Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mam trzy suczki. czarna kudlata i dwie bialo-czarne:kudlata i gladka.

zloty i owszem byly :drinking:

ale mnie niestety tam nie bylo :oops:

no i mieszkam na zakrzowku.

pzdr.witaj!

Posted

a Twoje sunie są kundelkami??? Ja mieszkam w okolicach Krakowa (Skawina) kojarzysz?? Mma 6-letniego psa , mieszanca sznucera, ale wyglada jak mieszanka terrierow. Napisz coś o swoich suniach

Apel do Krakusów i nie tylko do wszystkich z Polski piszcie os woich psiakach 0X

Posted

dwie duze. jedna w okienku, a druga to pseudodalmatynczyk mojej dziewczyny-to sobie latwo wyobrazic. trzecia malutka, ale jej jest najwiecej. z pyszczka troche jak ta pod nickiem, ale dluga i kudlata. biala z czarnymi latami. askatu, caramba i alicja. maja-odpowiednio- 5 lat, 1,5 roku i 10 miesiecy. wszystko ze znakiem zapytania...

i wiem gdzie skawina 8)

Posted

Witam heej.gif

My też z Krakowa, ale mamy trochę daleko do Was, bo jesteśmy z okolic Nowej Huty. Mam nadzieję, że jakieś spotananie dogomaniaków krakowskich się jeszcze odbędzie! :D. Narazie niestety nie zaliczyłam żadnego, bo i nie wiedziałam, że takowy był.

Posted

Ja wprawdzie nie z Krakowa ale ze Skawiny, właśnie dzis bedę w Nowej Hucie :) Ja mam mieszanca sznaucera 6-letniego. Ja też nie byłam na żadnym zlotku , akurcze usilnie próbuje namówić wszytskich. Podoba mi sie jak jest na www.lukrowi.pl bo tam się psiomaniacy spotykaja na zlotach nawet na swoich dzialkach. Trzeba sie streścić i zorganizowac jakis zlocior wierze w WAS 0X

• 2 weeks later...
Posted

Więc dziewczynki i..chłopcy czekam na jakies propozycje, teraz wprawdzie pogoda nie najlepsza. Czy ktoś z Was chodzi na wystawy do Krakowa , ja bywam tylko pod koniec czerwca w AWf.

Benia a oprocz amstafka masz jakiego jeszcze???

Posted

oprócz amstaffki mamy jeszcze pieska kanaryjskiego... malutkiego, 60-kilowego bosstone'ka...

my dość często chodzimy na spacerki do parku AWF-u... i na wystawach bywamy...

Posted
Więc dziewczynki i..chłopcy czekam na jakies propozycje, teraz wprawdzie pogoda nie najlepsza.

No to ludziska ustalamy miejsce i termin :), zastanawiam się własnie "gdzie", może błonia?

Czy ktoś z Was chodzi na wystawy do Krakowa , ja bywam tylko pod koniec czerwca w AWf.

Ja w tym roku byłam, nawet trochę zdjęć porobiłam :), są u mnie w

galerii.

mgd_a - my mniej więcej podobne okolice...

O fajnie, chociaż to rozległy teren i pewnie i tak w znacznej odlegości jesteśmy.

Posted

my niedaleko parku awf-u, więc chętnie tam chodzimy na spacerki...

widziałam galerię!!! :klacz: ten Twój "potwór" rewelacyjny... a poza tym sądząc po tych wszystkich Twoich zwierzakach... niezły wariat musi z Ciebie być... :wink:

pozdrawiamy!!!!!!!!!!!

Posted

Łatwiej mówić gorzej zrobić, ja ze Skawiny mogę wprawdzie dojechać, ale raczej nie na najdalsze końce Krakowa. Do busa nie wiem czy by mnie wpuścili z psem.

--a jak myślicie czy nasze pieski pobawią sie "w zgodzie" czy nie?. Mój jest już 6-letni woli spokojniejsze zabawy , ale jak ma faze to szaleje za dwóch.

--A reginoy jakie Wam pasują?? No ja skromnie powiem że mi najbardziej pasowałby ten park koło Borku Fałęckiego, ale wiem że Wam pewnie nie

Pozdrawiam Aga&Dino

Posted

myślę, że doszlibyśmy do porozumienia co do wyboru miejsca na spacerek... czekamy na propozycje!!

acha!! z benią nie ma problemu, ona jest zawsze chętna na nowe psie znajomości.

• 2 weeks later...
Posted

No własnie Krakusów nie ma , cos ta jesień ichchyba wykańcza. Jakby kogos naszła ochota na zlocik to dajcie znać. Postaramy sie zgadać. Jak nie teraz to na wiosnę. Może zatroszczymy sie o szerszą reszę dogomaniaków z Krakowa i okolic. Może podacie nr GG to jakby co to sie dogadamy.

Bywacie może na wystawach w AWf-ie. Ja byłam 2 razy , jak narazie tylko na takie wystawy moge sobie pozwolić bo jak wiecie trudnością jest dojazd. Było pół biedy gdyby ktos jeszcze z mojego najbliższego otoczenia jeździł na wystawy le jakos znajmoym świat kynologiczny jest co najmnioej obcy. :( Ale przed nami przyszłośc świetlana. Trzeba prztrzymać ta okropna jesień i zabrać się do roboty ;)

Posted

no rzeczywiscie te krakusy jakiś takie nieruchawe... :lol: moze rusza się troche na wiosnę...

oczywiście, że bywamy na wystawach w parku awf-u!! :lol:

• 2 months later...
Posted
no postanowilem pobudzic krakusow!!....:)

chodzi z was ktos moze z psiakiem na łąki nowohuckie..??

Niestety, nam blizej do Lasku Wolskiego i w okolice Kopca Kosciuszki.