BUDRYSEK Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='beta ata']No, dobra! Wkraczam :-) Wezmę Rufcia na tymczas. Tylko do mnie dośc daleko z Pszczyny... Azalia już mnie zna, chyba może w jakimś stopniu poświadczyć za mnie... Co Wy na to?[/QUOTE] super! tylko zeby udalo sie Go wyciagnac trzeba zaczac zbierac kase na transport Quote
Onaa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 A ile to będzie potrzebne ? I czy dt będzie całkiem darmowe czy trzeba karmę albo coś ? Prosze o rzeczowe informacje i nr konta, to podam na fb, (taką informację publicznie tam umieszczę w opisie psiaka, a nr konta w wiadomości wyślę jak ktoś będzie chciał go wesprzeć). Quote
beta ata Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jeszcze nie wiem, jak wygląda sprawa wywozu, czy psy jeszcze są czy już nie. Czekam na telefon. Quote
beta ata Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Hm, robi sie późno, a telefon nie dzwoni w tej sprawie... Zadzwoniłam, ale nie odpowiada... Mam złe myśli... Quote
BUDRYSEK Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='beta ata']Hm, robi sie późno, a telefon nie dzwoni w tej sprawie... Zadzwoniłam, ale nie odpowiada... Mam złe myśli...[/QUOTE] jak tylko bedzie sie dalo wyciagnac psiaki to jedzie do Ciebie jutro bedziemy wiecej wiedzialy Quote
Onaa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jest jeszcze taki drugi kudłaczek, też ładny młody i wystraszony Czarnuszek, może [B][COLOR=green]beta ata[/COLOR][/B] i nad nim byś się zlitowała. Quote
azalia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='beta ata']Przed chwilą rozmawiałam przez tel. z ...yyy... właściwie nie wiem, z kim, chyba albo z Klaudus albo z Budrysek, w każdym razie numer byl podany jako kontaktowy w ogloszeniach Rufuska. Ona jeszcze dziś nie miała czasu wejść na dogo i nie wiedziała, że zaproponowałam tymczas dla niego. Niestety możliwe, że psy z Pszczyny już wywieziono! Mam nadzieję, że nie! Zaproponowałam, żeby wyciągnęła ich więcej, jeśli jeszcze są, ja je przechowam jakoś, a potem coś będziemy kombinować. Mam nadzieję, że nie przeceniam swoich sił... Do mnie jest kawał drogi, ale skoro jestem w tej chwili jedyną nadzieją...[/QUOTE]Skoro beta ata tak napisała to napewno tego drugiego też przygarnie,tylko żeby nie daj Boże ich nie wywieżli do Mysłowic.... Quote
beta ata Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Czyli jeszcze są? Czekam na wieści. Teraz juz idę spać. Quote
beta ata Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Zaglądam, choć wiem oczywiście, że wieści będą dopiero pod wieczór, ale pomyślałam, że lepiej trzymać palec na klawiaturze... Quote
Kocurek Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Tez jestem ciekawa co z Rufuskiem....To czekamy.... Quote
TERESA BORCZ Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 RUFUSEK jest na szczęście, wszystkie są , trzeba się spieszyć, rozumiem że go zabiera ktoś, porozumiemy sie co do tego telefonicznie ale trzeba jechać zapłacić za szczepienie za niego i może jeszcze innego, szukam tam transportu, godzina "W " w środę niestety, mało czasu, może kudłaczka biorę, może z innymi maluchami, gdzie miałby być ten dt w sudetach,beta ata ??może i o transport się postaramy, jeśli będziemy wiedzieć gdzie , wspólnie , podaje do beta ata na pw tel i prosze o kontakt Quote
Onaa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 A może tego Czarnuszka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/207520-Niewielki-wystraszony-Czarnuszek-czy-zaufa-cz%C5%82owiekowi[/url] ? Na fb są pytania odnośnie co i jak z Rufuskiem. Jak będą konkretne informacje do tam podam , i nr konta kogoś. Quote
azalia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Uffff!jak dobrze,że pieski nie wyjechały,biedaczyska kochane. Quote
beta ata Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jestem. Dogo, o jakie konkretne informacje chodzi? Czy ja mam podać numer mojego prywatnego konta? Potrzebuję oczywiście wsparcia finansowego, na wyżywienie, na opiekę wet. i na kastrację. Wezmę Rufuska i Czarnulka. Więcej chyba nie dam rady... Nie wiem, po prostu sie boję, że to może być jakaś domowa masakra, nie bardzo mam mozliwość oddzielenia psów w razie problemów. Poza tym robię to pierwszy raz. No, nie wiem, doradźcie! Chciałbym uratować wszystkie psy świata, ale nie chcę zrobić czegoś głupiego, co potem skończy sie katastrofą... Popytam jeszcze znajomych, może ktoś zechce być DT... Quote
Onaa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jeśli chodzi o informacje to po prostu czekam aż się sytuacja wyklaruje, będzie wiadomo że psiaki bezpieczne, że jadą na dt tu i tu, i że są potrzebne w związku z tym pieniążki na takie i takie rzeczy. Chciałabym podać rzetelne informacje na fb, i tak że jeśli ktoś się zdecyduje wspomóc Rufuska, czy obydwa kudłaczki, finansowo , to żeby miał jasną sytuację i wiedział na co jego pieniążki są przeznaczane i w jaki sposób pomógł psiakom. Jeśli chodzi natomiast o konto do wpłaty to nie wiem jak to wygląda na fb, niegdy nie zbierałam tam pieniążków. Jak jest jakaś fundacja to podaje się publicznie na fb, a jeśli ktoś będzie zbierał na swoje konto na psiaczki, to będzie to trzeba podać na pw, tylko nie wiem co zaznaczyć tytułem wpłaty, no i te wpłaty muszą być potem tutaj na wątku widoczne, że przyszły na psiaki. Tak że jak coś to prosze o info a ja to umieszcze na fb. Tam w albumie Rufuska, ludzie czekają na wieści, było kilka osób które go chciały wesprzeć, mam nadzieję że nadal będą chętne do pomocy. Quote
Tofikowa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='beta ata']Jestem. Dogo, o jakie konkretne informacje chodzi? Czy ja mam podać numer mojego prywatnego konta? Potrzebuję oczywiście wsparcia finansowego, na wyżywienie, na opiekę wet. i na kastrację. Wezmę Rufuska i Czarnulka. Więcej chyba nie dam rady... Nie wiem, po prostu sie boję, że to może być jakaś domowa masakra, nie bardzo mam mozliwość oddzielenia psów w razie problemów. Poza tym robię to pierwszy raz. No, nie wiem, doradźcie! Chciałbym uratować wszystkie psy świata, ale nie chcę zrobić czegoś głupiego, co potem skończy sie katastrofą... Popytam jeszcze znajomych, może ktoś zechce być DT...[/QUOTE] beta ata, to super że weźmiesz dwa psiaki, Budrysek już o tym wie? Mamy też domek dla dwóch suń, dziewczyny cały czas działają. Budrysek szukała transportu do Leszna chyba dla Brytana. Może się uda wyciągnąć wszystkie? Quote
Onaa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Myślę że jeśli kilka z nich pójdzie z tego miejsca to pozostałe nie pojadą nigdzie. A wszystkie to chyba trudno będzie tak zabrać, zwłaszcza że jeszcze sa poprzednie psiaki nie mające domów. Quote
Tofikowa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 A może zbierać już na fb kaskę na transport? To chyba kawałek drogi od Pszczyny? Quote
beta ata Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Dogo 07 , podałam swoje konto na pw. Innych pomysłów nie mam, nie jestem czlonkiem żadnej fundacji. Natomiast jeśli chodzi o zbieranie na transport, to nie wiem, kto ma zbierać. Jeśli to uprości sprawę, to też może być na moje konto, ja przeleję, gdzie podacie. Rozumiem, że jestem nowa i nie jestem zaufaną osobą, jeśli to miałby być problem, to może na konto azalii ? Ona jest "starą" dogomaniaczką... Usiłuję załatwić im darmowy transport, ale nic mi z tego dotąd nie wyszło. Quote
beta ata Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Wątek Czarnuszka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/207520-Niewielki-wystraszony-Czarnuszek-czy-zaufa-cz%C5%82owiekowi[/url] Quote
beta ata Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Mam nadzieję, że wieczorem ludzie siądą do kompów i coś sie ruszy i jakieś wieści będą Quote
Recommended Posts