Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy, witamy Luka i do lektury zapraszamy:)
W 1 poście zrobiłam porządki z finansami Viki-znowu cholera na minusie:( ale do tego już zdążyłam się przyzwyczaić:)
Dziewczyny doradźcie mi, bo ja ostatnio rzadko mam telefony więc już się nie orientuje który portal najbardziej chodliwy:) Na jakiej stronie wyróżnić Vikunie?Myślałam o gumtree dolnośląskim, albo tablicy ewentualnie Morusku, bo z tego ostatniego to jakoś zawsze miałam najwięcej telefonów:)
Jestem również otwarta na inne propozycję:)

Posted (edited)

[quote name='sunia2000']Witamy, witamy Luka i do lektury zapraszamy:)
W 1 poście zrobiłam porządki z finansami Viki-znowu cholera na minusie:( ale do tego już zdążyłam się przyzwyczaić:)
Dziewczyny doradźcie mi, bo ja ostatnio rzadko mam telefony więc już się nie orientuje który portal najbardziej chodliwy:) Na jakiej stronie wyróżnić Vikunie?Myślałam o gumtree dolnośląskim, albo tablicy ewentualnie Morusku, bo z tego ostatniego to jakoś zawsze miałam najwięcej telefonów:)
Jestem również otwarta na inne propozycję:)[/QUOTE]

Tablica lub gumtree - według mnie. Na temat Moruska nie umiem nic powiedzieć.

Wyróznialam Viki na Allegratka i na Jaroslawiaku ale niestety efektow nie było.:shake:

Edited by barb
Posted

[quote name='sunia2000']
[/QUOTE]

Suniu, nie wymieniłaś deklaracji stałych a ujęłaś je chyba w ogólnym rozliczeniu.
Możesz napisać ile ich jest i od ilu osób aktualnie - na styczeń ?
Zajrzalam na wątek Lisia i tam jest to fajnie zrobione, w ktorymś z pierwszych postów.
Według moich obliczeń Viki brakuje 205 zl miesięcznych deklaracji ?

Posted

[quote name='Nikaragua']kolejny raz allegro usunęło ogłoszenie Viki (zresztą pozostałe moje ogłoszenia też)
już nie będę zatem odnawiać[/QUOTE]

Widzialam niestety.:shake: Przytulisku w Boguchwale tez usunęli wszystkie.:shake:

Posted

[quote name='barb']Suniu, nie wymieniłaś deklaracji stałych a ujęłaś je chyba w ogólnym rozliczeniu.
Możesz napisać ile ich jest i od ilu osób aktualnie - na styczeń ?
Zajrzalam na wątek Lisia i tam jest to fajnie zrobione, w ktorymś z pierwszych postów.
Według moich obliczeń Viki brakuje 205 zl miesięcznych deklaracji ?[/QUOTE]

Przez nieuwagę nie dopisałam stałych w ogólnym rozliczeniu:) I Vikuni rzeczywiście brakuje 205 zł stałych:(

Posted

[quote name='sunia2000']Przez nieuwagę nie dopisałam stałych w ogólnym rozliczeniu:) I Vikuni rzeczywiście brakuje 205 zł stałych:([/QUOTE]

Dzielnie sobie radzisz robiąc bazarki :) a ja staram się 20 zł/miesiąc rezerwować na Viki, to w takim razie zgłoszam te 20 zł jako deklarację stałą od lutego :)

Posted

[quote name='sharka']Dzielnie sobie radzisz robiąc bazarki :) a ja staram się 20 zł/miesiąc rezerwować na Viki, to w takim razie zgłoszam te 20 zł jako deklarację stałą od lutego :)[/QUOTE]

A ja w tym miesiacu zrobię zakupy na Vikuniowym bazarku ;) a od lutego też sie przymierzę do jakiejś deklaracji - chociaż takiej malutkiej. :roll:

Posted

[quote name='sunia2000']A ja na kolejny bazarek dla Vikuni:)[url]http://www.dogomania.pl/threads/221524-NUXE-GALENIC-DUCRAY-I-TRIXIE-dla-Viki-do-godz-20.00-30.01.-12?p=18461777#post18461777[/url][/QUOTE]

Kosmetyczny... Uwielbiam !!!

Posted

Viki mam nadzieję,że szczęście Ci wreszcie dopisze kochana!
Zrobię jej nowe ogłoszenia, bo tamte już trochę stare,a teraz to wszędzie pełno zwierzaków i jeszcze najlepiej żeby ogłoszenia były najświeższe czyli najbardziej widoczne. :)