Jump to content
Dogomania

Schron KIELCE - mini-goldenka GAFA odeszła za TM [*][*][*] , czy inne też odejdą?????

Recommended Posts

Posted

Andziu gdzie sunia była ostatnio??Trzeba dać jej tam schronienie, coś co spowoduje , ze przyjdzie...sorki, nie pomogę nie mam sama takiej klatki...niech k..wa Ci mordercy dadzą...i tam wyścielcie i dajcie jedzenie, ale nie karmę tylko coś, żeby troszkę dalej pachniało:)Wiesz co jak ona jest niedaleko schronu to myślę, że tam podchodzi w nocy może????bo tam zna tylko...jaki by nie był..jej dom...

Posted

[quote name='snorkel']Może się nie znam ale tu właśnie przydał by się Emir z jego ogólnopolskim zasięgiem i medialnym wizerunkiem[/QUOTE]

emir,emir,emir....a co ma do tego ogolnopolski zasieg i medialny wizerunek???????????????????????????????????????????????????????????????
mi wystarczy pieczatka tozu lub stozu i tyle

Posted

[quote name='wilczka']emir,emir,emir....a co ma do tego ogolnopolski zasieg i medialny wizerunek???????????????????????????????????????????????????????????????
mi wystarczy pieczatka tozu lub stozu i tyle[/QUOTE]
Dokladnie..Kielce to Kielce, emir to emir..:)
Wazne, zeby w stosunku do dyrekcji szkol byc wiarygodnym i zeby zapamietano, ze takie akcje sa prowadzone dla dobra zwierzat, uczciwie a nie, zeby mysleli, ze ktos pod pretekstem cierpienia zwierzat nazbiera misek a potem sobie je zabierze :)
A pieczatki, identyfikatory, czy inna forma wiarygodnosci jest potrzebna, niewazne z ktorej fundacji zeby nie bylo, ze potem ktos inny przyjdzie, powie, ze zbiera na zwierzeta ze schroniska i sie nachapie.. :)

Posted

[quote name='eliza_sk'][B]
[COLOR=Green][B]
[SIZE=3]Znamy dyspozycje EM_ w kwestii pieniędzy z Holandii - co natomiast życzą sobie pozostali darczyńcy? Proszę dajcie znać.[/SIZE]

[/B][/COLOR][/B][/QUOTE]

Ja proszę o przekazanie mojej wpłaty na sunie z Dymin u Jaagi. Dzięki.

Posted

[quote name='snorkel']Bo skoro ja , powiedzmy z metropolii słyszałam o takiej organizacji w pcimiu górnym tym bardziej inni.Ewentualnie przecież można dać na wzór inną organizację która jest medialna.Rozumiem że chodzi o zwierzęta nie o własne uprzedzenia i ambicje.Tak to Wszyscy przedstawiają tutaj .A jak ktoś mądry kiedyś powiedział cel uświęca środki.
A tak na marginesie Wilczka chyba byłaś chora jak robili zajęcia z marketingu i reklamy![/QUOTE]

w dupie mam twoj marketing i reklamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!ide prosic dzieci zeby podzielily sie swoim kieszonkowym dla dobra zwierzakow,ale widac nie wszystkim chodzi tu o to samo,mi chodzi o bezinteresowna pomoc a tobie o rozglos i reklame.
ale koncze spor,ty ladnie sie usmiechaj w swietle fleszy a ja bede pomagac,niech kazdy robi to co lubi i umie najlepiej
nie zasmiecajmy watku

Posted

[quote name='snorkel']Ok Tobie wystarczy , ale to nie Ty będziesz wyrażać zgodę ............Pomyślałaś o tym???????????????????????[/QUOTE]

Ty, milsza/milszy nie potrafisz być?

Jak masz zamiar awanturować się do wszystkich mieć pretensje to wymiksuj się może do Gdańskiego promyczka, bo podobno tez nie najlepiej się tam dzieje,...

Posted

Ludzie, nie kloccie sie. Wazne, by wyrazono zgode na zbieranie rzeczy w szkolach i juz bedzie sukces, niewazne kto przybije pieczatke na papierku...
Wilczka, moge prosic o kontakt gg do Ciebie na pw?

Posted

[quote name='eve-w']Ty, milsza/milszy nie potrafisz być?

Jak masz zamiar awanturować się do wszystkich mieć pretensje to wymiksuj się może do Gdańskiego promyczka, bo podobno tez nie najlepiej się tam dzieje,...[/QUOTE]
bez komentarza

Posted

[SIZE=2][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]myslę, że o TOZie słyszało więcej osób niż o Emirze, szczególnie biorąc pod uwagę ostatnie zamieszanie wokół Dymin. Myślę, że pieczątka TOZu w zupełności wystarczy.:eviltong: A Ty snorkel nie wprowadzaj zamieszania na wątku. Uważam, że pomysł ze szkołami jest świetny, a VI LO zajmę się sama.;)[/FONT][/COLOR][/SIZE]

Posted

Wilczka, moge prosic o kontakt gg do Ciebie na pw?[/QUOTE]

jasne tylko najpierw ty wyslij do mnie wiadomosc(nawet pusta)na pw tak zebym mogla ci odpowiedziec,bo cos mi fiksuje i jako pierwsza nie moge wyslac wiadomosci,ida mi same odpowiedzi

Posted

[quote name='snorkel']Raczej nie jesteś godna komentarza ------ tak to się czyta chyba że też byłaś chora na taj lekcji[/QUOTE]

chora to ty jestes-na glowe i spadaj z watku bo my tu pomagamy naszym psiakom i kociakom,zasmiecasz i gina wazne sprawy a nie jestes na tyle medialna i wazna zeby czytac te twoje bzdety.bujaj kapcie

Posted

Ok poszla wiadomosc, Wilczka.
Proponuje utworzyc watek w ktorym obok nazwy czy numeru szkoly bedziemy wpisywac osobe ktora zajmie sie zorganizowaniem akcji w danej szkole.. ;)

Sama chetnie zajme sie podstawowka numer 2, gimnazjum nr 6 i ZSZ 1 ;)