Miga Posted October 24, 2003 Posted October 24, 2003 Witam Wszystkich!! Pisząc na www.psy.pl i pytając o krakowskich psiarzy tu mnie zlecono. Chciałabym sie dowiedzić jakie macie psy i czy organizujecie zloty?? Jak tak to gdzie ??? :D :D :D Quote
pizarro Posted October 24, 2003 Posted October 24, 2003 ja mam trzy suczki. czarna kudlata i dwie bialo-czarne:kudlata i gladka. zloty i owszem byly :drinking: ale mnie niestety tam nie bylo :oops: no i mieszkam na zakrzowku. pzdr.witaj! Quote
Miga Posted October 24, 2003 Author Posted October 24, 2003 aaaa ja myslalam ze ta fotka koło Twojej wypowiedzi to mój pies autentycznie , ja mam podobnego :):): :P Quote
Miga Posted October 24, 2003 Author Posted October 24, 2003 a Twoje sunie są kundelkami??? Ja mieszkam w okolicach Krakowa (Skawina) kojarzysz?? Mma 6-letniego psa , mieszanca sznucera, ale wyglada jak mieszanka terrierow. Napisz coś o swoich suniach Apel do Krakusów i nie tylko do wszystkich z Polski piszcie os woich psiakach 0X Quote
pizarro Posted October 24, 2003 Posted October 24, 2003 dwie duze. jedna w okienku, a druga to pseudodalmatynczyk mojej dziewczyny-to sobie latwo wyobrazic. trzecia malutka, ale jej jest najwiecej. z pyszczka troche jak ta pod nickiem, ale dluga i kudlata. biala z czarnymi latami. askatu, caramba i alicja. maja-odpowiednio- 5 lat, 1,5 roku i 10 miesiecy. wszystko ze znakiem zapytania... i wiem gdzie skawina 8) Quote
Gotrek Posted October 29, 2003 Posted October 29, 2003 Witam My też z Krakowa, ale mamy trochę daleko do Was, bo jesteśmy z okolic Nowej Huty. Mam nadzieję, że jakieś spotananie dogomaniaków krakowskich się jeszcze odbędzie! :D. Narazie niestety nie zaliczyłam żadnego, bo i nie wiedziałam, że takowy był. Quote
Miga Posted October 29, 2003 Author Posted October 29, 2003 Ja wprawdzie nie z Krakowa ale ze Skawiny, właśnie dzis bedę w Nowej Hucie :) Ja mam mieszanca sznaucera 6-letniego. Ja też nie byłam na żadnym zlotku , akurcze usilnie próbuje namówić wszytskich. Podoba mi sie jak jest na www.lukrowi.pl bo tam się psiomaniacy spotykaja na zlotach nawet na swoich dzialkach. Trzeba sie streścić i zorganizowac jakis zlocior wierze w WAS 0X Quote
susy Posted October 29, 2003 Posted October 29, 2003 ja mam haszczaczke i jestem z Krakowa i chętnie przyjdę na taki zlot Quote
benia Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 2 kolejne psiaki z Krakowa meldują się posłusznie... :lol: mgd_a - my mniej więcej podobne okolice... Quote
Miga Posted November 7, 2003 Author Posted November 7, 2003 Więc dziewczynki i..chłopcy czekam na jakies propozycje, teraz wprawdzie pogoda nie najlepsza. Czy ktoś z Was chodzi na wystawy do Krakowa , ja bywam tylko pod koniec czerwca w AWf. Benia a oprocz amstafka masz jakiego jeszcze??? Quote
benia Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 oprócz amstaffki mamy jeszcze pieska kanaryjskiego... malutkiego, 60-kilowego bosstone'ka... my dość często chodzimy na spacerki do parku AWF-u... i na wystawach bywamy... Quote
BossTone Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Benia a oprocz amstafka masz jakiego jeszcze??? ma, a jakże :D a oto i on w emblemacie: prawie 13-miesięczny pies kanaryjski Quote
BossTone Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 hmmm, aż podwójna odpowiedź, hehehe :D Quote
Gotrek Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Więc dziewczynki i..chłopcy czekam na jakies propozycje, teraz wprawdzie pogoda nie najlepsza. No to ludziska ustalamy miejsce i termin :), zastanawiam się własnie "gdzie", może błonia? Czy ktoś z Was chodzi na wystawy do Krakowa , ja bywam tylko pod koniec czerwca w AWf. Ja w tym roku byłam, nawet trochę zdjęć porobiłam :), są u mnie w galerii. mgd_a - my mniej więcej podobne okolice... O fajnie, chociaż to rozległy teren i pewnie i tak w znacznej odlegości jesteśmy. Quote
benia Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 my niedaleko parku awf-u, więc chętnie tam chodzimy na spacerki... widziałam galerię!!! :klacz: ten Twój "potwór" rewelacyjny... a poza tym sądząc po tych wszystkich Twoich zwierzakach... niezły wariat musi z Ciebie być... :wink: pozdrawiamy!!!!!!!!!!! Quote
Miga Posted November 8, 2003 Author Posted November 8, 2003 Łatwiej mówić gorzej zrobić, ja ze Skawiny mogę wprawdzie dojechać, ale raczej nie na najdalsze końce Krakowa. Do busa nie wiem czy by mnie wpuścili z psem. --a jak myślicie czy nasze pieski pobawią sie "w zgodzie" czy nie?. Mój jest już 6-letni woli spokojniejsze zabawy , ale jak ma faze to szaleje za dwóch. --A reginoy jakie Wam pasują?? No ja skromnie powiem że mi najbardziej pasowałby ten park koło Borku Fałęckiego, ale wiem że Wam pewnie nie Pozdrawiam Aga&Dino Quote
benia Posted November 11, 2003 Posted November 11, 2003 myślę, że doszlibyśmy do porozumienia co do wyboru miejsca na spacerek... czekamy na propozycje!! acha!! z benią nie ma problemu, ona jest zawsze chętna na nowe psie znajomości. Quote
benia Posted November 24, 2003 Posted November 24, 2003 no i pochowały się gdzieś po katach te Krakusy... :( Quote
Miga Posted November 25, 2003 Author Posted November 25, 2003 No własnie Krakusów nie ma , cos ta jesień ichchyba wykańcza. Jakby kogos naszła ochota na zlocik to dajcie znać. Postaramy sie zgadać. Jak nie teraz to na wiosnę. Może zatroszczymy sie o szerszą reszę dogomaniaków z Krakowa i okolic. Może podacie nr GG to jakby co to sie dogadamy. Bywacie może na wystawach w AWf-ie. Ja byłam 2 razy , jak narazie tylko na takie wystawy moge sobie pozwolić bo jak wiecie trudnością jest dojazd. Było pół biedy gdyby ktos jeszcze z mojego najbliższego otoczenia jeździł na wystawy le jakos znajmoym świat kynologiczny jest co najmnioej obcy. :( Ale przed nami przyszłośc świetlana. Trzeba prztrzymać ta okropna jesień i zabrać się do roboty ;) Quote
benia Posted November 29, 2003 Posted November 29, 2003 no rzeczywiscie te krakusy jakiś takie nieruchawe... :lol: moze rusza się troche na wiosnę... oczywiście, że bywamy na wystawach w parku awf-u!! :lol: Quote
Tjahzi Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 no postanowilem pobudzic krakusow!!....:) chodzi z was ktos moze z psiakiem na łąki nowohuckie..?? Quote
lupak Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 no postanowilem pobudzic krakusow!!....:)chodzi z was ktos moze z psiakiem na łąki nowohuckie..?? Niestety, nam blizej do Lasku Wolskiego i w okolice Kopca Kosciuszki. Quote
Miga Posted February 6, 2004 Author Posted February 6, 2004 Ja jestem ze Skawiny wiec najblizej do Krakowa mam do Borku Fałęckiego ....ale czekam na propozycje Quote
Recommended Posts