Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

Posted

[quote name='kaaamila1']Hej Aniu!

My mamy weta bardzo blisko domu więc tylko jak Kenio widzi, ze zmierzamy w tamtym kierunku staje, wywala jęzor i podnosi przednią łapkę abym zawróciła :) Wtedy muszę go wziąć na ręce, bo mała dupka się nie ruszy :)[/QUOTE]

czesc:)

[quote name='Patikujek']Jaki z Bobiego przystojniaczek :loveu: Zakochać się można w tej mordulce.

A co do Malwinki tez przecudna, psiaki ze schroniska to niezmiernie wdzięczne i kochane stworzenia. A w jaki sposób w ogóle dziewczynka do was trafiła? Pojechaliście i ją wybraliście, czy jakoś przez dogo?[/QUOTE]

przez neta , weszlam na str schroniska i upatrzylam psa ale jak pojechalismy po niego to okazalo sie ze jest juz adoptowany i wtedy Pani ze schroniska pokazala nam inne psy i wybralismy Malwine
ona by sie tylko tulila i na kolanach lezala, a na dworze to szaleje jak szatan

[quote name='kiniaaa']Mój też nie :evil_lol:
Wręcz się kładzie na stole u wetki i dzielnie znosi zastrzyki bez żadnego piśnięcia czy uciekania :D
Ostatnio miał ich dużo bo dopadł go wirus-2 zwykłe i 2 domięśniowe w ciągu 2 dni, a po tygodniu był na szczepieniu więc kolejny.[/QUOTE]

moj nawet przy chipowaniu nie pisknal ani nic:)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u naszego weta to Bobi jest faworytem bo jako jedyny pies sie go nie boi:lol:
czasem nawet dostanie cos od weta he he to jak mozna nie lubic weta? :evil_lol:

Posted

[quote name='kiniaaa']no widzisz, jakie mamy dzielne psiaki
nasza wetka zawsze powtarza o Antosiu: "taki mały, a odważny bardziej niż niejeden duży pies" :)[/QUOTE]
dokładnie. niby mały, a jednak taki wielki. :D

Posted

[IMG]http://img32.imageshack.us/img32/7071/dsc00406jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

[IMG]http://img807.imageshack.us/img807/2196/dsc00407jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

[IMG]http://img827.imageshack.us/img827/6000/dsc00408jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='kiniaaa']To chyba cały czas fotki sprzed przyjazdu Malwinki. Niech Ania mnie poprawi jeśli się mylę ;)[/QUOTE]

narazie jakies fotki wygrzbalam z kompa bo nie mam czasu ich robic poniewaz pracuje po 14godz juz 3tygdzien

Posted

[quote name='kaaamila1']Hej Aniu! Współczuje tylu godzin pracy!

Bobi oczywiście przystojniak! Pozdrawiam.[/QUOTE]
Ja też, 14 h to jednak znaczna część dnia :roll:
Ale w dzisiejszych czasach trzeba cieszyć się z każdej pracy...

Posted

[quote name='kiniaaa']Ja też, 14 h to jednak znaczna część dnia :roll:
Ale w dzisiejszych czasach trzeba cieszyć się z każdej pracy...[/QUOTE]

Myslisz ze sie cieszyc..ja juz jestem zmeczona..potrzebuje duzo dni wolnych..a powaznie jestem oslabiona nawet temperatura na to wskazuje..35,5..
chyba mnie bierze mega dol...
no to Ania Ty to nie wiem jak to robisz po tyle godzin dziennie siedziec..chyba bym padla na pysk..;)

Posted

[quote name='Pegaza']Myslisz ze sie cieszyc..ja juz jestem zmeczona..potrzebuje duzo dni wolnych..a powaznie jestem oslabiona nawet temperatura na to wskazuje..35,5..
chyba mnie bierze mega dol...
no to Ania Ty to nie wiem jak to robisz po tyle godzin dziennie siedziec..chyba bym padla na pysk..;)[/QUOTE]
Nie wszyscy mają to szczęście, że w ogóle znajdują pracę, więc moim zdaniem tak :eviltong:

Posted

pracuje w resturacji wiec mam duzo biegania przy garach itp....
spie po 3-4godz, w pracy siedze 14godz, godzine na dojazd do pracy w obie str, a reszta 4-5godz to musze porobic w domu i z psami przejsc sie na spacer....

dzisiaj mam jeden dzien wolnego wiec zrobilam fotke Malwinie:) bo dlugo jej nie widzieliscie a na sesje nie mam czasu:(

[IMG]http://img810.imageshack.us/img810/3240/dsc00834jakzmniejszycfo.jpg[/IMG]

a jakie psy sa dzisiaj szczesliwe :)
bo tak jak mnie nie bylo to chodzili jak cienie