Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdabroy napisał(a):
Aniu, chyba najwyższa pora zmienić tytuł galerii :mad::p
Brakuje mi tam gdzieś wzmianki o Malwince :loveu:

to nie takie proste jak sie wydaje...

deer_1987 napisał(a):
Jak tam psiaki, rozrabiaja? :)

wlasnie wrocilam ze spaceru ze rozrabiakami, tak sie domagali spaceru ze w koncu poszlam z nimi , a teraz odpoczywaja niom a za chwile ida sie kapac

kalyna napisał(a):
i ciągle Bobi sam ta wodę pije...

bo czekamy na kuriera az karme przywiezie....:D

unikatowydiament napisał(a):
słodziaczek :)

dzieki:)

Posted

magdabroy napisał(a):
Aniu, chyba najwyższa pora zmienić tytuł galerii :mad::p
Brakuje mi tam gdzieś wzmianki o Malwince :loveu:

ania90 napisał(a):
to nie takie proste jak sie wydaje...

A to niby czemu??

Posted

W końcu Aniu "dotarłam" do Was :). Śliczne masz psiaki- teraz to już będę często wpadać;) A mogłabyś coś więcej napisać o Malwince? Baaardzo ładna dziewczyna- uwielbiam tę maść, no i w ogóle fajna sunia- chyba ma coś z teriera? Niestety jeszcze nie przejrzałam całego wątku :oops:
Koty siostry podobają mi się... :loveu: Lubię mruczki, nawet miałam niebieskiego ruska, ale że był znajdą i lubił wychodzić po 2-gim wyskoczeniu z 4-tego piętra oddałam Mila koledze który mieszka w domku z ogrodem- teraz kocina ma raj na ziemi :) Wasze koty chyba też rasowe- szczególnie ten jasny... (ale na kocich rasach się nie znam)...
Pozdrawiamy serdecznie :bye:

Posted

Yorkomanka napisał(a):
http://img402.imageshack.us/img402/2721/847jakzmniejszycfotkepl.jpg :loveu::loveu::loveu: lubię kotki... z daleka:diabloti:

he he to tak jak ja:evil_lol:

arielka186 napisał(a):
W końcu Aniu "dotarłam" do Was :). Śliczne masz psiaki- teraz to już będę często wpadać;) A mogłabyś coś więcej napisać o Malwince? Baaardzo ładna dziewczyna- uwielbiam tę maść, no i w ogóle fajna sunia- chyba ma coś z teriera? Niestety jeszcze nie przejrzałam całego wątku :oops:
Koty siostry podobają mi się... :loveu: Lubię mruczki, nawet miałam niebieskiego ruska, ale że był znajdą i lubił wychodzić po 2-gim wyskoczeniu z 4-tego piętra oddałam Mila koledze który mieszka w domku z ogrodem- teraz kocina ma raj na ziemi :) Wasze koty chyba też rasowe- szczególnie ten jasny... (ale na kocich rasach się nie znam)...
Pozdrawiamy serdecznie :bye:

ten jasny to rasowy NORWESKI LEŚNY, a ten ciemny to ze schroniska adoptowany jakis mieszaniec

tak zaglądam i zaglądam i mi też się wydaje że Malwinka ma coś teriera w sobie
a kociaki też fajniusie :)

a czy Wy mieszkacie w centrum Rybnika,czy w dzielnicy,jak tak to w której?

dokladnie to w Kamieniu a TY?

Paula03 napisał(a):
Melduję, że nadrobiłam wszystko i lecę nadrabiać dalej :)

czesc:)

kalyna napisał(a):
a Malwinka ciągle w tych szelkach chodzi? bo moje po domu śmigają tylko w obrożach, żeby było za co złapać w razie W :)

Malwina ma szelki tylko na spacerach tak jak Bobi. Czasm zapomne jej zdjac to ma chwile w domu

magdabroy napisał(a):
Poproś Jagę ;) Może Ci zrobi :) Mi zrobiła piękny banerek :loveu:

ok wiec musze jej poszukac

Posted

magdabroy napisał(a):
Poproś Jagę ;) Może Ci zrobi :) Mi zrobiła piękny banerek :loveu:

ania90 napisał(a):

ok wiec musze jej poszukac

Znajdziesz ją w galeriach osób u których sama piszesz, np. u mnie :) albo u Mychy :) i u Maalwi :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Witamy sie ;)

czesc:)

Maalwi napisał(a):
A Bobiemu się kołtuny od szeleczek nie robią/ Malwinka jest superowa lubię taki kolor kudłaczy :)

trzeba dobrze zalozyc szelki i wszystkie wloski powyciagac wtedy nie robia sie koltuny ale nawet czasem jak dobrze zaloze to sie zdarzy koltun ale to b rzadko kiedy, dlatego Bobi ma szelki zakladane tylko na czas spaceru,
he he a jaka roznica podczas kapieli jest: Bobi wlos jedwabisty, a Malwina szorstaczek jak ja kapalam pierwszy raz to myslalam ze ona ma papier scierny a nie siersc:D

Cześć Aniu :)

a My mieszkamy w Niedobczycach

he he to na drugim koncu:D