia... Dużo tam nienawiści, zapalczywości, półprawd, kłamstw, egocentryzmu, chamstwa i kryptochamstwa. Ciągnie się ten wątek, chociaż od dawna jest do zamknięcia. Nic nowego nie wnosi, nie pomaga zwierzętom. Jedyny plus tego wątku jest taki, że wiadomo od kogo trzymać się z daleka. ;)

Jeśli chodzi o ogłoszenia, to dobre dusze kupują Helence ogłoszenia i podają mój mail, z którego aktywuję. I w ten sposób napstrykało się tych ogłoszeń.
Dobrze, że Helenka zrobiła kolejny minikrok do przodu.
Hop, mam do oddania Propalin 100 ml - 80% pełny, antybiotyk Augmentin, ampułki Nivalinu.
Jeśli przyda Ci się dla jakiegoś psiaka, to daj znać.

Super, że ogłoszenia są. :) Dzięki, ale żaden "nasz" psiak nie potrzebuje takich leków.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Co tam u Was? Upały nie dobiły? Helena znosi je dzielnie?

Wszyscy żywi. :) Hela daje radę. ;) W sierpniu profilaktyczne odrobaczanie wszystkich psiaków. :)

Posted

Ja to się zastanawiam, czy żyję... Czy jeszcze nie wyparowałam, albo co?

Lato w Krakowie to koszmar. Zresztą inne pory roku też nie lepsze. Klimat krakowski jest specyficzny. Brak tam świeżego powiewu. ;)

Miałam zapytanie o Helę z olx. Dom z ogrodem pod Warszawą, seterka i niewielki kundelek. Państwo mają się zastanowić i jeżeli będą zainteresowani adopcją, odezwą się w piątek.

Posted

Boje sie cieszyc, ale przeciez wszystko jest mo9zliwe.

Podobny do Heli strachulec od Emis pojechał w zeszłym miesiacu do domu. Sypia w łozku i cudnie sie aklimatyzuje.

na zdjęciu ponizej Elenka- strachulec w swoim ogrodzie :)

11209666_1009447335755297_66710697726813

• Upvote 1