Jump to content
Dogomania

Schron KIELCE - mini-goldenka GAFA odeszła za TM [*][*][*] , czy inne też odejdą?????

Recommended Posts

Posted

Nie kojarzysz bo telefonów nie odbiera od piątku :) Nie było jej w Dyminach. Kto to jest - nie wiem. Dlaczego tak zrobiła - też nie wiem. Twierdziła że jest wielką psiarą...

Posted

[quote name='eve-w']Nie kojarzysz bo telefonów nie odbiera od piątku :) Nie było jej w Dyminach. Kto to jest - nie wiem. Dlaczego tak zrobiła - też nie wiem. Twierdziła że jest wielką psiarą...[/QUOTE]

Aha rozumiem...
Bez komentarza, jak można komuś taki bałagan zrobić...

Posted

dorzucam jeszcze program 1, 2 regionalną i POLONIA

[url]http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/sprawa-dla-reportera/kontakt[/url]

Tu trzeba zadzwonić +48 (0-22) 547 44 50, wybrać 1, 2 i 4 (każdy telefon od nowa) i zmieścić się w 2 minutach opoiwadając o bezprawnym Państwu w Państwie Przedsiębiorstwa Utylizacji Kundli...

andzia, dodaj też do 1 postu.

Kto ogarnie szmatławce? Fakt, Sper Ekspres i Wasze rejonówki?

Posted

daj maile. Bez echa bo pewnie nie zauwazyli Twojego maila wsrod setek tysiecy innych. Jak sie wysla kilkadziseiat maili zauwaza....

KTO GDZIE JESZCZE WYSYLAL???? POPROSZE MAILE a biedna andzia wrzuca je do 2 postu :D

kontakty z ONET, INTERIA, WP, GAZETA potrzebne!

(onet pies, chociaz wolalabym na pierwsza strone :)

PUDELEK, POMPONIK - wszystie szmatławce internetowe.

Co jeszcze znacie?

Posted

[quote name='eve-w']Wrzuć adresy Jasza.
Czekam na spięce wszystkiego w jedną całośc i rozpoczynamy masowe wysyłanie maili. ale na serio masowe :)[/QUOTE]

Zedytowałam i podałam.

Posted

Andzia69 - adresy pod które wysłałam pismo, a które wkleiłaś w drugim poście...
Daj proszę nagłówki:
Pierwsze linki są do TVP, a te nazwiska na czarno - to z Radia ZET.

Posted

o wlasnie, lecimy z radiami:

Radio ZET
RMF
Kolor
Eska
Planeta
Campus
Zlote przeboje
VOX FM
Jedynka, Dwójka, Trojka
Tok FM
Eska Rock
Antyradio

Radio Kielce

o którym zapomniałam?

Posted

Do [B][U]Radia ZET[/U][/B] wszystkie maile do redaktorów Andzia69 wkleiła wraz z nazwiskami w drugim poście.
Do RMF FM 24 - znalazłam tylko formularz zgłoszeniowy na ich stronie - to wysłałam.

Posted

[B]LOKALNIE:[/B]

[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

[quote name='Jasza']Andzia69 - adresy pod które wysłałam pismo, a które wkleiłaś w drugim poście...
Daj proszę nagłówki:
Pierwsze linki są do TVP, a te nazwiska na czarno - to z Radia ZET.[/QUOTE]

kochana - to sprawdź teraz czy to dobrze nabazgrałam:oops:

Posted

czyj nr tel moge podac?odpisali z jakiejs tv w sprawie dymin i prosza o numer zeby porozmawiac,ja moge ale znacie wiecej liczb dat i faktow-podajcie mi na pw numer imie i nazwiosko,moze kilka zeby mogli p[rzeprowadzic kilka wywiadow?

Posted

a no walsnie, kto sie podejmie odbierania telefonow i udzielania informacji? Najlepiej bylo by, zeby ktos z TOZ, STOZ albo SOS bo jestescie na biezaco.
Bo to tez w ogolnej informacji trzeba bedzie podawac.

Posted

Jeszcze jedno. maile do radia zet musza byc napisane. Ja np. nie korzystam z outlocka i nie moge wyslac. Poza tym to wszystko pojdzie w swiat, bez linkow.

Posted

[quote name='Shania']ktoś deklarował chyba wysłanie mi fotek na pw...przyzna się ta osoba???:):p[/QUOTE]

tez czekam na zdjecia bo chce porozsylac dalej ... im szybciej tym lepiej ... Elka_ka ponoc miala 150

Posted

Kopiuje z watku sznaucery w schroniskach:

ostatniaszansa;15625002]Dzisiaj miałam telefon od Pani ,nazwiska nie zapamiętałam ,z fundacji ... też :( z niemiec, chcieli pomóc psiakom z Kielc. alwe telefon mam ! :) Byli umówieni, nie wpuszczono ich bo podobno jest choroba zakaźna od dzisiaj ?! przejechali 1000 km na darmo. Pani jest zbulwersowana widokiem, stanem psiaków . Sądziła, że my się zajmujemy takimi sprawami i możemy zadziałać pod względem prawnym. Ewa[/QUOTE]